Přejít na obsah

huha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení huha

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím. Tedy dopadlo to tak, že jsem měl z havarijní pojistky nárok na autorádio v ceně rádia původního - tedy Stream. Tento Stream jsem měl naštěstí součástí základní výbavy, tudíž bylo obsaženo v ceně vozu, tedy předmětem pojištění. Pokud by to byla extra výbava na přání, pojištěné by nebylo. Problém nastal, když jsem v autorizovaném servisu požadoval Stream. Dlouhodobě vůbec není ke koupi a není žádná adpovídající náhrada - Swing má prý úplně jiné zapojení, Audience stojí o 10t. více. Takže jsem věc vyřešil nákupem 1DIN rádia, jehož přední panel nosím domů... Raději na celou událost raději zapomínám...
  2. Zdravím, měli jste pravdu: Columbus je columbus. Z kraje ledna jsem si udělal radost a opravdu to byl pěkný měsíc a já si užíval všech jeho předností, jednoduchosti a přehlednosti. Bohužel vše je minulostí, ve čtvrtek mi ho ukradli... Takže do smíchu mi není. GPS anténu jsem měl pod palubkou, přes černá skla není vidět dovnitř a přitom jako by na to měli nějaké hledačky, či co... ani nerozbili okno ani zámek, prostě to sprostě za pár desítek vteřin ukradli jako by nic, za bílého dne, ve dvě odpoledne... Nikomu to nepřeju!
  3. Ahoj, díky za postřehy, asi ve finále koupím Columbus... A nebo to nechám jak je, a korunky rozkutálím mezi mé dcerunky...
  4. Zdravím všechny svědomité přispivatele, stále mě láká pořídit do své OII radio typu 2din, dvd, atd. Na stránkách uvedených v nějakém jiném tématu jsem našel (určitě čínský) produkt HIFIMAX HM-7009GD-T za 15600,- (http://www.hifiauto.eu/product.php?id_product=132). Existuje asi podobných produktů velká spousta, tento byl na netu alespoň nafocen i zezadu... Na stránkách http://www.hifimax.net/proinfo.asp?ArticleID=539 záložka Photo gallery jsou snímky ještě názornější... Neměli byste někdo čistě náhodou konkrétní zkušenosti? Zajímalo by mě zejména: - možnost připojení EXTERNÍHO mikrofonu do sloupku (jednou jsem měl 1din Sony s vestavěným mic někde pod panelem a neslyšel mě nikdo...) - možnost jmenného spárování telefonu a autom. spojování při aktivovaném BT v tel - mapové podklady navigace a vůbec navigační základ - zel.podsvícení - jak je ošetřeno sledování obrazu za jízdy a bezpečnost - kam se umisťují TV a GPS antény - kvalita poslechu CD, MP3 apod (mám zatím z mých dosavadních zkušeností pocit, že obecně zvuk v OII je horší než v mé bývalé Fabii. Tam jsem měl obyč radio Sony 410 s USB a poslech byl perfektní. Nyní v OII jsem vyndal Stream, pocitově se to zlepšilo, ale stále, když přesednu ke kolegovi do té Fabie, tak... Nyní mám tedy 1din Pioneer 700BT, který stál asi 8tis a kterého bych se na druhou stranu nerad nadobro zbavoval...) Zatím moc díky a příjemnou neděli!
  5. Ahoj, benzin nemam, mam obyč. TDI PD, už jsem byl i podruhé v servisu - vše je podle nich v pořádku. A týden nato to bylo opět cítit. Posledních čtrnáct dní zase vše normální. Jak jsi to myslel s tm vyřešením záhady? Díky.
  6. moc vám děkuji za info. Blbý je, že se to stává tak nepravidelně a bez zjevný příčiny. jak jsem asi nepsal, registroval jsem to tak celkem pětkrát a úplně nahodile. Když jsem dojel do toho servisu, tak pochopitelně to bylo dobrý.... Takže technici řekli, že je to bez mechanické vady, že jsem třeba měl něco nalepenýho na výfuku, ale vše bylo vespod čistý. No a za dva dny, večer po dojezdu z práce to samý. Navíc bylo zřetelně v tom tichu garáže slyšet zpod auta takový loupání, praskání, jakýsi jakoby pnutí. Od tý doby zase nic. Musím navštívit jakýkoliv servis s tím smradem v zádech, pak bych možná postoupil dál, ale na to si budu muset zase počkat..... zatím díky. H.
  7. tak mám tři měsíce Scouta, najeto asi 18tis.km. Již několikrát jsem po dojezdu registroval opravdu silný zápach spáleniny a velké teploty od levého zadního kola (u výfuku). V servisu kolo a brzdu prohledli a je pry vse v poradku. Nevite moznou příčinu? Neregistroval něko to samé? Díky. H.
×
×
  • Vytvořit nový...