Přejít na obsah

Alessi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Alessi

  1. japok: Zalezi odkud jsi. Ja ti to muzu dat do kupy v okoli Mikulova popr. v Brne. V pripade zajmu SZ.
  2. V okoli Mikulova popr. po dohode v Brne ti to muzu zapojit ja. V pripade zajmu mi napis zpravu.
  3. V Brne ti muzu servisni menu povolit ja popr. ti muzu udelat i aktualizaci Columbusa. V pripade zajmu SZ.
  4. Take muzu downgrade udelat v okoli Mikulova.
  5. shamp1x: Ale ja nemyslel VCDS tim odblok obrazu neudelas.
  6. shamp1x: Odblok obrazu neni problem, ale pres CD ho neudelas. Musis zajet za nekym z nas (a je nas tu hodne) a my ti to udelame pres kabel.
  7. carccas: Tahle jednotka ti s iphonem fungovat nebude. Potrebujes nejakou kompatibilni GSM II jednotku.
  8. Jednotku 5N0 035 730 C jsem zkoušel se Samsungem S4 s androidem 5 lolipop a fungovala.
  9. Ja tento vikend taky nemuzu, ale pristi nedelu by to asi slo. Pak muzu az 23-24.5
  10. Ja bych taky dorazil pokud budu mit volno ;-) add Fabia III muzu zkusit vzit kamosa co ma FIII combi vse ale bude zalezet na terminu.
  11. lubinob: jak pise milhausek kazdej Columbus umi vsechny SS, pravdepodobne si to pletes s Bolerem, ktere neumi predFL SS.
  12. V tento termín máme s octaviema aktivně relaxační sraz na Pálavě, tak snad příště Jinak nápad je to dobrej a Jihlavu mám kousek
  13. Účast velká jen škoda, že poklidnou akci narušovala policie. Jak píše laky, tak na příští rok už je vybráno nové místo a myslím, že to tam bude dobrý, jen to pro nás bude trochu dál. Fotky jsem dával na FB.
  14. Tak kdo zítra dojede na loučení s letníma pneu do Komárovic ?
  15. Fotky ze srazu Vysočiny najdete zde http://alessi.zonerama.com/
  16. ... jj sraz se povedl a na to loučení se budu snažit taky dojet. Jak zpracuji fotky tak je hodím sem a nebo na OC
  17. Teď jsem si vzpomněl, že pokud někdo pojede do Komárovic přes Luka nad Jihlavou, tak je tam objížďka z důvodu přestavby křižovatky mezi obcí Svatoslav a Komárovicema. Je potřeba jet z Luk nad Jihlavou na Předboř, Puklice, Příseka přes Komárovice.
  18. Ahoj, chtěl jsem Tě kontaktovat, ale nelze Ti poslat SZ. Asi máš plnou schránku ....

  19. Njn zdejší vedení si neuvědomuje, že i odkaz na konkurenční fórum je odpověď na vyřešení problému. Je třeba si uvědomit, že i když dostane někdo jako odpověď odkaz na konkurenční fórum, tak ten problém vyřešil díky těmto stránkám kde ten odkaz získal a tak je to reklama i pro tohle fórum a ne konkurence. Ale to tady nikdo nepochopí. Zdejší vedení si myslí, že problémy se řeší cenzůrou a zákazem odkazu na fórum octavia clubu. Je to dost omezenej přístup. A hlavně velká škoda pro spoustu lidí, že to takhle dopadlo ...
  20. TO Bladik souhlas i já bych problém v oleji neviděl. Pokud tam člověk lije opravdu kvalitní olej, tak musí vydržet a to i víc než se udává. Já ale osobně měním každých 15 tis. včetně vzduchového filtru. Když si to člověk dělá sám, tak to zas není taková položka, abych to tomu autu nedopřál každých 15 tis.
  21. Njn cosby, záleží na tom kolik ti spokojení majitelé koncernových vozů mají najeto a za jakou dobu ? Já znám taky spoustu lidí co nemají problémy s 2.0 TDI, ale oni taky mají malej nájezd km, ale jakmile se začnu bavit s lidma, kteří mají velkej nájezd km za krátkou dobu, tak najednou slyším jen samé problémy (a to platí i pro jiné značky). Já osobně najezdím se služební OI TDI přes 2 000 km týdně (než byla krize tak to bylo ještě víc, cca přes 500 km denně) a takto vytížených aut OI jsme měli cca 30 a co ty auta snesli a to se k nim někteří řidiči chovali(jí) jak hovada a dnes jich má většina najeto přes 600 až 700 tisíc, kolikrát jsem už zuřil, že máme pořád ve firmě OI, ale na druhou stranu šéfa chápu, že je pořád udržuje při životě, protože dnešní auta už by ten nápor nevydrželi. Ono když je auto 10 až 12 hodin v provozu a najede se s ním 120 až 150 tisíc ročně, tak je to pro ten motor úplně jinej záběr, něž když to najede někdo s autem za 4 až 5 let. Proto karlose3 chápu a pokud se (mimo svou zkušenost) pohybuje mezi lidma, kteří mají velkej nájezd, tak je ta spokojenost/NEspokojenost lidí úplně jiná, než u lidí co jezdí 50 tis. ročně. Já se na to dívám ze zkušenosti z naší firmy a již s několikátou služební OI na té co mám teď, mám najeto cca 414 tis. a na předchozí jsem měl přes 600 tis. km, to pak má člověk s autama úplně jiné zkušenosti. Taky znám spoustu pánu mechaniků co jsou fakt kapacity a zrovna velkou chválu na současný auta nepějou a ne náhodou mají všicni starší ročníky aut a rozhodně to není tím, že by na to neměli. Jak už jsem psal, na OC trh tlačí cenu dolů a EU tlačí na automobilky s novýma normama a tím se pořád musí vyvíjet nové a lepší motory, aniž by se v autech dlouho ohřály a tak se není čemu divit, že kvalita jde do háje. karlosovi3 přeji, aby mu Hondy dobře sloužily, i když si myslím, že to nebude o nic lepší, i ti japonci musí šetřit, i když takovej služebák by se mi taky líbil vic než moje sl. OI, když do ní přelízam ze své OII tak nadávám jak špaček, i když musím zdůraznit, že v ní cítím větší spolehlivost než ve své OII. O výměnách oleje v servisech se snad nebudu ani rozepisovat, prostě si olej vždy měním sám !!! A co se týče 1.8 TSI, tak čas ukáže jak to dopadne, situace u karlose3 je úplně jiná než u většiny normálních uživatelů těchto motorizací a on potřebuje mít v auta 100% důvěru, ale každopádně je potřeba s tímto problémem počítat a snažit se dát dokupy co nejvíc info a pokud možno tak tomu předejít.
×
×
  • Vytvořit nový...