Přejít na obsah

Firedux

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Firedux

  • Narozeniny 24.9.1975

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Firedux

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Každý má rád svůj styl vylepšování auta....nenech se odradit těma narážkama v dobrém slova smyslu. Ale musím tě pochválit za dobře odvedenou práci.....
  2. Chlapáci díky moc za info...naštěstí mám Alianze a ten davá slevu. Ale šlo mě o to jestli je mám vyleptat všechny nebo jen ty hlavní :-)
  3. Firedux

    Kdo co dělá

    Tak já taky přidám něco co mě živí. Pracuji ve firmě, která vyrábí brzdy do Automobilu a jsem tam zaměstnán jako mechanik strojů a zařízení "pneumatika, hydraulika, strojařina, CNC" ve zkratce - opravuji stroje a montážní linky co vyrábí a montují brzdy pro naše krásné auta různých typů. www.trwalabezpecnost.cz
  4. Tak nad tím také uvažuji je to super... mám jen malou prosbu když mám Fabku Combi napočítal jsem celkem 10 skel musím označit všechny nebo jen ty hlavní jako je to tady na krátké Fábce? Mám auto ještě v záruce a na splátky - neporuším tím záruku a jiné věci co se toho týče? Myslím si že tím asi nic nezkazím..nebo jo?
  5. Já mám černou Magic ale ještě je pěkná Červená Corrida a modrá teď si nevzpomenu ale ta tmavší .
  6. Tak já taky přidám svoji barvičku ..... Černá magická s perleťovým efektem
  7. Můj názor na zástěrky je nyní negativní....po náhledu na foto mě přešla chuť to koupit. Ale říkám je to názor jednotlivce. Alespoň si na svoji Fábinku-Gábinku vymyslím něco jiného :-)
  8. Hmmm...Co dodat snad jen to že z Jablonce sem a vím že se to tu děje. Můj názor na věc? Motorky nemám rád.... Dárci orgánu si to asi nějak neuvědomují - Každý je strůjce svého štěstí nebo života?
  9. Firedux

    Co je to ???

    Pokud já vím tak výpověď druhého policjta se u soudu nebere v potaz. Vysvětlím jednoduše: vždy se pár "2 policisti" bere jako jeden a tím vzniká tvrzení proti tvrzení. Proto když tě zaměří a změří, měli by mít i fotografii. Pak by vůbec nemuseli fotit a stačilo by tě změřit a nechat si to potrvdit druhým policistou. Kuriozita: Mám kamaráda u policie a vyprávěl. To jsme změřili řidiče a jel v obci 60 km/h. Při kontrole jsme mu řekli že jel o 10 kmh/h více a že dostane pokutu. On jim na to řekl máte fotku? NE! Ale máme záznam z radaru. On: A máte radar zkontrolovanej a schválenej kontrolou - ukažte mě protokol o tom zda neproměřuje. NEMÁME ! Tak nemáte pro ti mě ani čárku. Z toho i také plyne - druhý polista nemůže dát svědectví proti vám. TO SI VŠICHNI PAMATUJTE ! ! !
  10. Objednal jsem si ty kastlíky a tak jsem si je dnes vyzvedl v Aut. Prodejně a jsem nad míru spokojen. Najdu využítí 100%. Vyšlo mě to na 308,- Kč včetně vodících lišt. Opravdu mohu jen doporučit
  11. Já mám Fabii II Combi a ta zásuvka tam je. Najdeš ji na levé straně čelně k tobě. :-)
×
×
  • Vytvořit nový...