Přejít na obsah

boss-ivoss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

631 zobrazení profilu

Oznámení boss-ivoss

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobrý den,

    umíte domontovat deaktivace airbagu klíčem do Superbu2, TMBJE63T5C9015950 ? Místo vypínače (5P0919237C) je jen záslepka, ale předpokládám, že se toho musí povyměňovat víc.  Díky! Ivo 

  2. Taky mi nešlo otevírat, S2 combi, MR2012. Pomáhalo zamknout auto, zatlačit na dvířka nádrže a v tu chvíli odemknout. Objednal jsem náhradní díl a vyměňoval, fotky nemám, ale krátce popis - nemusel jsem rozdělávat úplně celý bok, stačilo horní část: 1) otevřít víčko nádrže, vyšroubovat 1 šroubek, uzávěr hrdla nádrže a celou gumovou část vytáhnout (zabírat z levé strany - strčit ruku dovnitř a povytáhnout). Celou část odložit vedle. 2) zámek nádrže vytáhnout z karoserie, gumovou průchodku na kabelu zmáčknout a vytáhnout z otvoru -- zde je rozdíl oproti některým videím na netu od jiných aut VW (Golf, Audi, ...), kde je konektor dostupný. U superba není; konektor je pod tapecem... 3) uvnitř vytrhnout horní díl "D" sloupku. Je na 4 pružinkách - vypáčit nebo vytrhnout, následně zpětně nasadit do plastového obložení D sloupku pro zpětnou montáž. 4) vyndat boční obložení zadního sedadla - jedna matka dole pod sedákem zadní sedačky (vedle uchycení pásu), dále zatlačit "dovnitř auta" a vytrhnout. 5) odšroubovat horní část obložení bočnice kufru (plastovou) - 1 šroubek pod právě vyndaným bočním obložením zadního sedadla; 2 pod tím "D" sloupkem, 1 je přístupný přímo pod oknem, 4 jsou pod háčkama. Kromě toho to drží asi na 3 zacvakávačích do tapece - opatrně odtlačit plast od tapece. 6) sundat tuto horní část, objeví se skulinka a je vidět konektor ... ten je přicvaklej na "čepu" do bočnice u okna, stačí vymáčknout a přitáhnout si ho 7) konektor rozpojit, dát nový díl a připojit 8) vše zpětně složit Není tedy nutné dělat nic se tapecem kufru atd.
  3. To máme tedy asi jiné auto - já to mám přesně takto Kufr bez dvojité podlahy, s bočními schránkami, s lištami, bez výsuvné podlahy. Pod ním už je hned rezerva.
  4. Abych byl přesnější - ne svolávací akce, ale servisní akce.
  5. Vím že na ŘJ sedačky řidiče byla svolávací akce, taky jsem měl občas pocit že se mi to nějak rozštelovalo, nyní už OK.
  6. Dovolím si poznámku - když zvednete podlahu, zůstane ještě problém s úložným prostorem na boku kufru - nepůjde kloudně otevřít. Platí samozřejmě jen v případě, že ho máte uzavíratelný.
  7. Velikost. Potřeboval jsem kombíka a kvůli své výšce (207 cm) jsem se do jiného kombíka na trhu nevešel, kromě A6, 5-er a MB-E (což je cenově trochu jiná třída).
  8. Odpověď sice nemám, ale zajímavé, že mě taky Columbus zmizel v noci z posledního září na 1.10... Libeň. Organizovaná skupinka? Drobný peníze mi nezmizely, stejně jako piva, která jsem v autě měl. Klasicka vymlácený okénko, spolujezdce.
  9. Mě překvapuje, že jsou s tím takové problémy. Já tam mám standard (asi 74Ah ?), jezdím většinou jen po Praze, takže startuju často a moc toho nenajezdim. Občas 100 km po dálncii. Problémy s akumulátorem nemám a auto mám taky slušně vybavený (elektro sedačky přestavuju každou chvíli - střídám se 2, xenony svítí - coming/leaving zapnuto, Columbus, výhřev sedaček).
  10. Souhlasim, ja mam GSMIII a nic takoveho mi to nedela, kdyz mam telefon doma nebo vypnuty, tak nic takoveho nepostrehnu. Kdyz ho mam zapnuty (vcetne BT), tak se pripoji hned, jen se to oznami a pokracujeme...
×
×
  • Vytvořit nový...