Přejít na obsah

Jirka E

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jirka E

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Year In
  • Collaborator Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

20

Popularita

  1. Ahoj. Já to tahal včera. Byl to docela porod, ale nakonec se mi povedlo to protáhnout pravou gumovou chráničkou kudy vede kabeláž do pátých dveří. Kabel tak jde vidět jen pár cm u kamery, jinak je úplně komplet schovaný. Kameru mám Mio C380 dual.
  2. Myslím že v tomto směru můžeš být v klidu. Já to taky bral na zaměstnaneckou slevu a pro mého dealera bylo důležité abych byl zaměstnancem firmy v den objednávky (mám smlouvu na dobu neurčitou). Jestli ve firmě budu pracovat za rok až auto dodají je prý nezajímá. Při předání chtěli akorát podepsat prohlášení že si myslím 6 měsíců nekoupím s touto slevou další auto a pak jen chteli poslat kopii velkého techničáku, aby si ověřili že je auto opravdu přihlášeno na mě. Toto jsou podmínky Škody a řekl bych že tím pádem by to mělo být u všech dealerů stejně.
  3. To jsem si neuvědomil že O4 používá vyšší profilové číslo pneu. Mohlo by to být tím pádem snad v pohodě. Měl jsem Golf VII na R17 a ten mi nějak extra tvrdý nepřišel. Je jen škoda, že žádný dealer z těch co jsem v okolí obvolal nemá auto s tímto podvozkem k projetí. Ono vůbec je teď sranda si domluvit projížďku s octavkou, když dealeři často ani nemají auta v salonu k prohlédnutí. Holt je teď divná doba. Naštěstí už mám domluvenou projížďku s RS a sport podvozkem, které má samozřejmě vzadu multilink, ale aspoň si vyzkouším jak se jezdí s tím progresivním řízením, tak uvidím.
  4. Chci objednat Octavii Combi 1,5 TSI Style. Byl jsem se s ní projet u dealera. Pěkné svezení to bylo, ale co mě nepřesvědčilo bylo na můj vkus hodně přeposilované řízení s nic moc zpětnou vazbou. Když nechám auto vybavit sportovním podvozkem s progresivním řízením vyřeší mi to i dojem z posilovače nebo jsou to vyhozené prachy. Máte to někdo na autě? Jake z toho máte dojmy? A nebude ten sportovní podvozek v kombinaci s 18" koly už bouchat? Nechci dělat z auta žádný sporťák, chci normální rodinné auto, ale ten standartní až moc komfortní posilovač mě trošku zklamal. Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...