Přejít na obsah

Whitek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Whitek

  1. Ahojte, nepodařilo se ty zvedací body někomu najít v dílenské příručce? Nějaké části dílenské příručky jsem na fóru našel, ale nepodařilo se mi v nich tohle info najít.
  2. Whitek

    Komplet brzdy

    Jak může mít výměna zadních kotoučů vliv na chvění na volantu?
  3. Vymazal jsem výměnu svíček a přidal pár řádků na jiné výměny. Třeba brzdové kotouče a obloženi, nebo co já vím...
  4. Moje přítelkyně mě upozornila, že v seznamu je i výměna svíček. Asi bych se měl hanbou propadnout do motoristického pekla . Kdo svíčky nemá, ať si položku škrkne. A kdo si toho taky nevšimnul, toho vítám v klubu...
  5. Whitek

    Blinkre

    A nebo zkus tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72581 a relátko so vyčisti zadarmo...
  6. Zdravím všechny, pokud není závada v páčce ani v pojistkách, asi to je přerušovat blinkrů. Než budete kupovat nový, mrkněte na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72581 a zkuste jej vyčistit. To je zadáčo.
  7. Stalo se vám, že blinkry a varovná světla vynechávají, mají nepravidelný chod a nebo úplně přestaly z ničeho nic fungovat???? Nejste sami. Může to být více věcí a jedna z nich (a řekl bych, že je to tak většinou) je zhoršený kontakt na spínacím relé směrových světel. Tady je návod na opravu, respektive vyčištění kontaktů uvnitř relátka. Taky jsem se divil, že je to taková blbost. Jednou jsem je už měnil a podruhé jsem prohledal web a našel návod na britském Škoda fóru. Překlad návodu (trochu podrobnějšího, ale přesného) je níže. Tímto díky autorovi DanSilver z www.briskoda.net za umožnění vložení návodu na naše fórum. Cheers mate!! Spinaci_rele_smerovych_svetel___oprava__CZ_.pdf
  8. Whitek

    Blinkre

    Zkus tady http://briskoda.net/maintenance-performance/indicators/1738/ (18-01-2005, 09:43 uživatel Scrattox). Mi to pomohlo. Jednoduché a geniální řešení - práce tak na půl hodiny. Taky mi začaly blbnout blinkry - klasický problém. Už jsem relé jednou vyměňoval a není zrovna zadarmo, tak jsem hledal tady na fóru, marně. Až konečně ve Velké Británii. Nepochopitelné, člověk by řekl, že na mekku škodovek alias Českou republiku nikdo nemá... Jak dostanu povolenku, tak přeložím ten wordovský návod a hodím jej do Instalačním manuálů, ať se to pořeší jednou provždy.
  9. Protože jsem měl chaos v tom, co se kdy dělalo nebo jsem si dělal na pravidelných servisech a zároveň mám rád tabulky, vytvořil jsem si za pomocí dílenské příručky A4 tabulku, do které se dá všechno přehledně zaznamenat. Nezaručuji však správnost údajů, ikdyž mi dalo docela zabrat se v tom zorientovat. Jestli máte nějaké připomínky, nebo vidíte nějaký error, šup sem s tím... Mám to pro svoje auto, což je Octavia 1.9 TDi 81 kW (2001, motor AHF), zážehovou verzi zatím nemám. Ale mohla by se dodělat. Doufám, že se to někomu bude hodit....je to vlastně taková jednostránková servisní knížka Servisni_prohlidky_Octavia_I___vznetove_motory_s_manualni_prevodovkou.pdf Kdo má možnost, doporučuji vytisknout raději na A3 a založit do servisky . Výměna svček vymazána .
  10. Takže to vypadá, že se to s tím mobilem už "nějak" používá. Zajímalo by mě, jestli je tu někdo, komu ukradli auto s mobilem a jestli to pomohlo. Když auto ukradou profíci, tak mobil asi nepomůže, ale krade taky hodně poloprofíků a podobných chudáků (kteří jsou tak chudí a nebo závistiví, že musí krást) na které by to možná platilo.
  11. Koukal jsem na ten T-Mobile, a vyhledává s přesností na stovky metrů, takže když přijedu na místo, tak stejně nebudu vědět kde hledat. Navíc ve volné krajině je přesnost na kilometry. Zajímalo by mě jak přesně to může vyhledat Policie. Jak to tak ale čtu o té snaze policistů, tak pak už vůbec nechápu, jak můžou vystopovat (jestli se to tak dá nazvat) jediné auto. Tady to vypadá, že snad v té čr neplatí zákony...
  12. Takže by vyhledání nemělo činit problém. Zajímalo by mě jak by to dopadlo s takovým "zabezpečením". Je to jednoduché a může to udělat každý, ale nevidím v tom problém. kde by to zkapalo. Když se najde dobré místo na schování.....
  13. Možná to tady už bylo, já nevím, ale napadlo mě, že by se dal někde do auta zabudovat na tajné místo mobil s neustálým napájením. Stačilo by vložit simku s tarifem od vodafonu za 10 Kč na měsíc a v případě krádeže nechat mobil okamžitě vystopovat policií. Možná by to navíc vystopovalo časem i více aut nebo jejich zbytků. Jen nevím, zda je policie ochotna vystopovat polohu mobilu a otázka je jak dlouho by ji to zabralo. Docela levný způsob zabezpečení, nemyslíte?
  14. Whitek

    Komplet brzdy

    Tak já jen potvrzuji: Vrtané Zimmermany předek i zadek na deskách Ferodo Premier brzdí bezvadně mám cca 1000 km. Dobrý kup.
  15. Whitek

    Kola

    Tak já si pokecám sám
  16. Whitek

    Kola

    To je marasz. Můžeš být rád, že si s tím dojel vpořádku . Kdyby ti to pak povolilo za jízdy (píšeš, že i 200 km/h) , tak jsi to nemusel rozchodit. Jinak v jakém rozmezí se pohybovat, aby kolo moc nelezlo? Standardně je teda ET 38 a říkáte tak mezi 35-38?
  17. Trochu jako v upířím doupěti, no ne?
  18. jo a jen tak pro zajímavost. Jak to máš zapojené, jaké další komponenty a hlavně jaká je spokojenost?
  19. jj, vběhni tam s bouchačkou a ať ti to navalej pěkně zpátky
  20. Taky jsem zvědav. Dej vědět. Osobně bych do nich nešel. Ikdyž za ten prajs.... Jo a dáváš to i na zesík?
  21. Whitek

    Kola

    Nechci z toho mít parní válec....
  22. Whitek

    Kola

    Taky se kurnik šopa nemůžu rozmyslet jestli 18 nebo 17. Už to rozmýšlím asi rok . Nemám žádný sportovní podvozek, takže by ty 18 nemusely být až tak tvrdé ne? Vitto je zásadně pro 18, ale on je tak trochu a taky . Je tu ještě někdo tak hodně spokojenýna 18-tkách? Je jasné, že nejvhodnější je 225/40 R18, ale co ETčko? Viděl jsem na jistých vozidlech, jak to dost hodně ční ven a pak obíjí prahy a dveře od kamínků.
  23. Whitek

    Komplet brzdy

    cca kolem 250 km. Zdá se mi to už v poho. Stačí nepatrně sešlápnout a tlačí se mi bulvy na čelní sklo . Zatím to ale šetřím, tak nemůžu říct. Prostě jsem si na to už zvyknul a těžko říct, jestli je to lepší nebo horší než standardky. Prostě je to spoko.
  24. Whitek

    Komplet brzdy

    už se to vylepčuje . asi to bude oukej.
  25. Whitek

    Komplet brzdy

    Já nahodil vrtané Zimmermany s Ferodo Premier na předek i zadek. Zatím mám cca 100 km. Zatím se to chová tak na 40 % oproti původním. Doufám že se to zajede. . Dám mapk vědět.
×
×
  • Vytvořit nový...