Přejít na obsah

Drak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Drak

  1. Web funguje. Jen jsem se pokusil situaci vyresit odebranim vozu na webu a jeho opetovnou aktivaci. jenze ani to nefunguje. Ted nemam auto ani na webu.
  2. Ahoj, mam uplne stejny problem. Mas nejake reseni? Jiz jsem psal na podporu a bohuzel bez zpetne vazby
  3. koukni tady: https://forum.skodahome.cz/topic/150018-držák-tabletu-kodiaq-rs/
  4. https://die-sattlerei.com Ma konfigurator na teto adrese
  5. Ahoj, taky premyslim o chipu na 206 kW. Jen cekam az dobehne zaruka. Na jaky vykon se to podarilo naladit? Mas upravenou i dsg? Co spociva v uprave dsg? Predem moc diky
  6. Ahoj, kde to muzu stahnout? Update portal mi to nenabizi... jsou tam nejake novinky?
  7. Zdravim vsechny, zvolil jsem kombinaci EBC USR kotoucu a EBC red stuff desek. musim rict, ze to brzdi vyvorne a nejsou vubec hlucne
  8. Nejdrive vymenili ve SA stabilizatory, nepomohlo. Pote jsem je premluvil, aby namazali luzka ulozeni tlumicu dle postupu uvedeneho vyse a je klid?. Jednalo se o vsechny Superby do urciteho mesice koncem roku 2017.
  9. U me se to projevovalo, jako bych mel spatne brzdove oblozeni. Vzdy pri nizsich rychlostech a predevsim, kdyz jsem vjel do mirne zatacky.
  10. Drak

    SmartGate

    Na S3 je stejny jako pro Octavii III. 5E0063218 Koupil jsem si jej v prosinci 2017 a tyden nato prestali podporovat hlavni aplikaci, ktera Smartgate vyuziva. V soucasne dobe nema moc smysl jej kupovat.
  11. Zdravim Vas panove, dotazoval jsem se ohledne folie na auto u spolecnosti Wrapstyle. Muj prvni dotaz byl na orezavani folie na aute. Byl mi zaslan odkaz na Youtube, ktery ukazuje, jakym zpusobem orezavaji folii na aute. vypada to hodne dobre: https://www.youtube.com/watch?v=EWI14RxoaWU&t=96s
  12. U mě to dělalo nezávislé topení. Měl jsem totiž zapnutou funkci přihřívání a docházelo k topení i v průběhu chodu motoru. Od té doby, kdy jsem příhřev vypnul, je to ok. Mělo by to být cítit ze strany spolujezdce.
  13. Vypada to fakt super. Diky za inspiraci, taky do toho pujdu. Pokud bych chtel 20” disky 8J x 20 ET25, jde je pouzit bez uprav? Jsou o 19 mm vytazeny smerem ven. predem dekuji za radu.
  14. Nabizeli mi ruzne varianty opravy. Vsechny byly hodne invazivni. Nakonec jsem to zatim nechal tak, jakto je. Sice mi to vadi, ale opravim to pozdeji. nejhorsi je, ze nemate zadnou jistotu, ze se to nebude opakovat...
  15. Koupil jsem si bily a jsem s nim spokojeny
  16. Na kvalitu prace si nemuzu stezovat. Pridal jsem odkazy na obe akce, ktere mi v aHifi provedli. Jen vytlumeni kapoty mohlo byt lepsi.
  17. U prvniho auta to bylo, mimo strechy, vse (dvere, podlaha, kapota, podbehy,...) https://www.ahifi.cz/clanky/detail/mitsubishi-asx-odhlucneni-vozidla-montaz-hudby-do-auta.htm a u druheho jen dvere a vymena reproduktoru s doplnenim zesilovacu. https://www.ahifi.cz/clanky/detail/skoda-superb-2-kompletni-ozvuceni.htm Jen tu cenu nepriznali, byla jeste o 20% vyssi. Asi chteji nalakat dalsi zakazniky.
  18. Vyzkousej toto: https://updateportal.skoda-auto.com/ zadas svuj VIN a nabidne Ti to aktualizacni soubory
  19. Nechal jsem si kompletne odhlucnit jiz 2 auta ve spolecnosti aHifi. U soucasneho to jiz delat nebudu, vysledek neodpovida vynalozenym prostredkum.
  20. Drak

    Virtual Cockpit

    Zdravim panove, tak na nemeckem foru jiz zamenu nabizi. podminkou je radio Columbus. V pripade starsi verze Columbusu nabizi jeho vymenu za novou za 650€. Jinak vymena cocpitu je za 1850€. sice dost penez, ale vypada to super. Jsou i na Facebooku pod nazvem: Coding & Retrofit Niederrhein Hezky vecer vsem
  21. Uz se podarilo, pozor na kopirovani souboru na SD kartu pod jinym operacnim systémem nez je Windows. To byl muj problém.
  22. Zdravim panove, na Skoda update portalu jsem si stahnul mapy pro muj VIN a chtel jsem je nainstalovat do auta. Bohuzel se mi to nedari jak z SD karty tak i z USB disku. Hlasi mi to nedostupna data. nevite, kde delam chybu? dekuji vsem za radu predem, Dalibor
  23. Zdravim vsechny, chtel jsem se poradit ohledne “zdraveho” tociveho momentu pro 6-ti stupnovou dsg prevodovku. Serie u 2,0 TSi ma byt 350 Nm. Chtel bych upravit vykon, ale neznicit si prevodovku. Za kazdou informaci predem dekuji.
  24. Delali mi to v ramci zaruky a udajne museli jeste vymenit nejake srouby. z toho duvodu si tam nechali auto pres noc, udajne cekali na dodavku dilu (sroubu) od dodavatele.
  25. Tak potvrzuji, ze se jednalo o stejny problem, ktery je popsan vyse. Servis puvodne odmitnul provest zasah dle uvedeneho TPI s tim, ze to neni urceno pro muj vuz. Po me opetovne reklamaci, pri druhe navsteve za 48 hodin, akci provedli, ze se prece jenom jedna o zasah tykajici se i meho auta a zatim je klid. Tak doufam, ze uz je to za mnou.
×
×
  • Vytvořit nový...