Přejít na obsah

LukeX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LukeX

  1. Mě tato aktualizace šla nahrát komplet. Ale od té doby pozoruji, že se nahodile krátce po startu auta sám restartuje infotainment. Pár dní na to vyšla další aktualizace, která měla řešit opravu chyb, jenze se to restartuje i po této další aktualizaci🤷🏼‍♂️
  2. 2.0 tsi Ambition plus. V tý době ještě šel přidat paket s parkovací kamerou, Top led zadní světla, 18” kola. Věřím, že to nejhorší už má škodovka za sebou a teď to začne lítat.
  3. Tak a je hotovo💪 Auto je na cestě k prodejci. Objednáno 03/21, vyrobeno nekomplet bez dveřních výplní 05/22 a minulý týden zkompletováno. Informace o dokončení všech nekompletů bez dveřních výplní do 36.týdne zdá se být reálná.
  4. A budou se dodělávat alespoň auta z odstavných ploch a nebo vůbec nic? Pokud chybí dveřní výplně, tak právě odstavením výroby bude dost výplní pro nedodělané vozy.
  5. Tak to by mohlo být do 5 týdnů vše zkompletováno, počítám správně?
  6. Pokud je auto vyrobené, tak dealer info má. Pokud autu něco chybí, tak je označené jako nekomplet. Za 10 dní už budu na čekané 15 měsíců a auto stojí od začátku května na odstavné ploše. Chybí výplně. Do konce září jsou to už jen 4 měsíce👍
  7. Ty dveřní výplně se dodělávají přímo na odstavné ploše a auta pak jezdí už rovnou k dealerovi? Auto mám po 14 měsících konečně vyrobené a dokonce i podle plánu 18./19.KT ale bohužel jako nekomplet bez vyplní.
  8. Jestli výročí užívání si nového vozu, tak gratuluji. A jestli výročí čekání ve frontě na nový vůz, tak vítej v klubu. Už kroutím 14. měsíc😉
  9. Trochu světla na konci tunelu. Objednáno 03/2021 a termín aktuálně 18/19 KT. Poslední známý termín bylo info z listopadu 13/14 KT. Takže kvůli dveřním výplním posun cca 1 měsíc, to jde.
  10. Ja to mam ještě z listopadu 12-14KT/2022. Od té doby nic nového nevim. Takže jen doufám, že to bude právě až takto později, kdy už by to mohlo jezdit zase komplet.
  11. 2.0 tsi, 4x4 ambition a něco navíc. Přesně tak to počítám i já, že půjde do výroby 13-14 KT bez dveřních výplní a pak bude stát několik měsíců na letišti😂
  12. Za týden to bude přesně 1 rok. A to teď počítám ještě několik měsíců kvůli chybějícím dveřním výplním.
  13. Oktávky už loni nejvíc drtila čipová krize a teď tenhle zásek se shořelou halou plnou dveřních výplní jen pro ně. Ostatní modely jedou normálně. Dnes mi známej říkal, že má od dvou dealerů nabídku na Supa s dodáním za 3 měsíce.
  14. Díky, jsem rád, že to vidíš taky pozitivně. Ted´ už nás měsíc navíc nerozhází.
  15. Objem nedokončených Octavií 16tis je 2-3 týdenní produkce, tak by to prodloužení lhůt nemuselo byt snad tak dramatické. Po 11 měsících od objednávky stále nemám VIN a tak mi nezbývá nic než doufat, že to bude zase rychle ok. Měsíc čekání navíc mě už nerozhodí.
  16. 7 měsíců se čte hezky a všem komu to tak vyjde to samozřejmě přeju. Mé objednané 2.0 tsi je výjimka potvrzující pravidlo a po 11 měsících ani vidu ani slechu, kdy by mohlo jít do výroby.
  17. Zrovna v pondělí jsem se chystal poptat na moji objednávku, na kterou už čekám 11 měsíců.
  18. LukeX

    Škoda Octavia IV

    Chrom moc nemusím a rámeček čelní masky plánuju polepit fólií. Černé lišty kolem oken by se mi líbily, ale kupovat chromové a ty pak polepovat, to asi radši nechám ten gumový základ. Je to takový detail, že si toho všimnu beztak jen já😁
  19. LukeX

    Škoda Octavia IV

    Jak píše Honza, tak kolem oken je jen lacině vypadající guma a plast. Lze ty černý rámečky/lišty kolem oken dokoupit jako origo příslušenství? Superb ve sportline má černý lišty kolem oken a i ve spojení s černou metalizou to vypadá parádně.
  20. LukeX

    Škoda Octavia IV

    Zdá se mi to a nebo ta černá sportline nemá kolem oken černé lesklé rámečky, ale jen ošklivou základní černou gumu?
  21. No leda by poptávka vyskočila o 100%, pak by to vše sedělo.
  22. Jestliže se chvástají, že vyrobí stejně aut jako v minulém roce, tak jak je to vůbec fyzicky proveditelné při dvojnásobně dlouhých dodacích termínech🤔
  23. Původní termín mi dali září. Ještě v říjnu neměl nikdo ani tucha co kdy a jak. Dnes potvrdili duben a to se nezapomněl prodejce zmínit, že ani za tento termín nedá ruku do ohně. Když všude čtu ten brutální tlak na nízké emise, tak je na snadě, že motorizace 2.0 tsi do těchto plánů nezapadá a je tak na absolutním dně pořadniku. A je to vůbec ještě pořadník, když vozy objednané později jsou vyrobeny dříve?
  24. Ahoj, tak nějak nevím, kde se vzaly termíny dodání 11 měsíců zde nedávno prezentovány. Čekal bych, že to jsou termíny na auta nyní nebo nedávno objednané. Bylo by to hodně, ale ok. Jak pak ale chápat, že moje auto objednané 1. týden v březnu 2021 půjde do výroby první týden v dubnu 2022 => 13 měsíců čekačka. A to pominu, že jsem od srpna do března čekal, než vůbec pujde 2.0 tsi do Škodovky objednat😂
×
×
  • Vytvořit nový...