Přejít na obsah

Mafy.007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mafy.007

  1. VÚ 4450 Michalovce (04 - 10/1982) PŚ velitel bigoš-družstva, VÚ 8015 Stříbro (10/1982 - 04/1984) - totéž..... dodnes mi ty dva roky života chybí, škoda jich (..a byl to vůbec život ?!!) Mafy.007
  2. Pánové, středová čidla předního i zadního nárazníku snímají pohyb horizontálně, čidla umístěna na "ohbí" nárazníku pak vertikálně. Proto mají odlišné kat.č.
  3. :palec2: ... a TO si to někdo krásně užil, když mi je pod Centrálem v Mostě na parkingu sundaval dolu...debil... Chytrouši z ochranky zznam z kamery ( byl jsem u vchodu 2C ) prý " omylem smázli - Bůh suď ... Nový nechci dávat kolem dokola, sháním r.v. 2006. Snad mi CLAPI SUPERBACKY - pomůžete ?
  4. Čus LARY :palec2: Tak jsem na to "číhnul", je to pro mě nevyužitelné. Děkuji Ti a prima den, ahoj ! :palec2:
  5. , Super LARY ! :palec2: Nutně sháním na PP a PY dveře, pokud se jedná o komplet, beru rovněž ! zkus to pro mě udělat, děkuji Ti !
  6. ozývám se po "létech", tady je už 20 čísel bílých sraček, včera jsem byl na pívku a tak je SUP pod pokrývkou sraček, nehorázná Krušnohorská zima !
  7. :palec2: Jsi pašák, bylo to velmi zajímavé, děkuju ! :palec2:
  8. :palec2: Fakt všem prima týden. TADY JE NÁDHERNĚ, sračky zmizely, nastává období špinavejch auťáků. Padá listí, chvilku je slunce, pak přeháňky, silničáři nevim proč kropjej - ale nezametaj, je to pěknej bordel. Zvěře v lese ubývá ne zásluhou myslivců ( maslivců - jsou na MASO ), ale řidičů. Za víkend 6 x střet se zvěří jenom na výpadovce do SRN, přitom je v okolí samé zaplocení okolních svahů a desítky světloodraznejch cedulí. Dokonce nějakej "pičus" nabral s JEEPem dvanácteráka v obci a ten mu projel předním sklem, přičemž ho trofejí zranil na hrudníku "THE END" ! Ať mi NĚKDO vypráví, že jel v 11 dopoledne v obci 50 km/hod. Na DUPLEXový funidlo jsem se koukal, z AUDI A 6, BOHA, je to hezké, ale CEJCHA ( 1220 éček ), zvuk to má kultivovaný - bohužel, NA TO NEJNI .... Pa, pašáci SUPerbáci ...! :palec2:
  9. :palec2: Tý vo.é VÍŤO, jsem na tom stejně ! Byl jsem dnes v Křímově ( 7 km ) a v lese jsem měnil na Lakatoši rychlostku, Hovno práce, 3 hoďky ve 2 lidech a hotovo, ale ty kurvy bílý ! Jsem zmrzlej a MAMKA vaří skořicový GROG a protože je STŘEDA, chystá mi provoněnou RADOX - STRESS koupel. Na hubě mám fleky jak pětikoruny, ale to INDULONA spraví. Tak se drž jako já, HORALE (... a co Janinka ??? ahoj !)
  10. :palec2: Byl jsem dnes u "baby - kořenářky", moji MILÁČCI "čamtaj" speciální čajíček a TEN je tak nechutnej, že raději "hlásí" nástup do "schoole" ! Navíc jsem doplnil zásoby "vaječňáku" a tak synek vidí, že nejsem škrob a bude hlídat malou princeznu. Pomalu strejdo SEJDO otazník "mažu". Bohužel, je tu už 5-10 cm sraček a tak jdu zejstra přezouvat, abych mohl v sobotu do hor na zmrzlé "houbičky" - těším se na ně a na CHAbry !!! :palec2:
  11. :palec2: ... a mně hruškovou CAPPI nebo alespoň Red Bulla. Od třech ráno jsem byl ve fabrice, první noční mrazík a odešla termoregulace n a vzduchových šroubových kompresorech... Teď už to frčí jak dráha (Pendolino...) Sejdíku, na Chabry se chystám, potřebuji, aby mi dětičky nestonaly, rozdám je po babičkách a valím. Zatím jsou doma s chřipajznou a tak čajíčky a mladej to prokládá vaječným, myslí si, že to nevím... Dnes je sluníčko a tak i prosychaj silnice, ale už to bude jen krutý a krutý. Tak Sejdíkovi a VŠEM Ahoj ! :palec2:
  12. :palec2: Hned to do sebe v podobě "Budvárka " hrnu, strejdo Sejdo ! Tady začaly před pulhoďkou padat mokrý vločky, ale je venku plus 4, hned to jde do kanálu. Ani mě to nevzrušuje k přezouvání, máme myslím ještě 2 týdny čas. hnusný je však to nebíč- ko - černý, zakaboněný a smutný. Ahoj CHLAPI, babo a Sejdo ! :palec2:
  13. :palec2: No jo, začal nový školní rok a většina "noviců" zlobínkuje a je asi "po škole" a nebo mají "zaracha na comp"... Zdravím SUPíky astrejdu SEJDU ! Dnes po ránu se mi mrazem kroutily fousy nahoru. Ahoj ! :palec2:
  14. :palec2: Ahoj FŠEM SUPerbákům a jejich "Mazlíkům" - u Vicka i "Mazlicím" ! Jeden "suchej" na příjemnej pátek.: Vrcholný politik se vrátí z kanceláře domů, otevře "kufříček" a na stůl v kuchyni vysype obrovskej balík bankovek. S hrdým pohledem pošeptá manželce.: "Miláčku, ukliď to !" Ta ale rozezlena odpoví.: "Kam to mám FURT dávat, vždyť jsou prachy v knihovně, pod postelí, v botníku, v šatně, v mikrovlnce, lednici, mražáku ...." Politik se zadívá do stropu a řekne.: "A teď si představ, že ve spoustě rodin pracují oba..." Ahoj a hezkou "malou sobotu" a potažmo celý víkend ! :palec2:
  15. :palec2: To už ale volně ložené houbičky budou k přímé konzumaci, o to nemůžeš přijít ! P.S. ... a úroda přehnaná přes trubky byla k požití ??? Ahoj, dámy a pánové :palec2: !
  16. :palec2: Má pravdu přátelé SUPící se slétávají rádi
  17. :palec2: o si snad děláš prču Přijel jsem v sedum domu uplně vysvačenej z Bad-Swutchenau po ceste U trech stejnych hradu .... pomezi mezi byvalou SRN a NDR , stejna trapalie ! Byl jsem drzej a brnknul na DAS, za 10 minut privalil 50 fotrik a mel SUPER vyridilku ! finalni akce je 1450 ecek za poskozeni predni kapoty. udelam za petibabu. pisu z mobilu, prominte preklepy, ahoj :palec2:
  18. :palec2: Bodré podoledne SUPí tátové ! Až do 4 ráno jsem byl na poruše a od šesti zase hákuju. Myslím, že ve dvanáct to zapíchnu a půjdu se vykotit na zoncnu do nějakejch Říčan. Spánek posiluje, ne ! Hezkej weekend a Vickovi s Janinkou prima výlet :palec2: !
  19. :palec2: Zeptej se Sejdy, zda-li mu chutnaly... Pak pošli SZ s tím, zda "sušky" či sladkokyselé, nebo "mraženky". Stejně lítám přes "Matičku měst" každý týden... Ahoj ! :palec2:
  20. :palec2: Tady v Krušnohoří nádherný sluníčko, trošku pofoukává ale jinak je fajnko. To Vick.: brnkni na tel. 720 475 325 - HOT LINE Xenony, maj tam odborníka pana Krajíčka 603 251 609 - ten Ti pomuže a má prima ceny. Pro všechny Jsou to telefonní čísla na problémky se světly ! Mažu pracovat, odpoledne za hříbkama, rostou jako z vody. Čau bando ! :palec2:
  21. Laras ahoj ! Bohužel tohle zařídit neumím, všichni jsou na dovčách...Doporučuji Ti parkování v nové hale v levou vzadu, musíš objet objekty "A,B" na středu parkoviště a při jízdě zpět k Praze to je po levé straně objekt "D", je oproti předchozím jmenovaným o 50 procent levnější, rovněž střežený, akorát že se dřeš s báglama. proto jezdim jen s plavkama a s kreditkou. Je mi líto, že Ti jinak nedokáži pomoci... :palec2:
  22. Co blbneš Sejdo ? Vloni jsem přijel s kompletní rodinkou na letiště, zaparkoval u "poldů" SUPíka (zařízeno Paollo.007 a jeho komplic Hafi), přišel k přepážce 1155 (stejný prov. je i na www.1155), kouknul co odlétá, zabořil prstem do destinace, zaplatil a za hoďku jsem frčel. SLEVA obrovská, 5+1/2 hvězdy, Tunis, BOMBA, za cenu l dospěláka jsme pařili komplet HOMOLKOVIC. A ta předodletová "nejistá! atmosféra! Synek se sice tvářil, jako by to měl již zmáknutý, takový FOFR odlet, ženuška s malou pištěli dobrodružstvím a nadšením, já jsem dělal, že jsem "nad věcí" , ale taky jsem měl staženou prdel a výsledný EFEKT.: "Taťka sklidil pochvalu, byly mu "umazány" předchozí záporné a "zapsány" i do budoucna nové kladné body, protože do poslední chvíle jsem JE v tom nechal, jako, že nevíme kam letět a že si jdeme vybrat "na náhodu". Prostě, jako vždy - Krušnohorskej pašák !!! Prostě VYZKOUŠEJ TO !!!
  23. Ty musíš bejt samý prachy :palec2: A to je dobře ! Máš - li se FAJN, já + Ty + kterýkoliv jiný SUPerbák, bude nám jen PRIMA ! FŠEM SUPíkům beznehodový weekend potažmo celý provoz a jejich majitelům AHOJ ze "zahoubených Krušnohorských lesů" posílám JÁ ! :palec2:
×
×
  • Vytvořit nový...