Přejít na obsah

zdenek.ub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení zdenek.ub

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Vyřešeno - přepínač vyměněný, závada smazána a všechno OK
  2. Bohužel kabel nemám. Budu s tím muset někam zajet. Už se chystám nějaký kabel pořídit, ale k Číně nemám důvěru a tak nevím, co koupit. Pokud by bylo vnitřní zapojení přepínače, mohl bych ho zkusit odpojený proměřit.
  3. Rosvítilo se to samo od sebe. V servisu to smazali a řekli, že to bude spínač odpojení a že ho vyčistili. Asi po týdnu se to rožlo zase. Rád bych věděl, jestli se dá nějak rozebrat a jak je vlastně zapojený vevnitř. Nový stojí kolem 1400,- a to se mi zdá docela dost )
  4. Měl někdo problém se spínačem deaktivace airbagu na Škodu Fabia I ( v přihrádce spolujezdce ) 6Q0919237C. Svítí mi kontrolka airbagu a mělo by to být údajně tímto spínačem. Pokud by bylo k dispozici schema zapojení tohoto spínače, budu velmi povděčný.
  5. Měl jsem stejný problém, nejdřív se měnil jen ventil, ale po čase se závada opakovala. Pak se měnila i nádobka s aktivním uhlím a od té doby jezdí auto bez problému. Podle mechanika byl v nádobce nasáklý benzín a výpary rozleptaly opětovně membránu ve ventilu. Takže doporučuji raděj měnit jak ventil tak i nádobku s uhlím (pokud je podezření na benzín v systému odvětrání).
  6. Pokud můžeš dát foto, budu moc rád. Dík
  7. Dostal jsem od doktora doporučení na používání bederní opěrky. Pokud máte někdo zkušenosti s určitým typem, budu moc povděčný. Mám představu, že by neměla být nafukovací a měla by mít možnost malého posunu nahoru/dolu, ale nevím, jestli je to pro záda to nejlepší. Mám krátkou Fabii I, 2005,
×
×
  • Vytvořit nový...