Přejít na obsah

mika-el

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mika-el

  1. Tak nakonec jsem koupil nový subwoofer za 4500kč. Ten starý měl rozervanou membránu a utřepané drátky. Konečně to hraje jak má a opravdu to stačí.
  2. Mám to stejné, subwoofer off a nikdo neví kde je chyba a v nastavení ani pojistce to není...
  3. Když stojím na místě a hraje mi hudba, vylezu z auta a hraje mi dál, otevřu kufr a subwoofer neduní. Mám auto nakodované, abych mohl odejít z auta nevypínám motor a mohl jej zamknout.
  4. Jo to vystředění mám asi 2polohy od středu na přední sedačky, ti vzadu mají smůlu, stejně ty zadní repra jsou jen doplňkové a samostatně hrají hrozně. Když to "vystředím" na sedačku řidiče tak to nezní už dobře. Spíš mi jde o to, že subwoofer stojí úplně za prd a nebo mi asi nejede, protože nereaguje na žádnou změnu v nastavení pro subwoofer a pojistka je ok.
  5. Zdravím, koupil jsem SIII s Cantonem, ale jsem ze zvuku zklamaný. Myslím, že mi subwoofer ani nehraje, nastavil jsem individuál výšky na +1, středy úplně stáhnul, basy na max. Když ovládám nastavení subwooferu tak se na basech nic nemění, nereaguje, v kufru ta plastová pixla je ale neduní, pojistka je přitom ok. Někdo nějakou radu kde může být závada? Vím, že nemůžu chtít po této sestavě zázraky, ale už i u mé ženy ve fabii III to hraje lépe na základních repro bez wooferu...
  6. Zdar. Nikde jsem nenasel odpoved na muj problem, tak snad mi nekdo poradi. Mam problem na Superbu II. Kdyz je pod nulou odemknu centralem auto, ale neotevru predni dvere, kliky prednich dveri jako by netahly a jsou volne. Po odemknuti dveri klicem je otevru, ale zase je nezavru, mechanismus dveri se nejak blokne jako by byly zamcene a nedovru je. Musim potom nekolikrat opakovat odemknuti a zamknuti centralem v kombinaci s klicem v zamku abych otevirani dveri rozchodil. Nekdo nejakou radu ci zkusenost s timto problemem? Diky za rady
  7. Letos mám - MAM11 5x112 r19" 8,5J ET39 :-)
  8. mika-el

    superb 2015.

    Za mě palec nahoru! Ještě by to chtělo snížit, ale jinak paráda. Ty kola mám i já v merku akorát 20". Jak se ti na nich jezdí, je nějaký rozdíl mezi 18" a 19" ? Díky za info. Ahoj
  9. mika-el

    Logo vo volante

    Kde se takove logo na volant da sehnat?
  10. Ano svítí silněji a jasněji, mě se líbí moc a do verze Laurin a Klement se montovaly LED lampy ano. Ještě chci na nich vyměnit žárovku blinkru za ledkovou a bude to ono.
  11. mika-el

    LED

    Z alba můj Superb

  12. Takhle vypadají nyní, veliký dík ferdovi25
  13. http://auto.bazos.cz/inzerat/42579376/Skoda-Superb-36-V6-Vyfuk.php
  14. Například zde: http://auto.bazos.cz/inzerat/42579376/Skoda-Superb-36-V6-Vyfuk.php inzeratu je velice malo a vyfuky jsou hned pryc.
  15. Prodavaji se kolem 6tis. Komplet.S najezdem do 100.000km
  16. Oživím trochu tohle téma. Co říkáte na tenhle výfuk? http://www.racing-tuning-shop.cz/Detail/Spoilery-a-tuning/superb-(ii)-08-/sportovni-ladeny-vyfuk-duplex-2tlumice-2-x-dvojita-koncovka-ulter-skoda-superb-ii/1431/60167 Vypadá podle mě fajn, akorát nevím jak to bude s kvalitou. Stále se mi nedaří sehnat výfuk ani např. parohy v solidním stavu, tak uvažuji i nad touto variantou... mám TDI 2.0 103KW + CHIP. Díky předem za názory.
  17. mika-el

    Superb by Vasekk 2

    I ty kola jsou krásné, to jsou 20" ? A jaká značka? Díky za info. Pěkný kousek!
×
×
  • Vytvořit nový...