Přejít na obsah

radek kosař

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem radek kosař

  1. Koukej to hlídat,protože mě musely vyměnit celý motor najeto asi 40000km.Taky mám 1.6 MPI 75Kw.
  2. radek kosař

    AutoJarov

    Zdravím, já jsem taky s Jarovem uplně ukončil spolupráci i když tam mám známého.Myslím si, že tam tomu moc nerozuměj a s těma učněma tak to je asi pravda.Měl jsem tam auto na opravu v záruce a po osmi dnech mi ho vrátily a bylo to samé a takové ty kecičky že je to to a zase něco jiného.Koupil jsem si tam tři vozy a pokaždé byl nějaký problém,tak Jarov opravdu už nikdy.
  3. Zdravím,prosím poraďte mi co to asi je.Při průjezdu zatáčkou vpravo a pod plynem se ozývá takové divné hučení a když sundám nohu z plynu tak to přestane.Je měněný sylentblok motoru,výměna ložiska u lp kola a dávaly se taky jiné gumy a dělá to pořád.Poraďte mi dík.Nemůže to být dyferák?
  4. Zdravím, je to asi 14 dní co jsem psal že mám motor K.O.Tak se vše v dobré obrátilo a MB uznala vadu a poslali mi nový motor,tak jsem moc rád a přeju všem,kteří budou něco reklamovat i po záruce atˇvše dobře dopadne.Doufám že tento motor vydrží víc než 41500 km .Jo a stálo mě to 2066,-kč a matroš který poslala MB stál 97.000,-kč. Ahoj a přeju všem co nejméně závad .
  5. [zdravím, tak začala žrát 1 l na 1000km a potom 1.5 l na 1000km.
  6. Zdravím , nevím zda jsem si koupil dobře nebo špatně.Mám octávii combi 1.6 MPI 75KW a začala mi žrát olej auto má najeto 43000km a je tři roky staré.Tak jsem to začal řešit a bylo mi řečeno že to jsou pístní kroužky.Po třech dnech se mi ozvali z servisu ,že je motor K.O a že se to musí řešit výměnou celého motoru.Tak si dopisují s MB a já pořád čekám na verdikt zda to uznají nebo ne.Kdo to bude platit to opravdu nevím a chci se zeptat zda je možné při tak málo najetých kilometrech zničit motor.Auto je v autorizovaném servisu. Díky Radek
  7. Ahoj, tak jsem byl v servisu a konečně se to hnulo.Tak dělali mi zátěžový test a zjístili že jsou prasklé pístní kroužky a tak se akorád dohadujem,kdo to bude platit,tak jsem zvědav,ale oprava bude asi drahá podle toho jak se kroutěj.Tak až budu vědět více tak napíšu.
  8. Nazdárek,mám ten samí problém a mě to žere už 1,5l na 1000km.Autíko má najeto 43000km a zítra jedu do servisu a udělám tam pěkný čoro a potom ti napíšu co to bylo.Celou dobu mě ujištovali že je to v normě a že je to stylem jízdy.Tak jsem udělal testík a netočil jsem to více než 3500 ot.za min. a je to akorád horší.Výfuk mám černý jak nějaká stará tatra,tak já ti potom napíšu.Čus
×
×
  • Vytvořit nový...