Přejít na obsah

Josef Krištof

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 067 zobrazení profilu

Oznámení Josef Krištof

Nováček

Nováček (1/14)

11

Popularita

  1. pánové, oběma moc díky za odpovědi...objednám, snad dorazí ten správný
  2. LukášCBR : Ahoj kolego, koukal jsem, že se ti povedlo objednat ten zadní difuzor. Na combi je asi stejný, ne? Moc nevládnu angličtinou, jak jsi psal prodejci, aby napsal nižší hodnotu zásilky?
  3. Nepohybuju se v tom tak důkladně, tak jsem chtěl vědět, zda to má smysl a nějaký přínos. Číslo zařízení:5E0035864A Hardware:040 Software:0435
  4. Zdravím kolegy, nemáte někdo tip , kde sehnat kabelový svazek k předním vyhřívaným sedačkám na Fabii 2? Taťulda si koupil sedačky s vypínačem, ale bez kabeláže, chce si to dodělat do své Fábky. Obvolal jsem spoustu inzerátů z sbazaru a buď nejsou, nebo kabeláže vyhazujou a nebo jsou strašně neochotní, takže jsem zatím nepochodil. Kdyby někdo věděl třeba o někom soukromě, kdo rozprodává na díly Fabie nebo Roomstery, prosím o sdělení. Odměna jistá.
  5. iMe1980: a to se dá sehnat už tady v CZ nebo jsi objednával odněkud?
  6. Stalo se mi to taky, je to vada USB disku. Už nekupuj flash disky od Škody, udělal mi to už druhý typ, je to levný šmejd, který odejde po prvním druhém použití. 10 let stará flashka od SONY mi funguje na jedničku
  7. Máš foto a seznam dílů, co je potřeba na dodělání? děti mají vzadu tablety, tak chci dodělat ať mají nabíjení i vzadu.
  8. Zdravím, mám dotaz na majitele předface OIII. Je tu někdo, kdo má v předface v zadní části jumba/středové konzoly mezi sedačkami zabudované USB zásuvky?
  9. Já si to myslel. Díky za info.
  10. Omicron: měnili ti jen páku nebo celou řadičku i s manžetou? Jinak mám doma DSG řadičku navíc z Kodiaqa, kdyby někdo chtěl.
  11. Zdravím, mám asi ten samý problém a vidím, že je vcelku zbytečné hned měnmit celé řízení. Potkaly tě při práci nějaké komplikace? Mohl by jsi mi poslat postup prací a kde jsi ten nový simering koupil nebo alespoň jeho rozměry? Díky
  12. Zdravím Igore, ty vyklápěcí háčky jsi tam prosím tě měl už z výroby nebo jsi je montoval dodatečně? Já jsem si je u škodovky koupil a teď bych potřeboval poradit jak je namontovat. Co všechno se musí rozebrat abych je tam dostal? Nevíte to někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...