Přejít na obsah

jarda1981

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jarda1981

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jarda1981

    Alu kola

    To není moc pěkné.Hlavně odfláknutá práce další rychlej tuning.
  2. Dobrý den potřeboval bych poradit po zabouchnutí 5.dveří se mi rozsvítí 3.brzdové světlo.Ikdyž mám vše vyplé a auto zamčené.Jakmile odemknu vůz otevřu 5.dveře světlo zhasne.kdzž světlo svítí tak nesvítí naplno protože když sešlápnu brzdový pedál tak se rozsvítí ještě vice.Jakmile zmáčknu spínač u zámku 5.dveří světlo se rozsvítí jak ho pustím tak zhasne.Nemá někdo nějakou radu.
  3. Taky na to kaslu az neco odejde tak to odejde a vymenim, dneska jsem to mel cely rozebrany a poloosy jsou ok.Pretahl jsem vsechny srouby na naprave a uvidime.
  4. Ten by ale cvakal v rejdu porad a me to cvakne jenom pri zaberu ale na dvojku a trojku.
  5. Mám octavii 2 1.9 tdi a mám takový problém že když vjíždím do zatáčky na dvojku nebo na trojku a přidám plyn tak se mi ozve z levé přední strany kovové cvaknutí pokaždé když jde auto dozáběru.Jestliže jsem pořád v zatáčce a ubíram a přidávám tak pokaždém přidání tam něco kovově cvakne.Když mám kola rovně tak to neuděla pouze když jsou v rejdu.Spojka ani setrvačník to nejsou jsou vyměněné.Myslel jsem jestli by to nemohlo být uložení převodovky,ale zase je mi divné žeby to dělalo jenom v rejdu.A pak mě napadla ještě poloosa,ale zase ta by v zatáčce cvakala pořád a né jenom při záběru.Nemáte někdo nějakou zkušenost?Předem děkuji.
  6. Zajimalo by me jaka znacka spojky bude lepsi pro o2 1.9tdi 77kw BKC jestli sachs nebo lukas.
  7. to by mě taky zajímalo,ikdyž jsem slysel že když dáváš komplet set setrvák lamela přítlačák tak je to jedno od jakeho výrobce to je jestli luk nebo sachs
×
×
  • Vytvořit nový...