Přejít na obsah

bobanius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 235 zobrazení profilu

Oznámení bobanius

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Zdavím jednou jsem uvažoval o výměně na Ol a tak jsem to hodil do záložek. tady je odkaz. https://www.protruck.cz/sterace/gumicky-do-steracu/
  2. Zdravím , mrkni na viz odkaz. https://auto.bazos.cz/inzerat/89415303/SUPERB-IIFC-2TDI-MROK2014-BIXENON-LED-NAVI-1MAJITE.php /je sice prodaný ale pro ukázku co vozí/ Osobní zkušenost moc dobrá, doveze po domluvě dle přání nebo se dá vybrat z aktuální nabídky. Auta se mu moc dlouho neohřejí , vozí každý týden a kvalitu za rozumnou cenu.
  3. Jen rychlou otázku . Jakou používáte nabíječku na AGM baterii.
  4. Zdravím , tak se podělím o zkušenost z letošní dovolené. Měl jsem trochu strach když jsem naložil plný kufr a naskládali jsme se čtyři dospělí a dětská sedačka , ale v pohodě o místu netřeba psát toho je dostatek. Ale k motoru, vůbec to nejelo špatně a spotřeba se ustálila na 4,9l dle PC.Vůbec mu nevadilo že je tak naložený . Samozřejmě je to tom trochu předvídat a včas řadit, ale to není špatně a člověk víc dává pozor a na komfortu cestování jen malinká skvrnka. Jinak pohodové svezení a spokojená dovolená.
  5. Zdravím jen dotaz. Mám Superba II FL r.v. 2013. Potřebuji vymazat servisní hlášení na Maxidotu, pokoušel jsem se přes mulltifunkci na volantu ale dostanu se jen k info, reset není. Musí se to přes diagnostiku? pokud ano kde to najdu. Dík Božek.

  6. Ano, dá se to dodělat . Nechal jsem si to dodělat u fa. viz odkaz můj příspěvek výše. Bez problému , jen jsem si koupil nový ovládací panel. Vše funguje jak má.
  7. Tak se omlouvám že jsem se vůbec na něco zeptal. Myslel jsem že fórum od toho je.
  8. Dík , to byla rychlost. Teprve se z autem seznamuji.
  9. Zdravím jen dotaz. K čemu slouží tlačítko / viz foto / je na sloupku za řidičem. Dík Božek.
  10. No chvíli jsem hledal na netu ale vyplatilo se.Snad to pomůže i ostatním. Ještě doplním vše jsem dělal přes Maxidot , mám multifunkční volant.Chvilku jsem jsi s tím hrál ale hotovo.
  11. Tak jsem si odpověděl sám , cituji z Škoda Online Manuals. Mazání spárovaných zařízení S navigačním systémem je možné spárovat max. čtyři mobilní telefony resp. Bluetooth® zařízení. Pokud má být spárován další, je nutné některý stávající mobilní telefon resp. Bluetooth® zařízení vymazat. Stiskněte tlačítka PHONE → SETUP . BT­nastavení ­ nastavení funkce Bluetooth® Seznam spárovaných zařízení ­ zobrazení seznamu zařízení, která jsou s navigačním systémem spárovaná Smazat ­ smazání vybraného spárovaného mobilního telefonu resp. Bluetooth® zařízení
  12. Zdravím pánové mám dotaz. Zůstal mě amundsenu spárovaný telefon od původního majitele jde to nějak vyhodit .
  13. Tak komplet bych musel dokoupit lišty , koberec a přepážky. Montáž pak jak složitá?
  14. Zdravím pánové, jen dotaz . V kufru mám pod kobercem jen přípravu na lišty k této přepážce. Jaký postup při montáži , je potřeba nový koberec nebo se dá nějak upravit?
×
×
  • Vytvořit nový...