Přejít na obsah

bahamontes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bahamontes

  1. Ahoj vsichni, chci se zeptat, jestli nekdo nevite jak odpojit imobilizer u Facka rv. 94, zrejme uz z vyroby, je to na takovou karticku. Ztratil sem totiz klice a jelikoz mi predtim nikdo nedokazal vyrobit duplikat karticky do imobilizeru, tak jsou mi ted nahradni klice celkem k nicemu. Kdyztak diky moc za rady.
  2. A je to rozdil oproti fieste? . A jaka je zhruba spotreba mesto/ okresky/dalnice140 - 150 km/h? koukam ze tam mas DSG, je to dobra vec nebo ne?
  3. Ahoj, chci se zeptat, mate uz nekdo TSIcko po faceliftu? zajimalo by mne jestli je v tom citit nejakej rozdil. Dal se chci zeptat, jestli se daji poridit i jiny sedacky nez bejvaj normalne, ty predni sedaky mne prijdou docela uzky, skoro jsou v mym Facku sirsi
  4. Marios, psal sem tam i tu preprogramovanou RJ, jinak ty prevody nevim, to mi ve skodovce nerikali
  5. No, jednou bych chtel, tohle tema uz sleduju dlouho a tenhle motor se mi libi, nicmene tedka to neni aktualni. Mimochodem, v Nemecku se mi Octavky zdaji o dost levnejsi a i kdyz neumim nemecky, tak bych rek, ze i lepe vybaveny v jednotlivych verzich vybavy.
  6. Zdar skodovkari, mozna vas bude zajimat, proc ma nova octavka po faceliftu lepsi dynamicky parametry i spotrebu nez ta puvodni. Po tel. na infolinku skoda mi rekli,ze prej je to OK, zadna tiskova chyba a je to tim ze nova verze je prej o 20 kg lehci a pak jinym naprogramovanim ridici jednotky - pry lepsi prubeh tociveho momentu...Tak sem zvedav na nejakej test:-)
×
×
  • Vytvořit nový...