Přejít na obsah

alien27

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení alien27

  1. Mám A42 - Android 12, stačí zapnout BT a Polohu. Wifi si to zapíná samo. Tak snad to nový telefon vyřeší...
  2. Tak u mě se to zatím připojilo bezdrátově vždy.
  3. To Jan D : tak paráda, taky sem se konečně dočkal, šlape to i bezdrátově - zatím bez problému. Zajímavý je, že u vás to máte o cca 10% levnější 🙂 To joannesverhoest : try to find these product codes in your Skoda shop 6VA054830 6VA054830A 6VA054830B, we have three variants available: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/search/?q=smartlink%3AscoreDesc%3AcarType%3AScala%2B%282019%2B%29&text=smartlink# Activation must be done by a Skoda dealer! The dealer must verify the option for a specific VIN before purchasing!
  4. jj v eshopu už jsou všechny tři varianty rozšíření
  5. Díky, to tedy koukám, že by šlo třeba aktivovat i bezdrát jo, to by byla pecka. Každopádně mám Swing a o možnosti aktivace sem prodejce poptal. Tak uvidím, každopádně i za drát budu rád.
  6. Tak dnes přišlo ze Škody rádi bychom vás informovali o nové možnosti aktivace funkcionality SmartLink pro vozy Fabia, Scala, Kamiq a Octavia, které nebyly vybaveny touto funkcí z výroby. Aktivace SmartLink je možná v Infotainmentu, na jehož displeji je vyobrazena ikona SmartLink a po jejím rozkliknutí se objeví sdělení: „Funkci můžete uvolnit aktivačnímklíčem. Obraťte se na svého prodejce.” Pokud váš vůz tuto funkci nenabízí, není možné ji licenčně uvolnit ani nainstalovat. Veškeré podrobnosti a informace včetně návodů a případných omezení Vám poskytne Váš servisní partner, který na základě VIN Vašeho vozu ověří dostupnost.
  7. Tak dnes přišlo info ze Škody rádi bychom vás informovali o nové možnosti aktivace funkcionality SmartLink pro vozy Fabia, Scala, Kamiq a Octavia, které nebyly vybaveny touto funkcí z výroby. Aktivace SmartLink je možná v Infotainmentu, na jehož displeji je vyobrazena ikona SmartLink a po jejím rozkliknutí se objeví sdělení: „Funkci můžete uvolnit aktivačnímklíčem. Obraťte se na svého prodejce.” Pokud váš vůz tuto funkci nenabízí, není možné ji licenčně uvolnit ani nainstalovat. Veškeré podrobnosti a informace včetně návodů a případných omezení Vám poskytne Váš servisní partner, který na základě VIN Vašeho vozu ověří dostupnost.
  8. Mě inspirovalo řešení vysát olej čerpadlem a hotovo, samozřejmě při mé dobrovolné výměně před intervalem výrobce. Tím odpadne dohadování se servisem o termínu, ceně oleje... Při svépomocné odpadne zvedání auta, výměna šroubu a starost "aby nepoznali, že se v autě někdo vrtal". Prostě až se mi bude zdát olej moc tmavý odsaju a naleju nový origo - za běžnou cenu a kdykoliv budu chtít - to jde i u paneláku. Podle mě to ten olejový filtr přežije (počítají s 30k km) a při vypouštění oleje šroubem taky nikdy nevyteče vše (na starých autech sem se toho naměnil dost). Kabinový a vzduchový filtr vymění každý sám taky kdykoliv, min. vyfoukat kompresorem. Tam se mi zdá zbytečné čekat dva roky na zásah značkového servisu. Samozřejmě kdo má k dispozici zvedák atd. udělá si to pečlivě, vymění šroub i filtr.
  9. Aktuálně mi na infolince řekli to co vždy, že to možná někdy půjde aktivovat. Zatím ale že ne.
  10. Jestli není aktivovaný Smartlink z výroby, tak to nepůjde ani s drátem. Dodatečná aktivace "zatím" možná není.
  11. Dik za vyzkoušení. Holt můžeme být rádi aspoň za tu prodlevu mezi ostřikovačem a následným stěrem.
  12. Jj řešil sem to výš, ale nikde sem se nedopátral. Za mě by dvě setření stačily, třetí jde skoro vždy už nasucho.
  13. U mě tam je jenom nějaký mirelon či co, popraskalo to samovolně po roce.
×
×
  • Vytvořit nový...