Přejít na obsah

alesbrno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli alesbrno

  • Narozeniny 10.11.1979

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 374 zobrazení profilu

Oznámení alesbrno

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Řeším asi úplně to stejný. Zadní dveře za řidičem se postupně přestala úplně zavírat a nefunguje ani stahování okna. Jak jsi to vyřešil?
  2. Tak mám úplně to stejný, ale přikládal jsem to tomu, že moje světla nejsou originál od Škody. Podle toho jak to vypadá, tak je to prostě teplem od žárovky a změnou teplot. Ale nenapadá mě nic čím tomu zabránit. Ale taky mě to sere.
  3. Musím přiznat, že se mi někdy taky stane, že i když něco hledám, tak se mi to prostě nepovede a musím se zeptat. Naposledy včera. A nebýt lidí jako krysarr, tak to hledám ještě dnes.
  4. alesbrno

    šibr

    Nechci zakládat další téma tak se zeptám tady. Mám šíbr v autě starým pět let a poslední dobou to okno začíná už celkem dost klepat, když jedu po nerovné silnici (a to jsou u nás skoro všechny). Není tu někdo kdo už tento problém řešil a vyřešil??? Nemyslím si, že se klepe okno, ale bude to něco v pojezdu okna. Unavená pružina, nebo tak něco.
  5. Nemá atest!! Stojí to za to?
  6. Tak mám skutečně 9900, ale není to grafit metalíza, ale granit metalíza . A už to vím určitě, protože jsem nechal nastříkat přední nárazník na grafit metalízu a mám to teď jak špatně poskládané puzzle . Grafit metalíza má číslo 9901.
  7. Ptal jsem se na to v servisu jestli mi něco neporadí, ale všechno je prý nákladnější jak nová skla.
  8. Fakt pěkný. Nic přehnaného a pěkně udělaný. Další komu můžu zavidět.
  9. Tak jsem to nasávání včera dal pryč celé jak psal krysarr. Ale jistej si tím moc nejsem. Myslíte, že to opravdu nebude ničemu vadit. Teď si to vlastně nasává za blinkrem. Pro ostatní jako já přikládám fotku. Doufám, že jsem vymontoval to co jsem měl. Zatím to jezdí.
  10. Už jsem našel i to pokračování. Asi by to chtělo umýt. Mám to už jak prase. Ale propojení náhradní hadicí jak psal Octavka TDI mi příjde asi nejlepší.
  11. Dám asi na tvoji radu. Jinak jsem to už našel. Hledal jsem to jinde. Pochopil jsem to špatně a myslel jsem, že to má být pod nárazníkem. Jinak tam toho místa opravdu moc není. A kam to sání vede potom dál? Je vidět, že prochází kolem baterky a pak už vidím prd.
  12. Pustím se do toho příští sobotu a běda Vám, jestli mi to nepůjde. Díval jsem se do DP na damontáž nárazníku a toho přívodu jsem si tam nějak nevšiml, ale jak dám pryč nárazník, tak to bude asi jasný. Tak zatím díky za cenné rady.
  13. mám auto v servisu se startérem, ale už pro něj pojedu, tak se na to musím hned podívat.
  14. Ve sklepě? Tak to ho asi nepotřebuješ že? Musím se jít podívat do auta, protože tu už celej den marně předstírám inteligenci, ale vlastně vůbec nevím, jakej bazmek myslíte. Proč mi to nikdo neřekl dřív, že je potřeba upravit i tohle. No asi proto, že nikoho nenapadlo, že by to někdo nevěděl. Říkám to raději hned sám, než mi to tady někdo otluče o hlavu.
×
×
  • Vytvořit nový...