Přejít na obsah

ronik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ronik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ronik

    DSG vs manuál

    Tak nakonec abych se šel ještě radit se svojí zubařkou, jakou převodovku zvolit , aby se v ní ty zuby tolik nesraly. Ne, já mám jen obavy právě z toho 7°DSG, které má ony, již výše zmíněné trable. Na druhou stranu, ta dnešní auta jsou tolik přetechnizovaná, že člověk neví dne ani hodiny, kdy se to zastaví. Ještě že mám doma pro radost starou Hondu Civic z r. 1987 s poctivým 3°automatem.
  2. ronik

    DSG vs manuál

    Když to tak pánové čtu, tak to abych si snad novou oktavku s DSG raději ani nepořizoval. A to nemluvím o trablech s mechatronikou, o kterých dost často píšou na němecém škodaforu. Mám z toho celkem rozporuplné pocity. Bůh suď, zda zvolit manuál či automat.
  3. ronik

    DSG vs manuál

    Ahoj, zajímá mě, jak rychle řadí převodovka, když chci např. na normální silnici rychle předjet náklaďák nebo bus? Dochází při takovém řazení k rázům, které jsou uvnitř auta cítit? Na německém škodaforu jsem četl, že 7° DSG mají občas poruchy kolem najetých 30 tkm. Jak je to u tebe - měl jsi nějaký problém? A poslední - jakou máš spotřebu při dodržování rychlostních limitů? Děkuju za odpovědi.
  4. ronik

    DSG vs manuál

    Zdravím znalce a než se zeptám, upozorňuji, že celé téma jsem přečetl a odpověď nenašel. Prosím vás, měl někdo možnost vyzkoušet O3 v kombinaci 1,2 TSI+DSG ? Pokud ano, jak se to auto chová ? Děkuji za příspěvky. Pokud bude můj dotaz shledán správcem jako OT, prosím, ať jej smaže.
  5. Tak dnes jsem objednal (doufám) správný mikrospínač. No a vzhledem k tomu, že u nás v Krušných horách je už dosti chladno a já nemám garáž, pustím se do toho na jaře. A pak dám vědět, jak jsem pochodil.
  6. 3000? Tak to by mě museli zbavit svéprávnosti. Ale jinak dobrej vtip. Ne-pokaždé mi vyměnili kus za kus, no a když už to nechodilo popáté, tak jsem se na to vykašlal. Zkusím to podle Patrikovy rady a uvidíme. Díky moc.
  7. Zdravím znalce a rovnou k věci. Víc jak 5 let mi nefunguje zvuková signalizace rozsvícených světel u otevřených předních dveří - prý nefunkční zámek levých dveří. Pak přestala svítit stropní lampička a do třetice přestala blikat červená dioda v tapecírungu levých předních dveří. Vyzkoušel jsem vaší radu 4x rychle za sebou zamknout a odemknout klíčkem dveře – (nemám dálkové). Dveře zamknu a dioda nebliká dál. A dokonce ani nezacvaká 2x zámek při zamčení dveří. Jedná se opravdu o vadný zámek? A pokud ano, je opravitelný? Protože ve Škodě za něj chtějí přes 4.500,- Kč a to se mi zdá od nich dost sprostý. Jinak zkoušel jsem dát celkem 5x neoriginál zámek(čínská druhovýroba za cca 600,-Kč) a vůbec to nechodilo. Autoelektrikář mi řekl – musíš dát origoš zámek a pak to bude chodit. Díky za kratinkou odpověď.
  8. ronik

    Převodovka DSG

    Uvažuji o koupi Octavie 1,2 TSI DSG. Už někdo z vás jel s touto motorizací a jaké s ní máte zkušenosti. Četl jsem, že 1,2TSI DSG ve Fabii a Roomsteru není dobrá kombinace a neporučuje se. Díky za vaše příspěvky.
  9. has not set their status

  10. Dobrý den, chtěl bych si vyměnit rozvodový řemen včetně kladek a vodní pumpy. Prosím vás tedy o rady, jak správně postupovat při této výměně. Prohledával jsem internet, kde bych tento postup mohl najít, ale nic jsem nenašel. A tak se obracím na vás odborníky, kteří s tímto úkonem máte zkušenosti. Dá se tato výměna zvládnout s běžným nářadím, nebo je zapotřebí něco speciálního? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...