Přejít na obsah

petr07

Uživatel
  • Počet příspěvků

    161
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem petr07

  1. Tohle se mi stává taky, většinou, když použiju k zavření oken DO. Po čase se to spraví samo.
  2. Včerejší úlovek(folie)
  3. Dnes mě Amundsen nepříjemně překvapil.Po nastartování zůstal černý displej,rádio hrálo,couvací kamera taky nic.Pomohlo až vystoupení z auta a potom vše v pořádku. A ještě jedna věc.Amundsen je spárovaný s telefonem Sony Xperia Z1 compact.Na displeji se mi u kontaktů zobrazují jen některé fotky,u ostatních je v telefonu mám,ale na rádiu se nezobrazí.
  4. petr07

    Dodací lhůty

    Právě proto jsem ani na jeho první příspěvek ohledně dodání auta nereagoval.Pokud si někdo dá takový nick a fotku je to omezenec a sem nepatří.
  5. petr07

    Tempomat

    Dva dny mám nového Yetiho.Spokojenost veliká.Jenom s tempomatem se nějak nemůžu domluvit.U mojí bývalé OII jsem nastavil rychlost,pokud jsem zmáčkl (1x) tlačítko +,auto citelně přidalo na rychlosti. U Yetiho po zmáčknutí žádná odezva.Až když tlačítko + chvíli držím,auto začne zrychlovat.Máte někdo podobnou zkušenost?
  6. petr07

    Dodací lhůty

    Tak už je skoro doma.
  7. petr07

    Yeti MR 2016

    Losky83 - Pokud dolíváš takový množství chl.kapaliny,tak to je na reklamaci,ne.
  8. Je při výměně opravdu nutná diagnostika?
  9. Funguje vám,mě to píše na stránkách chybu.
  10. petr07

    Dodací lhůty

    Auto jde do výroby 10KT,oproti původnímu termínu na Velikonoce docela posun. Yeti Outdoor Elegance Green tec Elegance plus Zelená Jungle metalíza Kola Origami Malý kožený paket Navi Amundsen Optický parkovací asistent Smartgate Hlasové ovládání
  11. hm,já se díval na jeho profil tu a na youtube,podle mě je z Lisabonu.(možná se pletu).Místo toho,aby jsme měli radost,že sem chodí i někdo jiný,napíšeš tohle.Poslední dobou je to tu o napadání. A nakonec já taky nerozumím řeči tvého kmene.
  12. petr07

    Fabia III

    Pravda,viděl jsem na salonu černou.Velký kola,panorama,ale není to ono.Nejsou tam vidět ty prolisy jako na světlích barvách.
  13. petr07

    Dodací lhůty

    OII je minulostí a tak jsem 12.1. objednal nového Yetiho.Dodání cca 12 týdnů.
  14. Nestrašte,hned po Novém roce jdu objednat Yetiho,chci 1,4tsi.S OII (1,6) jsem najel na šest let 58tkm,tak o naftě ani nepřemýšlím.
  15. petr07

    Dodací lhůty

    Tak to není až taková dlouhá doba.Já objel několik prodejců,někde mi bylo řečeno až 4 měsíce.Budu taky brzo objednávat,ale napřed musím prodat OII.Založ vlákno,rádi se podíváme.
  16. petr07

    Dodací lhůty

    Nemáte někdo info,jaká je momentálně čekací doba na Yetiho?
  17. Taky by mě ten rozdíl bílých barev zajímal.Hlavně té Laser.
  18. Tak přesně tak mi ten drát lezl ven.Síla,bolelo to při každým pohybu.Až ti to vytáhnou bude to OK.Jo a gratulace k malýmu.
  19. Tak s tímto se nežertuje.
  20. Zrovna se na to taky chystám.Zkusil jsem to ofotit,doufám,že ti to pomůže.
  21. Dneska jsem si všiml,že mám docela dost popraskané třetí brzdové světlo.V pravo dole,ale hlavně kolem trysky ostřiku.Pochybuju,že to půjde reklamovat,protože nevím,jestli jsem to tak přebral na novém autě,nebo to chtěl nějaký dobrák ukrást.Dá se vyměnit jenom samostatný vrchní červený plast,nebo se musí celé světlo?
×
×
  • Vytvořit nový...