Přejít na obsah

Vojtaa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vojtaa

  1. Chtěl bych se prosím zeptat, jak přesně funguje manuální klimatizace u současné trojkové Fabie. Zda má kompresor spojku, či regulaci jako Climatronic. Jak přesně funguje regulace teploty: - jestli je to opravdu jen o tom, že všechen plně ochlazený vzduch vzápětí zas ohřívám topením, či zda je tam i nějaká regulace kompresoru a tím i teploty výparníku. - či zda teplý vzduch z topení neprochází výparníkem a tudíž výparníkem prochází jen menší množství vzduchu (které se smíchá s teplým až dál) a kompresor nemusí tolik spínat, aby výparník ochladil.
  2. Nevíte někdo prosím, na co slouží váleček na potrubí u Octavie 4x4 se 6stupňovou převodovkou? viz obrázek - váleček je v červeném kroužku:
  3. Ahoj, mohl by někdo popsat své dojmy, jaký je rozdíl u Fabie s koly 195/55 R 15 a s koly 165/70 R 14 jde mi o porovnání pohodlí, zda je to na těch R 14kách pohodlnější - měkčí, či zda to poskakuje ještě víc a tak... a porovnání jízdních vlastností - samozřejmě vítezí R 15, ale jak velký rozdíl by byl s těmi R 14?
  4. Vojtaa

    Řazení

    Ahoj, je normální, že když se rozjedu na jedničku, pak dám dvojku, tak to zepředu auta po puštění spojky klepne a při přidání plynu chrastí dokud se motor nedostane asi tak nad 3000 ot/min. Jedná se o fabii 1.2. Někdo psal, že to dělají povolené poloosy, máte někdo zkušenosti? (pak ta fabie vypadá jak chrastítko, nejvíc je to slyšet na tu dvojku)
  5. Nad 80 km/h se nedá vydržet při otevřeném předním okně (je jedno jestli levé nebo pravé, stačí trochu pootevřené. Proudící vzduch vytváří takový "brnící, třepotavý" velmi hlasitý a nepříjemný hluk. Také jsou hlučné klapky odvětrávání kabiny v kufru. U jiných aut jsem se s tím nesetkal. Nemyslím samozřejmě běžnou hlučnost proudícího vzduchu, ale takové přerušování o vysoké frekvenci, což vytváří velmi otravný hluk, že není slyšet vlastního slova, přijde mi, jako by střídavě zavíraly a otvíraly ty klapky v kufru... Má někdo podobnou zkušenost?
  6. Potřebuju to do školy k takové jedné práci o systému Siemens Simos 3PD (3PE, 3PG)
  7. Nevíte někdo, kolika bitová je řídící jednotka u htp? (Siemens Simos 3P...) a jaký používá typ paměti? Myslím 16 bitová, ale nevím... Dík
×
×
  • Vytvořit nový...