Přejít na obsah

kermin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kermin

  1. Zdravím. Můžu vměstnat svůj dotaz ohledně ložisek? Takže: Jak rozeznám zvuk (hluk) pneumatik od ložisek? Mi jakoby vrčí pneumatiky jen na předku (takový zvuk jako bych jel na drapákách),ale přijde mi divný to, že to začlo ze dne na den. Zkoušel jsem i přezout na letní (ale fungl nový) a dělá to pořád. Prosím poraďte všichni zkušení,děkuji.
  2. kermin

    Letní pneumatiky

    Zdravim. Jasný,že si tam nedám šlupky od vietnamců , ale zase nechci nějaký kdoví jaký závodní speciály.Jestli mi rozumíte. Měl jsem Barum (asi bravuris) a po dvou sezonách šli do sběrnýho dvora. Sjetý vnitřky, ačkoliv geometrie a silentbloky a vše ostatní bylo v pořádku. Dal jsem zimní Debici a v pohodě. Tuo se opakovalo každý přezutí. Jinak rozměry jsou z výroby : 165/70 R14. Díky za názory a pište dál. Díky
  3. kermin

    Letní pneumatiky

    Zdravím všechny. Jsem "normální" pilot fábie nakroutící ročně asi 20.000km a čeká mě koupě dalších letních pneu. Nevím kterou značku mám vybrat.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fanoušci "barumek" prosím přeskočte tuto téma !!!!!!!!!!!!! S tutima šlupkama nechci mít už nikdy nic společného. Jinak jezdím převážně s rodinou a nebo cestuju do práce se spolupracovníkama, takže fráze tipu : "Ty sedí i ve dvoustovce" a nebo "v zatáčkách sedí jako přibitý" mě nezajímají, pač rallye nejezdím. Jak jsem napsal, jsem normální pilot a chci gumy na věčnost za dobrý peníz.... Jo,a všechny peníze nevražím do auta ale do rodiny, takže prosím nějaký gumy v přijatelný cenový kategorii ( kolem 1100 Kč/ks ). Díky za rady.
  4. Zdary. Chci se zeptat, jestli někdo z vás zná hodnotu, na kterou se nastavuje sbíhavost předních kol u Fabie I. Díky za příspěvky.
  5. Jestli ti neodchází zapalovací cívka,nebo jak se to jmenuje.U3válců častý jev
  6. Zdravim. Chci se zeptat někoho znalého,jestli mi povíte , jak poznám poškozené těsnění pod hlavou motoru a jestli má k tomu Fabia 1.generace, 1.4 MPi, 44kW sklony. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...