Přejít na obsah

1Vlasta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    378
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem 1Vlasta

  1. Může to dělat ovládací ventil turba, u 96 je nad kompresorem klimatizace a vedou k němu tři podtlakový hadičky. Zkontroluj taky jestli není někdě rozpojená nebo prošoupaná některá z těch podtlakových hadiček. Jinak na turbu je membrána která ovládá lopatky v turbu, když nastartuješ musí ta membrána zatáhnout uplně do sebe.
  2. Tak přeci. Úchyty tam žádný nejsou, když se koukneš tou dírou po Vaku směrem dopředu po směru jízdy, tak tam leží palubka na tý hliníkový výztuze. Mezi to musíš něco nacpat (já tam dal filc). To samé taky za přístrojovkou.
  3. Asi si vyšrouboval nejaký jiný, podle tý druhý fotky to jsou ty dva šroubky co drží vak. (Jsou na desítku klíč) Jsou jako ze spoda zašroubovaný do tý výztuhy.
  4. S tou krytkou nemusíš mít strach, drží ji čtyři ocelový perka (jde hůř ven než dovnitř)
  5. Jj nemáš zač, hlavně když to pomůže
  6. Jj, vím že to jde, jinak bych to ani nepsal, já sklopky taky nemám a ani po nich netoužím. Když potřebuju odvést něco velkýho, tak mám dodávku. :palec2:
  7. Když se kouknete na Supa kterej sklopky má origo tak tam zůstal ten oblouk (takovej most) co má i Supík bez sklopek. Je tam navíc jen ten plech na pár bodech. Ten jde v pohodě ven.
  8. Pokud je máš tak v pohodě. Musíš mít i ty držáky
  9. Kluci dodělat to jde a celkem bez problémů, musíš mít origo sklopky a držáky k tomu. Ta zadní stěna jde dolů po odvrtání pár bodů. jinak to vypadá jak origo. Může poradit Delfýn, tomu jsem sehnal sedačky s držákama a zbytek si dodělal sám za jedno odpoledne.
  10. Kastlík ven, a já nejdřív vyndal airbag-spodem (drží ho čtyři šrouby a jedna svorka) a potom vymáčkl tu záslepku co je nad ním. Nechtěl jsem ji poničit ale jde to vydloubnout i vrchem. Tu krytku drží jenom čtyři perka a pak pásky přišroubovaný k palubce. Když to obojí vyndáš, uvidíš přímo tu vzpěru na který leží palubka a o kterou vrže.
  11. Tak mě to dělalo taky, hlavně když jsem rychleji projížděl zatáčky a občas na velkých nerovnostech. Nechtělo se mi vyndavat celou palubku a tak jsem vyndal přístrojovku a airbag spolujezdce včetně krytky a mezeru mezi palubkou a hliníkovou vzpěrou která vede skrz palubku jsem vycpal filcem. Je to sice docela makačka ale zabralo to asi tři hodinky a je klid.
  12. Tak tak , Vick má pravdu. Jsou dva odstíny světlýho dřeva a tři odstíny tmavýho dřeva. No a pak už je jen to uplně černý dřevo co má Laurin klement. (Prominent)
  13. Kupoval jsem je na Audi A4 origo u dealera a vyšla celá sada na 7400,- včetně dvou vystřelováků a servisního klíče. Myslím že to bude podobný.
  14. S těma zámkama jak chceš, já osobně bych měl strach. Možná je to jen náhoda ale myslím že pro klid bych výměnu všech zámků a klíčů neodkládal, obzvlášť u takovýho auta.
  15. Martine, jestli chceš šuplíček ve dřevě tak jeden mám, jinak čidlo existuje (mikrovlný). Používá se na kabriolety a dá se nastavit jak chceš aby Ti snímalo daleko kolem auta. Funguje samozřejmě přes plech i sklo. Problém je že Ti to pokaždý spustí alarm když někdo projde kolem auta. Já osobně jsem dal do vnitřku auta dvě 130 db sirény. Myslím že na zabezpečení vnitřku asi nejlepší, zkus to vydržet v tak malým prostoru a vyndavat navigaci. Jinak v Tvém případě myslím že má někdo ještě jeden klíč kterým Ti to otevřeli.
  16. Přesně tak. Ten tenisák Ti tak maximálně foukne do zámku. Fungovalo to u starých Audin co měli pneumatický centrál. Jinak to odemčení při nárazu má nastarosti komfortní jednotka která dostane povel od jednotky airbagů aby odemkla auto, takže bys musel mít vystřelený vaky.
  17. Já je mám od známýho z Boleslavi, měl jediný, je jich málo
  18. Sada origo z ETKY 2600,- Někdo tu ale psal že to sežene levněji proto ty čísla
  19. A kdo má zájem tak tady jsou obj. čísla BRZDA : 3D1 721 173 4P7 SPOJKA: 3D1 721 173 A 4P7 PLYN : 3U1 721 647
  20. Tak tady máte fotky pedálů, porovnání s Fabií RS.
  21. Tak pedályna Supíka už mám doma, musím je nafotit a napíšu vám i obj. čísla. Jsou origo objednaný z Etky. Vypadají uplně stejně jako do Fábky RS akorát větší. Nafotím to a co nejdřív to se dám.
  22. Kluci tapec určitě dolů a dá se to natáhnout ze svazku co vede dozadu pod páčkou na otvírání kapoty. Je to Bíločernej a Zelenočernej kabel.
  23. Ty jo krasavec ale já bych do benzína nešel. Neodsuzuju to ale líbí se mi jak jde u nafty jednoduše zvednout výkon a hlevně když budeme jezdit stejně tak já s poloviční spotřebou. Jinak Převodovka může bejt z Páši jak psal Petřík nebo z 2,5TDI. Je to jen názor tak mě snad nikdo neukamenuje
  24. Taky mě vyfotil na cestě do Chorvatska a dokonce dvakrát, na začatku i konci vesnice. No konci jsem měl už docela dost přes kilo ale bylo to ve dvě ráno. Zatím nic nepřišlo a držím jim palce aby ani nic neposílali
×
×
  • Vytvořit nový...