Přejít na obsah

dusanito

Uživatel
  • Počet příspěvků

    96
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 762 zobrazení profilu

Oznámení dusanito

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím, rád bych se zeptal, jestli jste se už někdo nesetkal s touto závadou u Fabie I 1.4 (55kW). Při nižších rychlostech je motor bez problému, ale při rychlostech cca 90km/h a při zařazeném 5-tém stupni auto úplně ztratí výkon a musím přeřadit třeba na 3-tí stupeň, aby se motor znovu chytnul. Pak je třeba na dalších 10 km klid a udělá to zase. Vyměnil jsem po doporučení čidlo sání a problém stále trvá. Diagnostika bez chyb! Nenapadá někoho nebo nesetkal se tady někdo s podobným problémem? Za všechny rady mockrát díky!
  2. Zdravím, nedávno jsem koupil Oll facelift a potřeboval bych poradit ohledně koroze dveří... Chci se zeptat, jestli to má nějakou šanci na reklamaci? Bavil jsem se s jedním mechanikem a tohle poškození je prý u Octavii a Golfů časté.. Já jsem se s tím zatím nesetkal, takže nevím. Údajně se ve žlábku u dveří drží voda, která se při nízkých teplotách následně změní na led a při otevíraní se led odprýskne, a poškodí tak dost často lak. Dneska jsem to zkusil reklamovat v autorizovaném servisu, kde moc ochotní teda nebyli.. Údajně i kdyby to bylo tím ledem, tak se na to prý záruka nevztahuje, protože je to mechanické poškození... Má cenu to ještě zkusit v jiném servisu? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky za rady
  3. dobry den, mate jeste tu cernou octavii na prodej? dekuji za odpoved. Milos.

  4. Ono to někdy stačí, ale chyba se stejně po nějaké době znovu objeví. Nejlepší je vyměnit celý svazek, vymazat chybu a na 3-4 roky máš klid...
  5. Zdravím, nedávno jsem koupil Oll 1,9TDI kombi, vyrobeno 2005, najeto 150 000km. Servisní knížka je vedená po dobu, kdy bylo auto servisováno ve Francii (do 95 000km). Potom bylo následně dovezeno do ČR, kde už servis neprobíhal v autorizovaném servisu, nýbrž "po domácku", ale údajně s kvalitním olejem. Problém nastal někde v motoru. Něco v autě pravidelně klepe jak na volnoběh, tak za jízdy při nízkých otáčkách. Při jízdě to slyšet nejde, ale když si člověk vyleze, hned pozná, že tam něco není v pořádku. Ve středu jsem s tím byl u kamaráda, aby si to poslechnul, a prý by to snad mohla být vačka... Další problém je v tom, že motor za chladna startuje hned (všechny svíčky po výmeně), ale při provozní teplotě se musí celkem dlouho točit, aby se nastartoval. Může to mít něco společného s tím klepáním? Nesetkal se někdo s něčím podobným? Budu rád za všechny nápady... Předem díky.
  6. Mockrát díky za pomoc. Rádio už hraje a vypadá to, že je vše OK.
  7. Tak dnes jsem ten "konektor" (bez toho žlutého káblíku) připojil k rádiu Stream (zakoupeném tady na fóru) a nedá se to naladit. Neustále to šumí a naladím pouze 2-3 stanice, tak že by měl ten žlutý drát něco společného s anténou? Pokuď je to opravdu od Handsfree, tak bude chyba asi ještě někde jinde.
  8. Zdravím, potřebuju poradit. Mám v autě odpojený drát a nejsem si jistý, kam s ním (viz. foto). Neví někdo, k čemu slouží, popř. jestli je tam nutný? Foto zde: http://uloz.to/5616855/p1150389.jpg Díky za pomoc
  9. Ten problém by možná mohl být i v anténě. Oplatilo by se investovat do antény s nějakým kvalitním zesilovačem (nebo s něčím, co by zlepšilo sílu signálu)? Co vy na to?
  10. Zdravím, potřebuju poradit s autorádiem Stream, popřípadě s anténou. V předcházející Oll mi rádio Stream hrálo bezvadně. V mojí současné Oll se to téměř nedá poslouchat. Neustále to šumí a je potřeba pořád přelaďovat mezi stanicemi. Děkuji za všechny rady.
×
×
  • Vytvořit nový...