Přejít na obsah

Matth

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Matth

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Matth

    Xenony

    Tu bych ti klidne dal, ale bohuzel ji nemam. Myslim ze ji nekam posilali.
  2. Matth

    Xenony

    no ja uz jsem o jednu prisel, nerad bych to riskoval znovu
  3. Matth

    Xenony

    Vi uz se alespon co zpusobuje zniceni te RJ? jestli startovani xenonu, nebo nizsi odber, nebo uplne neco jineho?
  4. Matth

    Xenony

    To jsem si mohl myslet
  5. Takhle mam drzak taky a je to vyborne misto at to vypada jak chce. Co se tyce volantu, skoda ze neni cerny a neprovlekl jsi snurky temi zbyvajicimi dirkami.
  6. Matth

    Xenony

    Chlapi neda se uz konecne nejakym zpusobem resit xenon s natacecimi svetlomety?
  7. Skoda ze nema bolero vystup na sub (ten uz totiz mam, ale vykradli mi auto a radio rozbili). Navigaci mam v mobilu a HDD nepotrebuju. Kdyby se dal nejak sikovne vyresit ten subwoofer, tak bych do toho sel, ale pres vystupy na reproduktory to neni ono. A jeste bych se chtel zeptat jak to je ohledne zvuku rekneme ve srovnani dance vs bolero. Mel jsem dance, posleze Kenwooda a kvalita zvuku je uplne nekde jinde. Kdybych uz se pro to rozhodl, je nekdo z Ostravy u koho bych se mohl na Bolero podivat?
  8. Chci se optat na par otazek ohledne tohoto radia. 1. Jaky je rozdil mezi columbusem a bolerem? 2. V jake cenove relaci (se vsim co je k tomu potreba) se da sehnat? 3. Ma vstup na usb? 4. Ma vystup na Subwoofer? 5. Psali jste o problemech s navigaci. Nejede vubec, nebo pouze nespolupracuje s maxidotem? 6. Co je treba pro montaz misto puvodniho origo radia?
  9. To se fakt vyplati cipovat atmosfericky motor jeste k tomu 1,2? Drive jsem mel 1,6 benzin, ale nikdo mi to nedoporucoval ze je to jen placebo. Ted mam taky ciplou 1,9 od cimbu, tam je to uz celkem znat ( muzu porovnat s nenacipovanym) Ale u HTP tomu neverim. Aspon ze ta cena neni tak vysoka, ale i u cimbu se da domluvit nizsi (v radech 2-3 tisicu) aniz by jste jezdili na hromadne akce.
  10. Ja mam tento http://www.ahifi.cz/subwoofery/focal-acces-bomba-20-a1_.html (obrazek na te strance je spatny, ale je tam PDF s manualem). Da se napojit bud z vystupu na sub, nebo z vystupu na reproduktory. Ja sice nejsem zastancem reseni napojit subwoofer na reproduktory, ale pokud mas sluzebni auto, tak je to urcite reseni. Vyhodou samozrejme je ze ho kdykoli muzes vyndat a napojit v jinem aute. Rozmery ma taky slusne a pekne vleze do skoseni za sedadla. Nezapomen vsak, ze musis natahnout elektriku rovnou od baterie! Ja to mam reseno tak, ze mam v kufru zasuvku s elektrikou a signal kabelem a kdyz je potreba sub vyndat , vypojim kabel ze zasuvky, odpojim cince a je hotovo.
  11. No kdyby neslo jinak tak bych to tam asi dal, ale zas bych nekde musel sundat volant atd atd. Nevite jak se to resi v autorizovanem? Kolik to vubec muze stat?
  12. To by dlouho trvalo, potrebuju to sprasknout max do 2 dnu. Ale diky za radu.
  13. Nevite nekdo kde by se dala v okoli ostravy opravit (nebo presit) kuze na volantu? nedavno mi vykradli auto a jak rozbili sklo tak se vytvorily na volantu takove vrypy. Vrypy jsou sice i na tom plastu u okna, ale ten by se asi opravit nedal. Resili jste nekdo neco podobneho na pojistovne? Nevim jestli to nechat opravit nebo vymenit (pri posouzeni totiz rikal ze by se to melo spise opravit), aby mi to potom proplatili.
  14. ja mel tyhle http://www.xenony.cz/originalni-dily/led-d...ouvlaknova.html , ve svitivosti nebyl az takovy rozdil (svitily o neco mene a svetlo bylo pres lampu zabarvene vice do oranzova), ale mel jsem je v brzdovkach a po chvili mi to zacalo hlasit ze je spatny brzdovy spinac. (musel by se tam dat zrejme nejaky odpor) tak jsem tam dal z5 zarovky.
×
×
  • Vytvořit nový...