Přejít na obsah

pavel11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pavel11

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Na páčce tempomatu se nic nepřepíná, hlášení o výmazu následují po sobě a v tom okamžiku pustit tlačítko a znovu zmáčknout.
  2. Nulování ukazatele „Servis výměny oleje“ – Stisknout a držet tlačítko -1- 0.0/SET . – Zapnout zapalování. – Držet tlačítko -1- 0.0/SET , dokud se na displeji panelu přístrojů nezobrazí následujicí hlášení: VYMAZAT VYM_OLEJE – Uvolnit a znovu stisknout a tlačítko -1- 0.0/SET . Na displeji panelu přístrojů se zobrazí následujicí hlášení: SERVIS VYMAZÁN Ukazatel „Servis výměny oleje“ je vynulován. Nulování ukazatele „Prohlídka“ Poznámka ♦ Hlášení „VYMAZAT VYM_OLEJE“ a „VYMAZAT PROHLÍDKU“ následují bezprostředně po sobě. ♦ Pro vynulování je třeba vybrat správný ukazatel. ♦ Je-li třeba pro vybrání správného ukazatele postup znovu opakovat, je nutné po vypnutí zapalování počkat cca 60 s, než zhasnou údaje zobrazené na displeji -2-. Pak znovu stisknout tlačítko 0.0/SET . ♦ V případě, když se po zapnutí zapalování na displeji -2- panelu přístrojů se rozsvítí nápis -Čas-, je nutné držet tlačítko -1- 0.0/SET ještě cca 2s, dokud se na displeji panelu přístrojů nezobrazí hlášení „VYMAZAT VYM_OLEJE“. Popřípadě vypnout zapalování a celý postup opakovat. – Stisknout a držet tlačítko -1- 0.0/SET . – Zapnout zapalování. – Držet tlačítko -1- 0.0/SET , dokud se na displeji panelu přístrojů nezobrazí následujicí hlášení: VYMAZAT PROHLÍDKU – Uvolnit a znovu stisknout a tlačítko -1- 0.0/SET . Na displeji panelu přístrojů se zobrazí následujicí hlášení: SERVIS VYMAZÁN Ukazatel „Prohlídka“ je vynulován.
  3. Ahoj, musí se sundat plastový kryt pod motorem u Fabie 1,2 tsi při výměně oleje a filtru, nebo to jde vyměnit bez demontáže?
  4. Takže jsem to vyřešil následovně - Kapalinu jsem vypustil z kohoutku na chladiči , sundal jsem snímač teploty , protáhl jsem tam gumovou hadičku kam až to šlo a vypustil . Vyteklo celkem asi necelé 4 litry kapaliny. Doplnil jsem originál škoda G13 cena za litr asi 120Kč.
  5. Ahoj chci vyměnit chladící kapalinu , v dílenský příručce se píše při studeným motoru, ale to vytečou asi 2 litry a zbytek z pěti tam zůstane ( vyzkoušeno ). Když to budu vypouštět při teplým , tak termostat sice bude otevřený ale po chvilce se zavře a nové kapaliny doleju stejně jen 2 litry. Motor 1,2 Htp Fabia II. Poradíte ?
×
×
  • Vytvořit nový...