Přejít na obsah

BlackJoe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení BlackJoe

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. BlackJoe

    GSM pager

    Vítám CBčkáře! Dnes bych řekl, skoro vymřelý druh. Asi mimo profi řidičů. Jednu dobu jsem s tím měl také co do činění. Startování přes CB selektivu a DTMF hustý Napiš mi prosím, kde bydlíš, číslo kanálu a kód. Chci to vyzkoušet :-) Spolehlivost CB jako pageru je dost špatná. Jinak Siemens, konkrétně S55 je ofi do -10. S nižšími teplotami by ale neměl být problém. Limitem telefonu je display, jehož reakce se zpomalujou a pak doslova zamrzá. To stopro znáš. Na ostatní funkce by to ale nemělo mít vliv. Taky baterka, ale tu při trvalém napájení z auta není třeba řešit. No, zkusím ho strčit do mrazáku. Tak -25 by mělo stačit. Doufám, že nezamrzne na věky. Jeden tip na GSM pager se vstupy a výstupy jsem sem : již dával. Je o trochu dražší a o mnoho vychytanější. http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.h...8b420dbf30c354a Nevýhoda je ale, že se musí doplnit oddělení vstupů a výstupů, což není pro průměrného elektronika problém. Sám jsem o startování na dálku také přemýšlel ale nechce se mi rěšit blokování origo imobilizeru u fabie.
  2. BlackJoe

    GSM pager

    Ano perfektní profesionální řešení, ale rozdíl je 1500,- oproti 7000,-. Se zápornými teplotami nebude problém a při vhodném umístění nepřekročí teplota telefonu v autě povolených 50. Takže v poho.
  3. BlackJoe

    GSM pager

    Vcelku vyladěný GSM pager Lze bez problémů nainstalovat bez nutnosti úprav. Hlavně za ty prachy. Stačí jen dokoupit Siemens X55, třeba s rozbitým displejem. http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi=221...open=&z=galerie
  4. BlackJoe

    Immobilizer

    Navazuji na tento příspěvek svým problémem. Koupil jsem auto, 1klíč s integrovaným DO. Žádný štítek s kódem klíče. Jak dál postupovat.
  5. Když nové tak origo nebo něco jiného
  6. Relé denního svícení je dobré, ale klidně bych oželel funkci zhasnuté palubky a dálk. světel. Prostě obyč zapnutá potkávací jako na přepínači. Neřešíš zda je den, noc či pod mrakem. Nebo se snad podsvětlení palubky tak opotřebovává :-/
  7. Mám novou Fabku. Když jsem jí koupil měla fest orezlé přední kotouče. Teď, když brzdím určitou intenzitou začne se dost chvět volant. Zdá se mi, že se to trochu zmírňuje, ale nevim, zda se to ztratí zcela. (oprava, výměna)
×
×
  • Vytvořit nový...