Přejít na obsah

HumaniCek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem HumaniCek

  1. Já můžu ze zkušenosti pár desítek tisíc km jasně doporučit jenom 98 a vyšší. Jezdil jsem na Shellku na V-Power, pak V-Power Racing, ale dost mě zaskočila kvalita Shell paliva okolo Ostravy. Naprostá katastrofa! Zkusil jsem proto Benzinu a bylo to v pohodě, jenže pro mě mají špatné pokrytí. Nakonec jsem ale zakotvil na OMW u jejich Carrery 100 a tam jezdím už cca 2-3 roky a nikdy jinde netankuji, kvalita paliva je znatelná. Rozdíl v ceně není vražedný a servis jejich stanic je luxuní... Občas jsem při cestách po ČR zkusil i jiné čerpačky, ale rád se už vracím k osvědčenému...
  2. Jednu dobu jsem taky přemýšlel o výměně filtru, ale bylo mi to vymluveno právě i v několika servisech - rozdíl v jízdě je prakticky nulový a ještě větší riziko bordelu v motoru. Od chipu jsem upustil taky docela rychle, ono to auto nejede vůbec zle a maximálku jsem podle tachometru měl těsně za 215km/h (rovina na dálnici, 1/4 nádrže a sám v autě). Navíc mi ještě před cca 1-2 lety, kdy jsem to řešil, všichni oslovení (co mi hned neřekli, ať na to kašlu) slibovali za dnešní peníze cca +5-8% výkonu s nejistým vlivem na motor.
  3. Moje zkušenost je jenom s přebudováním klasických světel F1 na Angel Eyes a do nich HID sada. Jak psal Kibi o 2 příspěvky výše, je to práce na pár minut, pokud jde jen o výměnu světla kus za kus. Dostavba HID už zabrala hodinu, protože jsem přemýšlel, kam s trafy. Nakonec jsem je navrtal do originálního krytí světel, té odjímatelné zadní části. Myslel jsem, že pak hned vyjedu do servisu je seřídit, ale výjezd ráno za šera se světly svítícími pánu bohu do oken mě po pár metrech přešel a mazal jsem zpět do garáže a posunul výjezd na slunné dopoledne. (HIDky svítily na střechy budov a na stromech usychalo listí ). Nakonec jsem dojel k Ovy na STK a po krátké konverzaci s technikem, který mě upozornil, že PČR nebude mít radost, mi to zadarmo během 2min seřídil a nechal mě odjet. Světla pak svítila jak měla. Pokud bys měl zájem o origo světla na F1 bez xenonu, tak se mi jedny válí doma a rád se jich zbavím. Stačí poslat PM.
  4. HumaniCek

    Můj Miláček

    1.4 16V 74Kw Styling only
  5. HumaniCek

    Srazy miluji

    Z alba Můj Miláček

    Hlavně, když mě vyfotí někdo z davu a pak se najdu někde na webu
  6. HumaniCek

    Zezadu

    Z alba Můj Miláček

    Malá noční ukázka.
  7. HumaniCek

    Jeden z nočních srazů

    Z alba Můj Miláček

    Malá ukázka kompletního podsvícení.
  8. HumaniCek

    Zezadu

    Z alba Můj Miláček

    LED pásek jenom pod nárazníkem, přes repráčky v zadním platu lehce prosvítá druhý, který je uložen v kufru.
  9. HumaniCek

    Ze předu

    Z alba Můj Miláček

    Ze předu jsou "Neony" umístěny v masce, v mřížce nárazníku a ještě pod nárazníkem. Pro kompletní podsvícení jsou použity LED pásky.
  10. HumaniCek

    ANGEL EYES

    Modul mi nakonec předevčírem dorazil, měl opravdu jiné koncovky, což vyřešily kombinačky a pájka... Světla svítí jako předtím. To Lucashr : To že jsou EA menší než orig je pravda, žádnou gumu jsem neměl ani u originálů. Po tom co jsem je vyměnil za EA se mi ještě nestalo, že by se mi přes tu mezeru dostala kamkoli k motoru voda. Mám ho pořád vyleštěný a žádné kapičky sem nikdy nenašel...
  11. HumaniCek

    Red Sun :)

    Z alba Můj Miláček

    Repro a woofer od RedSun.
  12. Miláček už není na prodej :D darován rodině

  13. HumaniCek

    ANGEL EYES

    Tak mám po necelých 4 letech s AE první pro mě zatím neřešitelný problém... Shořel mi CCFL modul na levém světle a v ČR není snad nikdo, kdo by mi řekl, kde koupit nový. Kopáček na webu nějaký má, ale číslo na webu nefunguje http://www.kopacek.cz/skoda/fabia/predni-cire-lampy/skoda-fabia-angel-eyes-nahradni-ccfl-modul moje čísla na modulu jsou trošku jiná, ale myslím, že by to nemusel být problém. (TY 954) Prodejce V3tuning.com z Ovy, kde jsem světla vč. HID kupoval, už nějakou dobu na své adrese neexistuje ... Rady a připomínky klidně i do PM. Na závěr hodím své zkušenosti s AE: na FI je mám od doby koupě vozu (ihned jsem měnil) a to včetně HID sady, která byla zapojena i s montáží světel během 30min (trafa na zadním krytě světel). Světla se mi zamlžila ihned po první cestě než jsem zajel z obchodu domů do garáže. Další den jsem se jel projet a HID, asi díky své vyšší teplotě rychle problém odstranily . Nikdy jsem nepřišel na to, co zamlžení způsobilo, ale už nikdy se problém neobjevil. Čočky perfektně směrují světlo přesně tak jak mají a bylo mi to potvrzeno a seřízeno na STK, kde mi i názorně předvedli jak to vypadá. Jenom pro jistotu jsem jezdil chvíli se světly z max staženými na polovinu, ale po čase jsem to nastavil normálně na max a za 2roky na mě nikdo neblikal. Nepříjemnosti začaly až při kontrolách severomoravskými policisty, kteří sice dělají svou povinnost a snaží se dodržovat příkazy, ale protože bylo moje auto jedinečné a snadno zapamatovatelné, tak mě začali buzerovat na každém rohu. Každá hlídka kterou jsem potkal mě zastavila, hlavně motorky, a zkontrolovala světla s výhružkami odstavení vozidla, správního řízení, atd... Nakonec mi i známý policajt doporučil odstranit HID, protože auto zná už každý (jezdím sice opatrně , ale rád si to občas užívám, pískání v zatáčkách, gumování) a nemuselo by to dlouho procházet. Výsledek je, že auto svítilo perfektně, neosilňovalo, ale stejně jsem to musel demontovat, abych v našich podmínkách mohl vyjet v klidu na cestu... Přikládám, rozdíl foto s a bez HID
  14. Miláček na prodej .)

  15. HumaniCek

    octavia 2001 014.jpg

    Takhle maj FII vypadat, akorád je škoda že takhle vypadá jenom tahle
  16. HumaniCek

    Angel Eye Xenon

    Z alba Můj Miláček

    Denní světlo v noci V provozu už 30k km svítí jak mají (seřízeno STK čočka neosilňuje!), bez vady, bez jakýchkoli problému.
  17. HumaniCek

    Obraz037.jpg

    Předělané je to pěkně a někdo si s tím fakt vyhrál, akorád nechápu proč o tom tvrdí nesmysly že je to RS? Kromě dostavby rádia je to ta nejsprostší výbava a asi i motorizace :/
  18. HumaniCek

    Po prvním roce

    Diky oběma časem něco přidám, ale zatím mi to stačí, už tak mám problémy kvůli HIDkám...
  19. HumaniCek

    Kolečko :)

    Z alba Můj Miláček

    RSW 15" ubuto na 195/55/15
  20. HumaniCek

    S6302653.JPG

    Tohle jsem ještě neviděl
  21. HumaniCek

    Po prvním roce

    Z alba Můj Miláček

    Upravil jsem si auto k obrazu svému a po roce až dotěď vypadá takto.
  22. HumaniCek

    Po koupi před domem

    Z alba Můj Miláček

    Auto měla nějaká pani a dokázala na něm najet celých 7000 Km vevnitř bylo ještě cítit novotou ...
  23. Tohle sem byl resit na STK a bylo mi receno ze mam smulu, pokud tuhle upravu udelam nedaji mi nalepku . Pry se o tyto upravy musi zadat vyrobce coz je Skoda... a to by asi neklaplo ... z toho plyne ze mracit kapotu nebudu .
  24. Ja osobne sem se rozhodl ze ty listy shodim, jsou moc nizko aby mi vychytaly nejake cizi otevrene dvere, 90% zasahu je vys. A taky se mi tam nelibi . Mimo ty listy bych se chtel zeptat jestli mate nekdo zkusenost se sejmutim Emblemu Skoda z 5tych dveri... je pod nim nejaka dira nebo je kufr v celku? to jsem mel taky v planu sundat a chtel bych to mit cele krasne ciste. Tady na foru jsem o tom zatim nic nenasel To Hektor: Myslim ze tyhle listy ti jsou na prahy uplne na pytel, jsou max 2cm vysoke a hodi se fakt jenom na to mistecko kde je na dverich "schod".
×
×
  • Vytvořit nový...