Přejít na obsah

funkymusic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

971 zobrazení profilu

Oznámení funkymusic

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za reakci. Jak zjistit co konkrétně, obojí se dost blbě vyměňuje. Dík
  2. Mám taky stejný problém, ale motor AVU. Při volnoběhu to netopí, ale hadice je teplá až k topení, odchod z topení už ne. Mám Climatronic. Zacpaný topení to snad nebude? Díky za pomoc.
  3. Zdravím, stejný problém, ale vždy, když na dálnici, když držím dlouho plyn na stálé hodnotě a vždy, když je hladina nádrže těsně před rezervou. Zatím jsem zkoušel vyměnit palivový filtr a nalil do nádrže nějakej sajrajt na pohlcuje vodu. Ale bez výsledku. Zkusím se zaměřit na ten ventil nádobky s aktivním uhlím, to se mi zdá pravděpodobný, brzdový spínač jsem už měnil, protože nefungoval a nezměnilo se to.
  4. Start Baud 9600 pomohl, chodi to parádně, rádio odpojit nebylo nutné. Diky moc za velmi cenné informace.
  5. Zdravim a prosím o pomoc. Nevite někdo, jakej kabl OBDII funguje s jednotkou motoru fabie I 1,4 16V 55kW - Magnetic Marelli. Zkoušel jsem dva kable, jeden moji vlastní výroby po RS 232 druhej kamoše po USB a ani jeden se proste s tou italskou jednotkou motoru nespoji.Zkousel jsem to na 2 fabkách jedna 2001 , druha 2002 a na obouch nic. Na jinych vozech ty prevodniky makaj v poho. Jen na tomdle typu je problem s tou jednotkou motoru. Diky moc za info a pokud se to tu již řešilo tak se omlouvám , ale hledal jsem to 2 hodiny a nic jsem nenašel. Díky moc.
  6. Díky za cenou informaci. Tak na to kašlu, vrzání hold vydržím, nebudu k vůli tomu vyndávat špajsku. Někde v oddělení pro octavie jsem se dočet, že by to mohl dělat taky váleček co hýbe se spojkou. K tomu je totiž přístup lepší. Ale to je asi blbost,když se to tu už řešilo.Díky moc.
  7. Zdravím a prosím o radu. Když se auto trochu vic ohřeje, tak asi po 40km jízdy začne skřípat spojka při sešlapávání i při pouštění pedálu. Spojka jinak funguje bezezměny v pořádku. Když vůz schladne skřípání je pryč. Fabka má najeto 67 tis. a je to rok 2002.Že už by ložisko, to teda moc nevydrželo. Díky předem za vaše názory a rady.
  8. Bomba, ještě jednou díky, bylo to tím.
  9. Lambda je uplně nová, ta bude asi v cajku. Tak to vyzkouším a dám vědet. Jak je vidět tak diagnostika může být pěkně zavádějící. Jěště jednou díky za radu.
  10. Diky za pomoc, to by mě teda nepadlo. Vyzkouším to. Proč tedy řídící jednotka nevykazuje chybu čidla teploty motoru, ale lambda sondy( resp. jejiho vyhřejvaní)?? Diky z info.
  11. Zdravim, moc prosim o pomoc s následujícím problémem. Mám Octavii I r.v.1999 1,6i74kW. Když je studená, tak na volnoběh houpou otáčky, a většinou i chcípne. Po vyčištění váhy vzduchu, klapky a projití všech hadic, jsem připojil VAg a ten psal přerušeno vyhřívání Labdasondy I(ostatně jiná tam není). Takže jsem ji vyměnil,ale vše stejné i vag po vymazaní chyb, opět hodí tuto hlášku. Nakonec jsem prošel všechny pojistky,ale ty byly všechny OK. Tak teď už nevím. Proto moc prosím o pomoc,jestli někdo nevíte co dál. Díky moc.
  12. Prosím o radu. Nejde mi ABS, VAG pise zavadu 01276 - hydraulicka pumpa ABS. Vite někdo co s tim, popř. kolik stoji nova? Diky za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...