Přejít na obsah

swager

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli swager

  • Narozeniny 14.12.1973

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení swager

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. zdravim, mam jen takovy dotaz, aby to zobrazovalo spravne parkovaky na predfacelift OII, tak tam budou muset byti ty same zmeny, jako jsou u columbuse? rj parkovaku atd? diky za odpovedi ps: pripadne vypsat co vse je treba menit, nikde jsem to zde nenasel. diky
  2. swager

    A o tomhle víte?

    no tak jsem si to teda take odur.il (pri cekani na mladou nez nakoupi ) a jede to bezvadne adokonce me to ukazuje na radiu off. jeste jen sehnat to tlacitko s napisem a jeto good.
  3. swager

    dotaz

    zdravim, nemohl by nekdo naznacit, nebo alespon vyfotit, jak jsou u oII predface uchyceny v prednim narazniku hadicky? nejak jsem na to neprisel. predem dekuj iza odpovedi.
  4. no tak dnes se me stala skoro podobna vec, z niceho nic me prestala blikat prava strana[spolujezdec](teda ne ouplne, sviti vsechny 4 diody, ale tak slabe a zlute, ze to je videt jen kdyz clovek cuci s nosem tesne u zrcatka), tak se chci jen zeptat, je to na vymenu toho spodku, nebo by se to dalo nejak opraviti, nebo je nekde jinde problem? predem dekuji za odpovedi.
  5. zdar, uz nekdo skousel nandat amundsena do octavie II? zobrazuji se tam parkovaky jestli to samo pujde? neni tam take treba nejake zmeny? dekuji za pripadne odpovedi
  6. takze dnes vyskouseno, sic nechtene, udelala se me mensi (as 1cm dirka do pneu ), dal jsem tam rezervu a po projeti as 5km se me kontrolka tlaku rozsvitila. takze to chce nejaky cas na vyhodnoceni as.
  7. no ja mam stream MR 2006 a ten uz to teda take umi myslim Sound system . jde to i nastavit v VagComu . takze to as umi i starsi verze .
  8. swager

    MaxiDOT

    jj je az od MR2007 , do tohoto roku je tam take , ale neni funkcni , ale to uz se tady take nekde resilo , take jsem to chtel menit , ale kvuli jedne ikone na to kacim
  9. swager

    TUDOR

    no nevim, my pro skodovku vyrabime raznice a vzdy nam posilaji na co by to bylo a jak to bude vypadat , takze si myslim ze alespon par kusu delat budou , jinak si myslim , ze stejne VW to nepusti dal , pac to je pekne zihadlo.
  10. swager

    TUDOR

    Vcera jsem videl studii luxusniho auta skoda tudor. je to tridverova verze , 4,6 V8 , a opravdu vypada luxusne. zitra sem dam nejake ty fotky, kdyby se to vyrabelo tak by to bylo pekne delo . rozhodne to vypada ouplne jinak nez jake jsou tu fota .
  11. swager

    MaxiDOT

    mam dotaz , mam vedle maxiku oranzovou ikonu ktera vypada jako na benzin , ale je v ni napsano H2O , na co to je ? kdyz jsem psal do skody pred tydnem tak me neodpovedeli , nikde v manualu jsem to nenasel , nevi nekdo ? diky za odpoved .
  12. ano prodavaji se , ale nejsou homologovany , mam dojem , ze by na nich melo to bejt i napsano , ze tyto zarovky nejsou schvaleny pro provoz na pozemnich komunikacich , pripadne by te mel upozornit prodejce .
  13. tak to by me teda take zajimalo jak je to se simbiantem kdyz se neco dozvis tak dej vedet dik
  14. no tady jsou take nejake obrazky : O II facelift a nevypada to teda spatne
  15. to me je jasne skousel jsem to i kdyz je zapnute i s natocenym motorem proste vse co se da ale stale nic . uz jsem psal honza72 tak uvidime a diky za tip
×
×
  • Vytvořit nový...