Přejít na obsah

chlebicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

903 zobrazení profilu

Oznámení chlebicek

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. No ja mam taky maly deti a vypada to u me stejne a nedivil bych se, kdyby za par let ta guma byla uplne roztrhana.
  2. 4 litry pro motor 2.0 TDI 103kw s DPF 3.8 litru pro motor 2.0 TDI 103kw bez DPF Jinak je to i v Navodu k obsluze strana 273: http://www.skoda-auto.cz/cze/service/docum...pages/0609.aspx
  3. chlebicek

    Superb 2

    No ze zijes v predsudku, ze benzin s provonanim s naftou nejede a sezere te zaziva. S tvym najezdem, ale je nesmysl brat naftu. Nejen, ze TSI jede minimalne stejne jako TDI, ale nafta by se ti ani nevyplatila. Mimochodem, uz jsi slysel o DSG?
  4. 91 je povoleny vahovy index pouze pro Greenline. Ono pokud nebudete vozit autem vzperacsky tym i s naradim, tak ta 91ka staci. Ja sehnal Conti TS 830 94ky jen za 2500KC, takze jsem to neresil.
  5. Nalozeny Superb vazi kolem 2100kg a rozlozeni vahy je urcite mnohem viz na predni napravu. Rozhodne bych netvrdil, ze musi stacit 91. Vahovy index 91 odpovida maximalnimu zatizeni pneu 615kg, coz ti pri rozlozeni vahy na napravach 60:40 (nevim, kolik je to ve skutecnosti, jen tipuju) uz nestaci.
  6. Dej nam sem cisla prosim cisla tech mlhovek, at si muzem overit, jestli mame ty smejdy nebo uz ty novejsi.
  7. 24.9. by mel adac zverejnit nove testy zimnich pneu 205/55 R16. Disky jsem mezitim sehnal v Nemecku tyhle za 95Euro/ks rozmer 7x16 ET 45 ten cerny typ na tehnle strance http://www.alloytec.de/detail_bh.html
  8. Docetl jsem se na nemeckem foru, ze na konci zari by mel adac zverejnit nove testy zimnich pneu snad v rozmeru 205/55 R16, takze asi pockam s koupi az na vysledky.
  9. Na nemeckem foru si taky dost stezovali na kvalitu kuze v S2, takze na tom asi neco bude. Pri staci mit nejaky zip nebo cvok na kalhotech a za chvili je to prodrene.
  10. chlebicek

    cena a sleva

    Satelitni vyhledavani chapu mozna tak u ferrari, ale u obyc auta za 3/4 melounu jako je superb se to nemuze vyplatit.
  11. Na ja nevim, ale vzdycky kdyz vidim nejaky votuzeny auto, coz tenhle superb diky tem kolum je, tak mam pocit, ze majitel se musel zaseknout se svym sebevedomim nekdy v 12 letech a musi si to kompenzovat formou vlastni 12tiletym detem. Proste vzdycky kdyz vidim nejakou okridlenou/oneonovanou/okolovanou hustokaru mam takovy majitele litujici usmev na rtech. Naopak respektuji vsechny ridice nadupanych kar bez vystrelku, kteri jezdi tak, ze respektuji druhe (u nas ji moc nepotkavam, na nemeckych dalnicich je to ale bezne).
  12. Filozofie je takova, ze kdyz mam mega na superba v plne, tak nemusim skudlit par korun kvuli benzinu a poslouchat kvuli tomu stado vepru pod kapotou. Nebo existuje jeste nejaky jiny duvod proc kupovat TDI?
  13. Nechapu, co to je za filozofii kupovat Superba v plne vybave za mega a koupit si TDI.
  14. Na nemeckem foru (kde to zije asi 10x vic nez tady) uz to resili viz: http://skodacommunity.de/index.php?page=Th...;threadID=38771 Voda v mlhovkach, ruzne elektrodrobnosti(hlavne radio), spatna funkce automatickych steracu, a kozena sedadla, ktera moc nevydrzi.
  15. No a? Nektere TDI tam maji pres 8 litru. Proste nekdo jezdi jen ve meste... Podle mne pro normalniho cloveka je TSI lepsi volba (vyrazne nizsi cena motoru, pruznost, tichost, nizssi hmotnost, nema dpf, aktualne nizsi cena benzinu) a resit u auta za skoro mega, ze se ti mozna az najedes 200tis km nafta vyplati o par tisic korun je setreni na nepravem miste.
×
×
  • Vytvořit nový...