Přejít na obsah

radek kosař

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

599 zobrazení profilu

Oznámení radek kosař

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Koukej to hlídat,protože mě musely vyměnit celý motor najeto asi 40000km.Taky mám 1.6 MPI 75Kw.
  2. radek kosař

    AutoJarov

    Zdravím, já jsem taky s Jarovem uplně ukončil spolupráci i když tam mám známého.Myslím si, že tam tomu moc nerozuměj a s těma učněma tak to je asi pravda.Měl jsem tam auto na opravu v záruce a po osmi dnech mi ho vrátily a bylo to samé a takové ty kecičky že je to to a zase něco jiného.Koupil jsem si tam tři vozy a pokaždé byl nějaký problém,tak Jarov opravdu už nikdy.
  3. Zdravím,prosím poraďte mi co to asi je.Při průjezdu zatáčkou vpravo a pod plynem se ozývá takové divné hučení a když sundám nohu z plynu tak to přestane.Je měněný sylentblok motoru,výměna ložiska u lp kola a dávaly se taky jiné gumy a dělá to pořád.Poraďte mi dík.Nemůže to být dyferák?
  4. Zdravím, je to asi 14 dní co jsem psal že mám motor K.O.Tak se vše v dobré obrátilo a MB uznala vadu a poslali mi nový motor,tak jsem moc rád a přeju všem,kteří budou něco reklamovat i po záruce atˇvše dobře dopadne.Doufám že tento motor vydrží víc než 41500 km .Jo a stálo mě to 2066,-kč a matroš který poslala MB stál 97.000,-kč. Ahoj a přeju všem co nejméně závad .
  5. [zdravím, tak začala žrát 1 l na 1000km a potom 1.5 l na 1000km.
  6. Zdravím , nevím zda jsem si koupil dobře nebo špatně.Mám octávii combi 1.6 MPI 75KW a začala mi žrát olej auto má najeto 43000km a je tři roky staré.Tak jsem to začal řešit a bylo mi řečeno že to jsou pístní kroužky.Po třech dnech se mi ozvali z servisu ,že je motor K.O a že se to musí řešit výměnou celého motoru.Tak si dopisují s MB a já pořád čekám na verdikt zda to uznají nebo ne.Kdo to bude platit to opravdu nevím a chci se zeptat zda je možné při tak málo najetých kilometrech zničit motor.Auto je v autorizovaném servisu. Díky Radek
  7. Ahoj, tak jsem byl v servisu a konečně se to hnulo.Tak dělali mi zátěžový test a zjístili že jsou prasklé pístní kroužky a tak se akorád dohadujem,kdo to bude platit,tak jsem zvědav,ale oprava bude asi drahá podle toho jak se kroutěj.Tak až budu vědět více tak napíšu.
  8. Nazdárek,mám ten samí problém a mě to žere už 1,5l na 1000km.Autíko má najeto 43000km a zítra jedu do servisu a udělám tam pěkný čoro a potom ti napíšu co to bylo.Celou dobu mě ujištovali že je to v normě a že je to stylem jízdy.Tak jsem udělal testík a netočil jsem to více než 3500 ot.za min. a je to akorád horší.Výfuk mám černý jak nějaká stará tatra,tak já ti potom napíšu.Čus
×
×
  • Vytvořit nový...