Přejít na obsah

@Honza@

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení @Honza@

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. @Honza@

    Volant victor

    Je parádní, vo tom žádná :-) mám sice na svým autě volant se starym pytlem, ale jeden faceliftovej airbag se mi doma válí... můj starej volant už to začíná mít pomalu za sebou, tak jsem se začal shánět po nový obruči...no a když jsem viděl tenhle, tak bylo jasno....:-)
  2. @Honza@

    Volant victor

    Dík za echo, koukal jsem na něj, ale nevím jestli je to tou fotkou, nebo je celkem otlačenej v těch místech jak navazujou ramena na obruč... chtělo by to lepší fotku, nebo jet do Plzně :-)
  3. @Honza@

    Volant victor

    Ahoj, koukal jsem všude možně po netu ale nějak jsem toho moc nenašel....jednu dobu se pořád nějakej oběvoval na aukru a na Sbazaru, pak zas ne a po měsíci tam byl zas...ale když jsem se snažil spojit s inzerentem, tak to nikdy nevyšlo... už se to u něm i jednou mluvilo v souvislosti s tříramenejma a čtyřramejma volantama, ale pořád to neřeší můj problém, kde ho splašit... neví někdo?
  4. Ahoj, Měl jsem podobný problém, spekuloval jsem na všim možným a nakonec to byl onen zmiňovaný startér.....
  5. Ahoj ve spolek...ja jsem se spotrebou svoji octy ( 98rok , 66kw, 349700km najeto , 195/65/15 ) celkem spokojenej... jezdim hlavne po praze trasy kolem 5-15 km a dlouhodobou mam 5,8L ....na dalnici pri jizde tech 130-140km/h kolem 5,7-6,1l/100....letos do chorvatska cca 1000km jsem jel za 4.9l/100 sem tam i s klimou.... jinak kdyz jedu po okresce nekde za prahou, napr. praha-ricany, ukazuje PC prumer 4,3l....a nejmensi spotrebu co jsem kdy s timhle autem mel, byla cesta z jedny vesnice kousek od Slap do Prahy(cca 36km), kdy se mi podarilo dostat na 3,2l/100...ale to bylo ve dve v noci,volna silnice a plynula jizda... Cesta sice ekonomicky zajmava ,ale nebejt vyspalej, tak jsem to cestou za volantem zalomil :-)
×
×
  • Vytvořit nový...