Přejít na obsah

Ransom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Ransom

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ransom

    Mokrý tapec

    No to se docela bojím, protože už se mi bok přiléhající k B sloupku začal bortit a lámat dovnitř, takž jsem to nechtěl zlomit... i když zkouším narvat ruce pod tapec a vymáčknout to zevnitř hme se to o milimetr EDIT: Nakonec otec naohýbal hliníkový pásek na přesné páčidlo a pomalým páčením od kraje se nám podařilo tapec vyndat. Doporučuji.
  2. Ransom

    Mokrý tapec

    Ahoj dnes sundavám tapecírunk ze zadních dvěří a nemůžu ho sundat úplně... drží mi nahoře u skla a když s ním zkouším trhat, tahat nahoru nemůžu ho zaboha dostat od skla? Dokázal by mi někdo poradit, zda-li jsem na něco nezapomněl? Sundal jsem šrouby pod opěrkou, pod reprakem, kličku okna, utrhal plastové cvočky, ale furt nejde vysadit nahoru...
  3. Ransom

    Denní svícení

    Upřímně jsem ze dvou důvodů proti světlům pro denní svícení. Auta v koloně vozidel bývají s těmahle ledkama hůř vidět a není nic horšího než jako by nesvítící vozidlo v řadě svítících to pak úplně zaniká a to ani nemluvím o světlech zadních, která nesvítí vůbec. Ano vím, že to zákon nevyžaduje, ale podle mého by měl. Osobní zkušenost na modré objíždím kolonu stojících vozidel není nic moc počasí pošmourno vozidla stojí jedno za druhým a ty co nesvítí prostě splývají s ostatními což je hodně nebezpečné protože si jich člověk všímá až na poslední chvíli. Takže já jsem proti těmhle světlům.
  4. Ransom

    Zadní mlhovky

    Čau táta se rozhodl, že vymění zásuvku na Fábii byla tam 13tka a dal tam 7mičku. Teď nesvítí zadní mlhová světla. Je to 1.4MPI, ale teď nevím rok a tažné je origo z fabriky. Dneska to zkoušel měřit a nejde do žárovky proud. Ale jak čtu tady nejspíše to dělá právě zásuvka. Takže bych se chtěl zeptat co teď s tím co propojit rozpojit předělat? Díky moc za každou pomoc.
  5. Ransom

    Reklama

    Dík za odkaz No koukal jsme na to, že chtějí registrační poplatky a proto jsem si řekl, že se radši někde zeptám, ale čím dál tím více přemýšlím o přímem oslovení firem z oboru.
  6. Ransom

    Reklama

    Cau chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s reklamou na auto, kolik to tak může dát a jak se k tomu dostat? Popřípadě nějaké typy Kdysi jsem tu viděl někoho kdo měl na F sedanu reklamu tuším od Generali, ale bohužel jsme ho už nějak mezi fábkama nenašel, tak bych se chtěl zeptat obecně. Co vaše zkušenosti s tím. Auto nebude moje ale dodávka jedné organizace, která se pohybuje tak jednou týdně po D1. A více méně nás to napadlo jako zajímavý zdroj nějakých peněz.
  7. Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída.
  8. Mno jednou jsem slysel o bazarovem autu nevim o jaky bazar se jednalo, ale chlapik si tam koupil mercedes. Postavil si ho pred dum a byl stastny. Klucina od vedle si hral s kamarady a bum micem do zrcatka, ktere upadlo, mamina kluciny dovedla hochy za sousedem se omluvit, ze mu rozbili nove auto. Majitel prisel k autu a kdyz zvedal zrcatko tak si vsiml, pod krytem neco je. Kdyz se to vytahl zjistil, ze jsou tam nahradni klice od auta a ukrajiske papiry. Takze kluka malem sezral radosti... takze asi tak. Nerikam ze je to urcite vas pripad, ale jen podporuji to co rikaji jini... radsi vymenim co se da
  9. Ransom

    Nehody

    Myslím, že toto, http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/velm...otic_18061.html pekně ošklivá nehoda
  10. Ransom

    Nehody

    To určitě hodně mě zamrazilo, když jsem viděl ty fotky, jestě štěstí, že nikdo neseděl vzadu
  11. Ransom

    Nehody

    kristova hodino... http://www.novinky.cz/krimi/169434-bocni-n...al-octavii.html http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/nara...ulil_17777.html
  12. Ransom

    Nehody

    bohužel ne, ale bylo to v mírném stoupání takže možná od motoru, ale opravdu těžko říct, jelikož auto je komplet takže není poznat kudy se to šířilo. Jen přidám ještě pro informaci na místě jsme byli cca 15-20 minut od ohlaseni takže toto je výsledek řekneme 20 minutoveho horeni.
  13. Ransom

    Nehody

    Tak z dneška pro vás mám jednu Fábii na 30km D1 ... chuděra
  14. Ransom

    Nehody

    http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/vozi...lilo_17584.html Favorit
  15. Ransom

    Nehody

    myslim ze v kine je to pravidlene pred kazdym filmem v posledni dobe jsem byl parkrat s pritulkou a vzdycky tam jedna byla
×
×
  • Vytvořit nový...