Přejít na obsah

Tezmen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tezmen

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj a jak to šlo zapojit. Koukal jsem , že to má výstupy na jacky a v autě mám iso , byl nějaký problém se zapojením a co montážní otvor byla potřeba nějaká úprava.. Rozhoduji se mezi 1din a 2 din.
  2. Ahoj a jak je to s homologací , má to nějakou , já jsem si nevšiml , že by o nějaké psali? Taky se mi líbí.
  3. Já mám wústenrot tdi 66kw 98 MB 30 let max.bonus 60% 2358 kč za rok, taky neřeším.
  4. Tak problém vyřešen , koupil jsem jiný vstřik na vrakáči ve Slušticích a motor zase šlape jako hodinky. Kdyby to někoho zajímalo tak cena 500 kč a k tomu jsem dostal i to kolínko.
  5. tak jsme zjistili že je špatný vstřik ani po druhém rozebrání to nepomohlo jenom dává 1,88 ale v plusu. ten řev byl od čerpadla. Neví te někdo kde se dá v okolí MB nechat odborně opravit nebo nějak seřídit ten vstřik? Ne bo ještě nějakou metodu jak ho opravit třeba naložit na celý den do benzínu?
  6. dělám v kolbeně na motorový brzdě, výměna foukajícího vstřiku je u nás normální . Vyhodíme vtřik dáme podložku a frčí dál. Ale tady se něco posralo. nedokážu si vysvětlit proč ten motor tak šíleně řve. Je to jako by vážně byl bez oleje v motoru a byl skoro zadřenej. Kdyby byl špatnej vstři tak pochopím že pojede na tři ale takhle fakt nevím, nikdy jsem se stím nesetkal.
  7. Zdravím pánové. Dneska jsem porvé vyzkoušel odsátí oleje z motoru, ale když jsem měl dole krásno, tak jsem zjistil, že mi fouká pod 1, vstřikem. Byl celý od karbonu,ale auto jezdilo bezproblému. Tak jsem hoočistil a rozdělal, ve vnitřku byl v pořádku alespoň vzhledově(projistotu jsem ho propláchnul benzínem). Namontoval jsem ho zpátky a očistil jsem i tu měděnou podložku pod ním. Nastartoval a motor jde na tři válce, nekdy snad i na dva a vydává zvuky jako kdyby chtěla prasknout vačka a vyskočit klika. Šíleně to hulí bílej dým. Na vagu píše hodnotu -1,88, ale už nefouká. Co stím poraďte prosím. Budu potřebovat novej vstřik nebo se to dá zachránit. Ještě jsem zapoměl, že po cca 5 min. na volnoběh se hodnota sníží na -0,6 ale potom motor škubne , vydá ten šílenej zvuk a je zpátky na -1,88. tdi 66 kw 85tis.km
  8. Taky přidáno ,ale musí ještě zabrat má docela ztrátu.
  9. Ahoj. snímač teploty vody na motoru je nad setrvákem (spoj motoru a převodovky) buď v hlinikový nebo plastový přírubě. čidlo venkovní teploty je v předním nárazníku na pravý straně za tou plastovou krytkou.
  10. Tezmen

    Přepis vozidel

    Tak dneska se konečně zadařilo a mám ho pryč, stačilo čestný prohlášení a doklad, že jsem od května roku 2004 neplatil poviný ručení.
  11. Tezmen

    Přepis vozidel

    Tak jse konečně dohnal toho chlapíka, tak auto hned druhý den po koupi rozebral na nd a zbytek vyhodil do šrotu, techničáky a spz se ztratili. Vlatně ho ani netrápilo, že to není přepsaný. Tak mi nezbývá nic jiného než jít do likvidačního řízení. Do konce roku se to asi nestihne, tak už šetřím prašule na pokuty.
  12. Tezmen

    Přepis vozidel

    Ještě jsem si vzpoměl, že když se prodávalo auto do jinýho kraje , tak stačila plná moc na odhlášku a potom se posílal techničák kupujícímu poštou a ten to musel do zhruba měsíce přihlásit. Když to nepřihlásil, tak by měli auto bez papírů ne? Nebo se pletu?
  13. Tezmen

    Přepis vozidel

    Ale zase to auto bylo prodaný 11.4.2004 a povinost dokládat potvrzení je až od 1.5.2004. Ten chlápek je z Chrudimi a já z Mb. Je to taková patová situace no.
  14. Tezmen

    Přepis vozidel

    Tak dneska mi na registru řekli, že si mám nechat udělat duplikáty tp a nechat to na něj normálně přepsat. no tak nevím, jestli to dopadne. Jak to je, když já to odhlásím a on to nepřihlásí? Co je potom dál s registrem?
  15. Ahoj tak dneska jsem z hrůzou zjistil, že na registru vozidel mám jednoho kostlivce v podobě nepřepsanýho auta. Před skoro 5 lety jsem prodal auto na náhradní díly. Maník vzal auto techničáky a mojí plnou moc na přepis vozidla. Řikal, že není problém a přepis zařídí. Haha dneska jsem zjistil , že se na to pěkně vybodnul, nemám auto nemám papíry spz nic, jenom kupní smlouvu. To jsem taky zjistil, že ten frajer neplatil ani poviný ručení.Jsem zvědavej jak toho koslivce dostanu z registru. Nemáte taky někdo nějakýho koslivce a jak jste to vyřešili? Díky za nějaký rady.
×
×
  • Vytvořit nový...