Přejít na obsah

tadek.h

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem tadek.h

  1. Tak to jsem zvědav,zda to s tím bude souviset, ale spíš si myslím že ne.
  2. Mě se to vyřešit nepodařilo,děla to stále když je pod nulou a auto stojí přes noc.Bude to úplně stejná závada jako máš ty.Ve škodovce jsem to měl dvakrát na reklamaci ale bez úspěchu.
  3. Všechny to určitě nedělají, od kolegy to taky nedělá.Nikdo zatím neví co s tím......
  4. Já to taky řešil na reklamaci,servis to slyšel,ale prý se nejedná o závadu.Najeto mám teď 38000km. Zatím se to nezhoršuje.
  5. To asi nebude to stejne, mě to dělá, jen když venkovní teplota klesne pod plus 8 a asi jen 3 až 4 minuty po startu.
  6. Ahoj,taky mám úplně stejný problém,nepodařilo se to někomu vyřešit?
  7. tadek.h

    VAG error kódy

    Ahoj, prosím neví někdo co znamená toto? 197904 - Centrální zamykání B140A 4B [008] - nadměrná teplota Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 6 Frekvence závad: 2 Počítadlo resetů: 181 Kilometry: 28506 km Datum: 2020.07.07 Čas: 13:17:10
  8. Takový dotaz,nepodařilo se mi dohledat jestli servomotorky v71 a v158 jsou stejne. Vypadají stejně ale mají jiné číslo dílu.
  9. Koukám že ta by už měla umět úplně všechno,jen nevím jestli mi bude pasovat na rok 2004.
  10. Dekuji a nevíš náhodou číslo dílu toho 30bitu? Zkusím kouknout po inzerátech :)
  11. Dokázal by mi někdo poradit?Chtěl jsem si taky zapnout denní svícení mlhovkami podle návodu ale zjistil jsem,že v bytu 17 prostě žádné možností nemám. Znamená to,že to moje jednotka neumí? Mám O2 2004.Dekuji za rady.
  12. Super,podařilo se mi najít i levnejší kolem tisícovky.Asi do toho budu muset investovat.....
  13. Poraďte, jak nastavit rozvody u 1,2 HTP 12V po sudnání hlavy. NA spodních kolech jsou dvě značky, ty patří naproti sobě, to je jasné. Ale jak nastavit vrchní ozubená kola?NA druhé straně váčky jsou zářezy pro nějaký aretační přípravek. Ten samozřejmě nemám.Nevíte někdo kde by se dal sehnat,koupit? Pokud bych si něco vyrobil, tak ty zářezy jsou vyoseny a mají být nahoře nebo dole nebo jak?Nenatrefili jste někdo na netu na nějaký návod,jak to dát dohromady? Já totiž hledal, ale nic nenašel......
  14. Taky mi to začlo dělat a typoval bych to na silenblok pod baterkou......Dělá to jen na volnoběh,,volnoběžné otáčky se ale ani nehnou.
  15. A nevíte někdo číslo té stropní lampičky ze supa a kolik stojí?
  16. Termin mi také vyhovuje Fabia 1,2 Htp 47Kw 2004
  17. Tak jestli tato akce padne, tak to bude velka skoda kdyz uz se nas nazbiralo tolik.Snad by se mohl jeste nekdo najit kdo se toho ujme.Co rikate?
  18. Me termín take vyhovuje Akorat prosim upravit v tabulce rok vyroby,je to 2004, asi jsem se preklikl kdyz jsem to psal.
  19. Me to zavrceni po startu dela taky, je to tak maximalne 2s jak rikas,docela me to ale zneklidnuje.Je to normalni pruvodni jev nebo to signalizuje nejaky problem?
  20. Taky bych se predbezne hlasil,pokud by byla cena do 2500 a nebudu zrovna na dovolene tak bych sel do toho urcite! Fabia 1,2 HTP 47 Kw 2005
  21. Chtel bych se zeptat která hadice vede od termostatu k chladici na 1,2 47 Kw? Nebo spis ktera se nesmi zahrat pred tim nez se termostat otevre. Ta horni nebo ta spodni co jde k chladici?
  22. Tak se s vámi taky podělím o zkušenosti s vrzáním.Vrzání se u mě projevovalo při přejíždění nerovností a nedalo se přesně rozpoznat odkud vychází.Občas se zdálo, že vychazí z pravé strany palubovky,jindy zase někde ze středu.Podlepil jsem celý kastlík spolujezdce, podložil palubovku pod budíkama jak je popsáno výše ale nic se pořad nelepšilo.Pak jsem začal pochybovat vubec o tom že to vrže palubovka a začal kontrolovat horní uložení tlumičů a všechno možne. No hrozně mě to štvalo! Nakonec jsem po dvou měsících hledáni přišel na to že to vrže kapota motoru, jsou tam takové dvě malé gumičky na té kapotě hned u pantů na které ta kapota dosedne když se zavře. Zkoušel jsem je nejdřiv namazat vším možnym ale pomohlo to vždycky jen na pár dnů.Nakonec jsem je vyhodil uplně a je klid Konečně klid jako v hrobě Nikdy bych nevěřil že to může byt kapota,protože ten zvuk fakt zněl jak vrzajicí palubovka. No hlavně že je po problému.
  23. Taky už chci mít tento týden nejpozději přezuto,,jeden nikdy nevi co se na nas tuto zimu chysta
×
×
  • Vytvořit nový...