Přejít na obsah

Martin Denosa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Martin Denosa

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. byl jsem na STK černý most, docela pohoda. sice mě na poprvý vyhodili protože ručka neměla správnou sílu a byl odpálenej motůrek nastavení světlometu, ale za tejden jsem opravnou prošel bez problému. Technik byl v pohodě, nehledal vyloženě cokoliv a byl dost tolerantní. Povinnou výbavu zkouknul jen letmým pohledem. Ve výsledku tam mam jen lehkou závadu - netěsnost motoru....na to že chčije olej úplně všude, docela dobrý
  2. ano olej tam je primo na spodni rysce
  3. Mam Octavii I 2.0i , rok slapala bez problemu a včera motor při normální jízdě začal rachtat, ztrácet tah. řekl jsem si, že zastavim na nejblizsi pumpe, ale motor rachtal cimdal vic a najednou po vyřazení chcípnul a z kapoty se valil kouř, přitom rafika teploty furt ukazovala normal. Nadržka kapaliny byla skoro prazdna. Nechal jsem motor vychladnout a pote zkousel nastartovat. _Starter točí, motor semtam škytne ale už nenaskočí. Baterie je v pohodě. Takže spíš se v motoru něco upeklo. Otázkou je co? Co se mohlo stát s motorem vlivem přehřátí, že nelze nastartovat? Je to na výměnu motoru, nebo se stim ještě nechá něco dělat?
  4. no to jsem blbe napsal, bud je klima zapla nastavis si teplotu a bud manualne kam to ma foukat nebo automaticky aby bylo vsude stejne nebo klimu vypnes a regulujes foukani nebo topeni bez klimy:)
  5. tak to nevim....ma to ABS+ebd, protiprokluz vypinatelnej, tempomat,vsechny okna v el. i zrcatka, palub pc, vyhrivane- sedacky, zrcatka, ostriky,predni,zadni sklo, imobilizer, zamek radici paky vestaveny primo do stredoveho mustku (je tam jen zamek, zadna zastrkavaci paka), automaticka i manualni klima, kontrola zapnutych pasu, 4airbag (predni+bocni), imitace dřeva . Na tehdejsi dobu luxusni autoradio s CD se 6ti repro(uz nefunguje mechanika) + manualni equalizer. mozna jsem jeste na neco zapomnel:) kupodivu vse krome toho cd funguje jak ma:) jediny co mně vadí je slabej nástup brzd (oboje jsou kotoučove s chlazenim)
  6. to jo, kontrolku mazaní je lepší neignorovat....ikdyž u starého seata toledo se mi to občas stávalo a prděl jsme na to, vždycky na tu chvíli přestal motor reagovat a když to zhaslo (kontrolka) tak se zas jelo (zřejmě nebyl chvilku tlak:)...po roce jsem to ještě funkční střelil nějakýmu romovi, kterej ztoho byl unešenej ikdyž to bylo prorezly že se prahy na zvedaku prohybaly jak kdyby byly z čokolády:)
  7. bud váhá vzduhu nebo někdy i nový svíčky nemusí byt pro daný motor ok
  8. lanko ručky se nemusi vracet, kdyz byla dlouho zatazena....na ABS muze byt bordel, ale zkusil bych treba i jinou baterku, jestli byla vybita dlouho, muze byt v haji a delat bordel s kontrolkama (muj pripad v zime)..
  9. Martin Denosa

    neutrál

    Neutral jen když je ta křižovatka třeba v kopečku, jinak taky podřazuju, vetšinou na 3, na dvojku už ne, to už brzdim. Dost často začnu brzdit podřazením i před vesnici. Vždy musím brát v úvahou auto za mnou.
  10. tak hodně podobný problém měl otec na tom samém motoru na seatu cordoba, měnili svíčky a šktící klapku.
  11. tak to je hustej příbeh skoro k neuvěření, že hned po cestě z bazaru... byl jsem v Praze kdysi kouknout na Hondu Accord, když otevřeli kapotu a na motoru normálně hnizdo od myší(sláma,kameny), rozvody rozpraskany, nálepka oleje už nešla přečíst.....tak jsem rychle zdrhal...
  12. už aby byl víkend a prohnl jsem svoji karu po dalnici

  13. předpokládám, že když je turbo Ok, tak se nikdy nevypíná, ani při nízkých otáčkách. Zřejmě jen sníži otáčky, pak může v určitých okamžicích 1-2s být turbolag než mohutně zabere... no třeba na trojku,, která vyžene otáčky nahoru ten lag neni, ale třeba na pětku někdy bývá ikdyž už jsou otáčky nad 2000.... je to tak?
  14. no tak tenhle okamžik je pro mě noční můrou. Doufám, že nenastane. Každopádně, když seženeš někoho kdo to dokáže dát relativně levně dohromady, tak dej kontakt:) člověk nikdy neví....
  15. kdyby to byl silentblok, tak by byly podle mě i trochu cítit vibrace v interieru, třeba na řadící páce, plynovém pedálu...
×
×
  • Vytvořit nový...