Přejít na obsah

Kyle

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kyle

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak byl jen povolenej sroub, co drzi omezovac na dverich. Pak to vydava pri pohybu ty strasny zvuky.
  2. Tak me omezovac u ridice sice stale omezuje, ale zacal hrozne cvakat. Ted to vydava zvuky jak dvere u 120-ky. To je asi taky na vymenu, co?
  3. Taky jsem nakonec koupil na sklo. Kvuli cene a taky kvuli univerzalnosti - drzak je volne nastavitelnej na PDA i telefon. Muzes se zkusit podivat na drzaky Brodit ProClip. Mely by se uchycovat bez vrtani a delaj se primo na konkretni typ auta i telefonu. Ale nikdy sem to v realu jeste nevidel.
  4. Je to krasne videt v navodu k obsluze auta - vymena zarovek u mlhovek, strana 213.
  5. Kyle

    PINY

    Pin N__90358501 nejde v konektoru T32a pouzit. Ma jinde zarazku.
  6. Pohybuje se to od 350,- do 1000,-. Zalezi na tom kde
  7. Kyle

    Vypínač světel

    Pokud chces mit regulaci jasu pristrojovky, tak jen vymen ovladac svetel ze ten s regulaci jasu (samozrejme musis sehnat ten se stejnym konektorem). Ja mam MR2002 a regulaci sem nemel. Dodelaval sem mlhovky, sehnal sem starej ovladac svetel s regulaci jasu a regulace fungovala hned po prohozeni. Ale nejak teda nevim k cemu je to vlastne dobry. Stejne to mam porad naplno
  8. Tak u me ten ventil spatnej byl a auto jezdilo uplne normalne. Pouze pokud sem nabral plnou nadrz, tak po par km se rozsvitila kontrolka. Pokud jsem nebral plnou nadrz, tak se nerozsvecela, ale VAG neustale hlasil sporadickou chybu. Mozna se to ale u MPi motoru projevuje jinak.
  9. Kyle

    PINY

    Nejen kabelaz... uz sem to komplet cely zapojil vcetne cidla i prednich mlhovek. Nejak sem to bez toho PP uz nemoh vydrzet, sorry....
  10. Tak to nakonec byl spatny zpetny ventil. Pri kontrole cvakal a choval se normalne, ale zrejme byl vadny. Po vymene za jiny z vrakoviste je po problemu
  11. Kyle

    PINY

    Nevite nekdo kde to koupit v Praze?
  12. Co se vrakoviste tyce, tak to muzes zkusit tady: http://www.sv-skodadily.cz/. Dobry ceny a neni to klasicky vrakoviste nekde na poli.
  13. Kyle

    PINY

    Piny na tehle zobrazenich se prodavaj jako vodic s pinem na kazdym konci a jsou pekelne drahy cca 100,- - 150,- za jeden vodic. Zrejme se daj pouzit i tyhle samostatny z Favorita/Felicie.
  14. Kyle

    PINY

    Ale su... jen to musis zadat jako N__90421901 (__ = dve mezery za N)
  15. Asi nevis z jakyho roku je ta nova BSG? Pokud je novejsi, tak tam ted mozna mas zbytecne nakodovanou identifikaci polohy zadniho sedadla (bit 5 - 00016). U ty puvodni to znamenalo 4 dverovy provedeni. Pokud mas porad stary budiky, nemusis to nijak poznat. Ja kdyz tohle zapnu u moji BSG s novejma budikama, tak se mi po zapnuti zapalovani rozsviti cerveny sedadlo pod kontrolkou svetel. Zadnou chybu mi to sice i tak nehlasi, ale treba to u tebe muze tohle zpusobovat.
×
×
  • Vytvořit nový...