Přejít na obsah

Boban2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

757 zobrazení profilu

Oznámení Boban2

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kde koupit levného columbuse a případně dodělat v Praze nebo okolí? mam Oct fs 2010. Swing
  2. Bud v klidu hold ty diesly topí na hovno, mám Oct 1.9tdi a jak u předchozí 81kw tak i součastný 66kw a Fabb. 1.9 74kw je to v mrazech stejný. Jakmile je - 5 a níž tak se to hřeje prostě na h... a topení tak by smet ikdyž jsem dal karton předchladič. Prostě to není benzíňák kde topí hned. Bezíňák se točí 2.5 3 tis otáček.a více ale diesla tak netočíš v průměru je to cca 2 - 2.5 na běžný provoz. Když budeš diesla točit 3t a více tak se se ti zlepší i teplota jak na budíku tak i na topení - vizkoušeno. Proto ty motory vydrží jednou tolik co benzín, proto že se tolik netočí a jsou tam jiné teplotní hodnoty a x dalších faktorů na životnost. Hodl zpotřeba je daň za teplo v zimě. Nevím jak je to třeba u nových Oct a suberbech atd. třeba to už nejak vyřešili jinak nebo lépe a myslilm si že to nebude o tolik lepší.
  3. Boban2

    O Tour změny

    No já bych jenom podoktnul že kdybych to věděl že se prodávají nadále nový OI za tech 260tis tak bych neváhal a šel do toho, kupoval jsem fabii a byl jsem zkalamanej z tdi pd, jen musim uznat že má lepší podvozek ale jinak nakonec jsem se vrátil k O I jsem spokojenej ale škoda kdybych to věděl tak jsem šel do nový. To jsem zase pěkně nasranej to si říííkááám že už budu příště chytřejší ale jak vidíím tak jsem pořád blbej jak punštok
  4. Boban2

    Navigace ???

    Zdravim, měl bych prosbu jestli mi někdo vysvětli nějak rozdíly v navigacích DX a jestli by šla i do mojí Octule, 1,9tdi je to rok 2000 ale jěště stará maska. výbava pouze abs bez asr. popřípadně co bych musel upravit aby tam šla a fungovala ?? a hlavně jestli umí přehrávat Mp3 a výstupy na zadní repro a sub. nebo se na to vykašlat a koupit nějaký ten tom tom ...
  5. Jooo, tak to by mě taky zajímalo kde tu potvoru na gsm najdu. když jsem koupil oct. tak jsem vyndaval starou handfre a tento kabel jsem odpojoval ale ale anténu nenašek. A ted m,i tam někde charstí ta převlečná matice z kabelu a nemůžu ji najít.
  6. Boban2

    Alternátor O1

    Zdravim všechny, mám oct. tdi 81kw a pozlobívámi altík120A a už bude tedy vyběhaná volnoběžka ( 172 tis. km). Budu měnit už rozvody a klínák + napínák, a koupil jsem altík nový Bosch který má 140A. bylo mi řečeno že už do škodovek dávaj jenom tyto a že pasujou úplně stejně. Ale nevím a hlavně si říkám jestli mi nebude nějak vadit tech 20A navíc ( nehořela elektrika atd.) ?? Nemáte někdo foto jak vypadá ten starý altík ze zadu, kvůli konektoru a šroubům ?
  7. Ještě všem díky za rady a zkušenosti. Přesvědčili jste mě na 100% že si ho nechám a investuji do nutností. Je pravda že je to můj mazel a rád se o něj starám. Akorád bych věděl do předu co mě ještě čeká v budoucnu za opravy tak kolem 250 000km a víc Jinak stejně šilhám po úplně nové ale není many a dlouho nebude, ale to asi u mnoha zvás co?
  8. Díky za názory, jsem rád že jsem si to v duchu řikal taky. Akorád mám malý dotaz co je špatnýho na PD, já myslel že to sjou už vychytané motory, i když jsem taky slyšel nejaké stížnosti. Když jsem kupoval oct. tak spíš uvažoval o fabii tdi pd a na konec zvítězila oct ve velikosti a pohodlí atd.
  9. Zdravim všechny, mám malý problém a znal bych upřímnou radu od Vás všech : Mám oct. tdi 81kw rv 2000 ( stará trvář ), 172tis. km, a řeším jestli mám ji prodat a koupit nějakou mladší a s poctivími km tak kolem 70 - 100 tis km. ale jak koukám tak cenový rozdíl se hodně liší. Nebo si nechat tu svou a udělt rozvody atd. Mám udělaný komplet brzdy, startér, dutiny a drobnosti. Nechtěl bych se dočkat toho aby se muj mazel stala kasička a bezedná studna. Co bych mohl čekat co asi dost odchází při takových kilometrech atd.
  10. Čus, tak jaká je spokojenost s rádiem? Přemýšlím taky o novém, mám tam taky pioneera na cd ale hodilo by se mi něco co už umí mp3 povídej jaké dopjmy a pojmy atd, dík. Mimochodem na pioneera nedám dopustit, se SONY mám velice špatné škušenosti - zvuk na .... hodně plastový, atd.
  11. Boban2

    alternátor?

    No a kolik myslíš že mám já najeto ? taky 171000km to chroupání nějak zmizelo tak nevím jestli to mám řešit nebo zatím nato vykašlat nechat to do výměny rozvodů
  12. Boban2

    alternátor?

    Jak poznám na jiným altíku, že není v háji když ho koupim někde na vrakáči?
  13. Boban2

    alternátor?

    Zapoměl jsem napsat že se jedná oct. tdi 81 kw slx
  14. Boban2

    alternátor?

    Pomoc, když je studený motor tak vychází z místa asi od alternátoru chroupavý až divný zvuk jako ložisko, a navíc mi začala blikat kontrolka dobíjení. Druhý den už nebliká dobíjení ale studený strochu si zachroupe. Nevím jestli je ti kladka nebo volnoběžka na alternátoru a jak ji poznám jestli bude v háji
  15. Boban2

    Ruční brzda

    Zdravim všechny, mám dotaz, mám oct. 81kw a dával jsem nové bzdy na předek i na zadek. A myslel jsem si že když zatáhnu ručku tak to bude flekovat ale neeeneee před výměnou i po výměně, je možný že buben brzdí líp ?
×
×
  • Vytvořit nový...