Přejít na obsah

RadeCZek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem RadeCZek

  1. Mě stál motor 1.6 MPi, který měl nalítáno 62 000 tkm 5 000,-! Do Fáva dobré, ne?
  2. RadeCZek

    Favorit 1.6 MPi

    Tak to určitě! 1.8T by s tou váhou Fáva udělala zajímavý výsledek, i když ten Passat má stovku za 6,5s. Já právě kutím do Fáva tu 1.6 MPi! Celkem se hodně těším až to tam bude, časem se mi tam snad podaří hodit i nějaké to menší turbo! Díval jsem se, slovenští kolegové tam dali nějaké turbo KKK K16 údajně to je z nějakého Fiatu 2.5! Není to prý ideální volba, ale za to, co se ceny a výkonu týče, lepší možnost asi nebude! Nevíte někdo popřípadě co by na tu 1.6 MPi mohlo ještě pasnout?? :)
  3. RadeCZek

    Favorit 1.6 MPi

    Sranda skončí až tady začnou lítat ty nové VW Passaty R 36 (300 koní) :) Ale elektronický omezovač na 250 km/h zůstává!! Krypli! lol Do budoucna se jen můžu těšit!
  4. Zdrawím lidičky, vidím, že tady máte celkem zajímavé téma, zvlášť pro mě určitě! Mám na vás tady takový mini dotaz? ´´Mohl bych přehodit nápravy z Feliny na Fáčko?? Bez nějakých složitějších úprav??´´ Na zahradě mám rozbitou Felinu 1.6 MPi Combi a jak už kolega zdůraznil ta ten stabilizátor má! Jestli by to nějak pomohlo bude tam ten Feliňácky motor. Někdo mi říkal, že to je jedno, že to jsou úplně totožná auta!? Proto se chci přesvědčit, než se dotoho aspoň z části pustím! Předem díky za pomoc!
  5. Zdrawím vechny škodováky! Chci se zeptat? ´´Chip na Feldu 1.6 MPi´´ Co by jste mi doporučili?? Na netu jsem okouknul přes dvě desítky firem, které se zabývají diagnostikou takovýchle motorů. A co jsem zjistil?? Že vlastně vůbec nevím! Napiště Vaší zkušenost, nebo přínosnou radu! Díky moc!
  6. RadeCZek

    Chiptuning

    První týpek, který jse zmínil o Bitpoweru! Jaký na to je všeobecný názor chlapi u Vás?
×
×
  • Vytvořit nový...