Přejít na obsah

Shaffi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Shaffi

  1. Shaffi

    Škoda Enyaq

    To jo no, já spíš hledal nějakou dlouhodobou diskuzi ohledně tohoto tématu. Ptal jsem se Štěpána Řeháka mluvčího Škody a on mi psal, že brzy bude update Škody a že se bude muset do servisu, ale to jsou tak vágní informace...Očekával bych, že Škoda někde oficiálně zveřejní informace ohledně postupu a přibližných termínů a jak to v praxi bude probíhat, ale podle mě ještě sami vůbec neví.
  2. Shaffi

    Škoda Enyaq

    Nevíte náhodou, zda je někde téma o aktualizacich SW pro Enyaq? Nikde ho na webu nemůžu najít 🤷🏼‍♂️😐 díky
  3. Již se to podařilo rozchodit. Asi na potřetí přidání auta mě konečně vyzvalo ke spárování s vozem a po delším čase mám již vůz v apce, konečně :)
  4. Udělal jsem to stejně se stejnou myšlenkou a bohužel stejným výsledkem..
  5. Ano mám Enyaq a v pátek ráno jsem si přes appku vyhřál auto a odpoledne jsem v appce auto neměl :/ a to trvá doteď přes veškeré snahy o typy a triky s telefonem a aplikací...stále nic. Ani přidat nejde s hláškou "služba není dostupná".
  6. WEb connect mi fungoval, tam jsem auto viděl, v aplikaci mám jen "přidat nový vůz" a po zadání VIN kodu mi to zahlásí, že je služba nedostupná. Tak asi nezbyde, než počkat :/ jedu příští týden na Slovensko 1400 km a docela by se šiklo mít pod kontrolou nabíjení a vzdálenou správu klimy..
  7. OK, díky, tak budeme holt muset čekat. Možná by bylo fajn mít v aplikaci také informace, kdy bude probíhat nějaká údržba systému :/
  8. Zatím nic, psal jsem na podporu, zkoušel reinstalaci aplikace, odhlasit se z webu connectu, restartovat mobil...nic nepomáhá. Zítra tam zavolám a uvidím, dám vědět.
  9. Ahoj, má někdo, kdo používá mySkoda aplikaci také problém s tím, že dnes se mu odinstalovalo uložené auto a jeho přidání není možné ("služba není dostupná")? Díky, Honza
  10. náhrada za nefunkční support aplikace my Škoda, sdílení tipů a triků, řešení chyb
×
×
  • Vytvořit nový...