Přejít na obsah

MUSA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    244
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli MUSA

  • Narozeniny 12.6.1975

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.musilnabytek.cz/
  • ICQ
    453042754

Oznámení MUSA

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Asi budeš mít pravdu, díval jsem se na konfigurátor a tourka automat nemá, tak asi OII předfejs.
  2. Zdarec, po nějaké době jsem se vrátil s dotazem. Po FI jsme si pořídili Opel Meriva 1,6 74kw s automatem, auto super, ale už má nějaký věk (7let) a pokud by měla pohodlnější sedadla, tak jdem do mladší a chceme to omladit. Zalíbila se nám OI poslední model ne KOMBI rv. 2007-2009(nejvíce nás zaujal posed). Nyní bych potřeboval doporučení, radu a postřehy jaký motor - objem, kw, benzín, nafta???? s automatem. Roční nájezd cca 20,000-25,000km, tříčlenná rodina, budu dávat tažné na nosič na kola, občas delší trasa s boxem na střeše, 30% město, 50% silnice zbytek dálnice. Výbyvu bychom rádi následující: klima, vyřívaná sedadla, tempomat, el. okna, děleny zdní opěradla s opěrkou, ovládání rádia na volantu, ..... Co doporučíte, jaký další typ, co by auto ještě mělo mít, ... Dík za reakce
  3. MUSA

    Kdo co dělá

    Nově rozjíždím Interiérové studio s nábytkem v Brně, pro členy sleva. http://www.musilnabytek.cz/
  4. MUSA

    Kuchyňské linky

    Musím jen souhlasit, kolikrát se nestačím divit, jaky kalkulace kuchyňská studia udělají a to bez atypů, a pak to zfouknu s atypama a za skoro poloviční cenu.
  5. Martinoslav- jak to prosímtě tada vypadá s přestavbovýma sadama? Dík za odpověď
  6. Ahoj, v týdnu jsem si byl pro opravené auto rv 2001, najeto 94000, viník byl u České, měnili mě nárazníky, pp blatnik a pp světlo. po bouračce jsem si zajel za technikem české pojišťovny, ten vše nafotil a sepsal a řekl, že je vše jen na opravu, potom jsem dal auto do servisu a tam si zavolali znovu technika z pojišťovny a vše po dohodě s ním měnili za nové. Vyjádření pojišťovny bylo- veškoré náklady na opravu hradí pojišťovna, amortizace 0%, servisu jsem nic neplatil, řešili to formou krycího dopisu. Podepsal jsem jen prohlášení, aby se mohli s poj. vyrovnat. Ať Ti to dobře dopadne a neplatíš nic.
  7. Taky ještě nemám zapojeny pytle v sedačkách, nemám zatím na to čas, jde mě hlavně o pohodlné sezení. Ale ještě bych potřeboval přestavbovou sadu. Jinak se v tom super sedí a hlavně to má bederku.
  8. čau, psal jsem Ti SZ, nemoh jsem najít tento článek, nebyla by jedna přestavbová sada?
  9. MUSA

    NABÍDKA PRÁCE

    Nabídka platí zatím stále
  10. MUSA

    NABÍDKA PRÁCE

    Ty taky, tak se snad domluvíme.
  11. MUSA

    NABÍDKA PRÁCE

    Zdarvím všechny. Tímto hledám stolaře na výrobu kuchyní a jiného nábytku v provozovně v Lipůvce-cca. 8km nad Brnem (i nevyučené nebo absolventy) a montážníky vestavěných skříní pro práci v Brně a okolí. Práce na HPP nebo ŽL, auto a potřebné vybavení není podmínkou, praxe v oboru vítána. Dále vše dle dohody. V případě zájmu mě kontaktujte na musiljiri@email.cz nebo tel.: 775296070
  12. MUSA

    Parkuji jako prase

    Tak orgáni si mohou dovolit asi vše. Cca před měsícem-Brno Židenice
  13. MUSA

    Rada s výpovědí

    Tak mám už zápočťák. Potřeboval řešit nějaké věci o kterých jsem věděl jen já a jemu v tom leželo cca. půl mega, tak jsem navrhl, že podepíše výpověď a já mu dám veškeré info k těmto věcem. Nic jiného v tu chvíli nemohl, než podepsat. Pak mě řekl, že si myslel, jak budu u něho ještě dva měsíce makat a že by mě pak ani nedal výplatu. Tak trochu asi narazil. Dík za rady a podporu.
×
×
  • Vytvořit nový...