Přejít na obsah

Lu82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Lu82

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Vše uděláno jak se má a nic a nejsem právě jedinéj kterému to u modelového roku 2021 nejde. Veškerá nastavení jsem si odfotil a zkontroloval, tak aby to odpovídalo tomu co jsem měl v původní Scale. Nyní ty dva dny neproběhla žádná aktualizace telefonu, AA nebo Waze.
  2. Teď mi někdo vysvětlete co je špatně: Mám telefon Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Ve Scale vyrobené v 12/2019 android auto fungoval perfektně bezdrátově a včera jsem přesedlal do verze 10/2020 Monte Carlo a bezdrátově tady nefunguje. V telefonu to není jelikož jsem nastavení neměnil ale prostě v nové Scale to ne a ne spojit bezdrátově. Nastavení obou Scal stejné a v obou případech se jedná o Bolero a v obou autech je Smartlink+
  3. Telefon může být v kapse, stačí mít v AA nastaveno automatické spuštění
  4. Včera jsem koupil S10+ a už jede bezdrátově online ?
  5. Asi ano, ale tu funkci zvolit aplikaci která pojede jen na mobilní data nemá každý telefon. Např. já na svém Huawei tuto funkci nemám.
  6. To jsem myslím že zkoušel a ta funkce nejde aktivovat když je telefon připojen k Boleru
  7. No to tam je u té WiFi že jsem připojen k síti Škoda ale že není přístup k internetu. Proto jsem řešil jak udělat to aby jela WiFi i data ze SIMky v telefonu zároveň. Na obrazovce se to tak tváří tzn. je tam vidět že jsem připojen k WiFi i LTE zároveň, ale asi to nelze aby ty to dvě věci jeli současné (původně jsem myslel že se připojím na WiFi Bolera a ze SIM v telefonu půjdou do AA data, takhle to tady i někdo snad popisoval že mu to šlo)
  8. No právě ten WLAN je podmínka pro bezdrátové připojení mobilu k Smartlink+
  9. Jo WiFi+ mám také neustále zapnuto už nějaký pátek (zkoušel jsem ho i vypnout a nic se neděje v AA)
  10. Já data ani nevypínám a je vidět i že běží LTE na obrazovce v pravém rohu.
  11. Tak konečně jsem našel kde je to trvalé připojení k datům (není to v AA, ale v telefonu který je potřeba dostat do režimu vývojáře). Nic méně na telefonu teď vidím LTE i WiFi zároveň a totéž v autě v AA na Boleru, ale bohužel AA hlásí že je bez připojení (viz.foto) a proto jede offline a totéž se v telefonu nedostanu na internet, facebook, email atd. Tak kde ještě může být zadrhel?
  12. Poradí teda někdo jak mám mít připojen telefon bezdrátově k Boleru, tak aby s telefonu šli data ? Nyní mi sice jede bezdrátově Android Auto, ale takovým způsobem že telefon nepouští data tzn. je připojen na Wifi auta a tudíž offline = na telefon po dobu co jsem připojen na auto jsem bez datového připojení. Někdo psal že stačí c AA zaškrtnout funkci aby šli data pořád, ale ja tam takovou funkci na výběr nemám. Verzi AA mám tu poslední. Jinak na fotkách je vidět že hotspot nedělá telefon, ale auto. Jak jsem již psal u Bolera nelze docílít toho že se chytne na hotspot vytvořený telefonem, takovou funkci prostě Bolero nemá.
×
×
  • Vytvořit nový...