Přejít na obsah

rada99

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rada99

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. 82-84 P.S. 3 měs.výcvikáč Jemnice,pak 3 měsíce stavební rota Malacky a zbytek stavební prapor Dolní Žandov u M.Lázní.jako kotelník.
  2. AHF je motor 81Kw plní euro 2
  3. zdravím,je potřeba se nějak objednat na tu brzdu,chtěl bych tam přijet a kdyby někdo jel z jihu můžem se někde potkat a jet spolu
  4. tak už jsem to otevřel.Kolega z venku tahal za dveře a já se snažil zevnitř hýbat za tu páčku,co je přímo na zámku.Jde se na ni dostat po vyndání kousku plastu u zámku.Najednou to povolilo a dveře se normálně otevřely.Od té doby to zase normálně funguje.Nevím vůbec co se s tím zámkem stalo,teď to normálně funguje,ale myslím,že se to může kdykoli zopakovat.Jinak plato jde vyndat úplně bez problému,plast ze zadních dveří taky,ale na otevření zevnitř stačí vypáčit kousek plastu přímo u zámku a tím se dostat na páčku v zámku,zmáčknout a mělo by to jít otevřít.
  5. zasekl se mi zámek 5tých dveří na octě I lift.Nejde otevřít ani zevnitř,zamyká i odemyká normálně ,ale otevřít nejde.Pokoušel jsem se zevnitř otevřít i dost násilím,ale nejde to. Myslím,že je zaseklý zámek,ale jak to mám otevřít,abych ho mohl vyměnit?
  6. tak už mi to stropní světlo svítí pořád,chvíli mě to zas fungovalo a zas nic.Je na moravě někdo, kdo by to opravil (proměřil,vyměnil mikrospínač...)?Přijel bych kamkoli !
  7. zdar chlapi,tak mi taky začal blbnout centrál.Protože nechci zakládat nové vlákno a myslím,že to má něco společnýho s mikrospínačem v řidičových dveřích,píšu to sem.Popis závady : čím dál častěji mi nejde zamknout auto (octávia I orig.dálka) ani dálkou,ani klíčem.Jde zamknout pouze tlačítkem vnitřního zamčení.Když to zkouším klíčem asi 10X najednou se zamkne,ale dioda nebliká.Když jde někdy zamknout dálkou,dioda bliká až po několika zmáčknutích tlačítka.K tomu ještě stropní světlo,který se někdy za jízdy párkrát krátce rožne,jako by byly otevřený některý dveře.Odemknout jde vždy dálkou bez problému i stropní světlo funguje jak má.Při zamykání dálkou to vůbec nemá snahu a při zamykání kličem se zamykají jen dveře se zámkem.Problém s mikrospínačem ?Dík za rady.
  8. zdarec,připravuju se na zápis nových 17 kol do TP.V tipovém listu mám napsaná alt.rozměry pneu:205/50R17 87,215/45R17 87,215/45R17 87W,225/45R17 90.Já jsem podle toho koupil:215/45R17 87W.Tak jsem zvědavej jak dopadnu.
  9. rada99

    pneu Pirelli

    tak mám nakonec 215/45/17 Conti sport contact 3.Doufám,že mi to nějakou dobu vydrží.Po letní sezóně dám vědět jak se na nich jezdí.
  10. rada99

    pneu Pirelli

    tak jsem nakonec nevybral žádný Pirellky,ale Continentály contisport contact 2.Mám to od známého za cenu pro zaměstnance Barumky.
  11. rada99

    pneu Pirelli

    sakra zapoměl jsem napsat letní
  12. rada99

    pneu Pirelli

    Rozhoduji se pro koupi nových 17 gum.Předběžně mám vybraný Pirelli PZERO NERO 215/45 R17,nebo P7000E,obě jsou za cenovku,kterou jsem ochoten dát.Má s nima někdo zkušenost?
  13. dveře opravený,stačilo seřídit to pos.... lanko!Dík všem za radu.
  14. zkusím,ale je mě divný,že když to povolí jde to otevírat úplně normálně
  15. mám ten samý problém,ale s tím,že už jesm zkoušel lanko povolit i napnout ale je to pořád stejný.Jde o to,že po každém zamknutí nejdou levé zadní dveře otevřít zevnitř ani z venku.Musím na dveře současně tlačit a tahat za kliku a po chvíli to povolí a otevřou se.Pak jdou otevírat v pohodě,než zase zamknu a tak pořad do kola.Poradí někdo co s tím.Mám centrál,ale nejde to ani kdyř ručně tahám kolík.
×
×
  • Vytvořit nový...