Přejít na obsah

Auric

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

896 zobrazení profilu

Oznámení Auric

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Na předchozím SIII 140kW DSG jsem nechal upravit výkon v Kladně na 161kW a auto jelo skvěle... pořád chtělo jet, u prudkých rozjezdů dost hrabalo... Nyní jsem objednal 4x4 a do úpravy 100% půjdu znova... navíc dnes dostaneš úpravu výkonu do TP, zálohují ti původní mapu... takže bych až takový strach neměl.
  2. Z tiskových článků to vypadá až na facelift.
  3. Skvěle, díky za informaci... jdu na to!
  4. Pánové, zkoušel někdo reálně předělávat hlavici řadící páky DSG z Kodiaqa do Superbu? Jde to hladce bez úprav? Cenu hlavice z Kodiaqa znáte?
  5. OK, každopádně moc děkuji. Teoreticky, když přidám 2,905cm k současným diskům, měl bych okamžitě vidět kde bude hrana potencionálního disku... To jsem potřeboval. Díky ještě jednou!
  6. Super díky, už jsem se taky dopočítal rozdílu +2,95cm...
  7. Není to nejhorší.... Mě spíš zajímá jestli hodně poleze 9x20" ET41???... jestli dobře počítám, tak by oproti 7,5x19" ET51 měly lést ven o 4,9cm... je to tak?
  8. Diky za rady, když nevíš jak to je s jistotou tak za kazdou cenu sem psát nemusíš. Až koupím sedačky tak mi takový rady budou velice užitečný!!!
  9. Víš to jistě nebo jen tak usuzuješ z obrázku? díky.
  10. Sedačky z Octavia III RS do Octavia II. Diky za informace.
  11. Prosím o radu zda při koupi volantu z nové Octavie 3 s multifunkcí bude po přehození volant bez problémů fungovat??? Nyní mám tříramenný multifunkční volant ve voze O2 facelift. Děkuji všem za rady.
  12. Auric

    Spínač světel

    Zdravím všechny, pořídil jsem si ovladač světel s pozicí AUTO (tunel light) v chromovém provedení ze Superba II. Bohužel tento ovladač je funkční, ale je jinak proĺisován, takže nepasuje tak skvěle jak by měl do O2 facelift. Otázka zní jestli se do O2 dělal tento ovladač v provedení chrom nebo jen obyč. Pokud ano prosím o číslo dílu. Koupil bych i použitý, kdyby někdo měl. Popřípadě bych tu měl na prodej obyč ovladač a chrom ovladač ze Supa II. Díky všem za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...