Přejít na obsah

PetrK79

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení PetrK79

  1. Ahojte, odeslo mi na sup3 110kw tdi tohle cerpadylko, melo by bejt pod olejovym filtrem, pristup celkem v pohode, ale jak je to s vodou? Neco asi vytece..? A je treba po vymene odvzdusneni nejakou tou vakuovkou? Jestli jste to nekdo delal, prosím o reakce, nezbse do toho zakopu dik 🙂
  2. No ja to taky ještě nepouzival :-) akorát mi bylo divny ze mi to neprepina moznosti.. no ze se to nastavuje samo podle potřeby, to by mne nenapadlo :-)
  3. Ahoj kluci, mam dotaz kdo by věděl.. mam park asistenta, takovou tu vecicku co parkuje sama :-) ale jen podelne. Tchan na tiguanu má možnost vybrt příčný nebo podelny parkování opakovanym stiskem asistenta. Mne to na supu nejde. Takze bud se prepina jinak, nebo treba nejaky dokodovani? Na netu jsem k tomu nic nenašel
  4. Zdravim, nedavno jsem tu resil problem s kodovanim lane assist, kamera mi vyhazovala a stale pise jednu chybu, která ovsem nevymizela ani po odkodovani do puvodniho stavu. Bohužel jsem nezkousel nacist chyby pred kodovanim, ale myslim že ta chyba uz tam musela bejt předtím. Kdyztak prosim radu, jestli jste se nekdo s tou chybou setkal a uspesne vyresil, anebo kdyby mi sem mohl nekdo kdo ma stejny auto se stejnou kamerou nakopirovat kodovani z jeho kamery..? Sup 3 kombi s light assist, adaptivní tempomat, cteni znacek, hlidani mrtveho uhlu, front assist. Ještě přikládám obrazek s chybou a typem kamery.
  5. Ten druhej jsem zkousel, ale ty kody v moji jednotce nebyly.. jinak ta prvni cesta je spravna, protože ten lane assist se mi v nabídce objevil, akorat ze nejde použít..
  6. Podle toho prvniho od jirivrs.. https://youtu.be/eRTUZ-0W8mE
  7. Asistent mrtveho uhlu, je v zpetnych zrcatkach? To svetylko co sviti kdyz tam neco jede.. :-) to tady mam originál..
  8. Tedy bit 1 na prvnim a bit 6 na druhem obrazku
  9. tak tady na tech obrazkach je to co jsem dokodoval v jednotce kamery
  10. Aha, ok, ja mam jen vcds..dam to sem hned jak se dostanu k notebooku. Zatim dekuju
  11. Ten screenshot je z vcds.. je to jedina chyba co to hazi, jinak vse funguje jak ma
  12. A jesnotka kamery pise tuhle chybu..
×
×
  • Vytvořit nový...