Přejít na obsah

balubalu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli balubalu

  • Narozeniny 27.3.1982

Návštěvy profilu

1 221 zobrazení profilu

Oznámení balubalu

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Umí někdo nastavit jednotku aby neházela hlášku u ledek jako Ferda v okolí ostravy ?
  2. A jak to spravuješ měníš celé dečky za nové nebo se dá najít přerušené místo a sletovat. U supa 1 to šlo poznat přerušené místo v dečce bylo okolo opálené.
  3. Zdar chlapi koupil jsem supa 2 rv.2010 a vyhřev sedadel špatně topi, jsou ty dečky sedáku a opěradla zapojeny do série nebo každá zvlášť se mi zdá že řidičovo je mrtvé celé a spolujezdec hřeje jen opěradlo. U supa 1 jsem to spravoval a bylo to v sérii takže nehrálo celé sedadlo. Nemáte někdo zkušenost kde se to nejčastěji přerušuje jestli sedák nebo opěradlo? Díky za rady
  4. Ahojte, ACE promine hodím tu pár info k opravě vyhřívání sedadla. 1.sedadlo vymontovat z auta jde o celkem dobře jen dávejte pozor při odpojéní konektorů pod sedadlem plastový držák se rád láme 2.první krok je odmontovat opěradlo postup je rozepsaný v dílenské příručce, jediná zrada je v polohovacím kolečku to drží nacvaklé na třech packách musí se to opatrně vypáčit šroubovákem (doporučuj obalit hadrou at nepoškrábete plasty jde to dost špatně) 3.oddělený sedák odplastujeme viz foto+postup je opět v dílenské příručce není to nic složitého, dávejte pozor na plastový trn vespod sedadla viz foto 4.po sundání plastu povolíme potah po obvodu sedadla který je jenom zasunutý viz foto, další krok než začneme povolovat čalounické svorky doporučuju zkusit najít přerušený drát ať zbytečně nepovolujete všechny svorky chybu hledejte v místě kde boční opěry přecházejí v podsedák viz foto jak to vypadá přepálené místo na 100% je to tam přerušené, potom odsponkovat jde to blbě ale dá se to udělat roztahovacíma kleštěma na segerovky 5.přepálené místo spájet (drát se musí v místě spoje oškrábat je na něm černý povrch který nelze spájet 6.složit zpět vyhřívat jsi zadek (čalounické kovové sponky jdou zpět bez čalounických kleští špatně ale dají se nahradit elektrikářskými pásky) Snad to někomu pomůže
  5. Ahoj chlapi, potřebuji poradit, přestala mi fungovat mísící klapa, vag napsal chybu 01271 motor for temperature flap V68, auto mi pořád topí, motorek je slyšet že bzučí ale klapa se nehýbe mám hledat chybu v motorku nebo se to někde seká na táhlech? A kudy se tam mám dostat přes přihrádku spolujezdce nebo přes středový panel?
  6. ahoj, mám ještě dotaz k výhřevu sedadla, měření ukázalo že proud do výhřevu sedadla funguje takže je okruh přerušený někde v sedadle zřejmě přerušená dečka ale nevím jestli když se dečka někde přeruší tak jestli přestane hřát celé sedadlo i s opěradlem? Divné je že někdy mi to na chvíli sepne a hřeje, nemůže to být vadný termostat který předpokládám je součástí dečky? Dík za rady sbírám info než sedadlo začnu kuchat
  7. Ahoj, ten spínač brzdového světla bych nepodceňoval je to kravina za 300 kacek a umí to udělat pěknou paseku, mi to vypisovalo nefunkční abs a esp ale mám manuální převodovku nevím co to dělá za paseku v kombinaci s automatem a tempomatem.
  8. Ahoj, mám taky lpg a odešly mi časem benzínové vstřiky postupně po jednom během roku, projevovalo se to neklidným volnoběhem za studena a lehkým škubnutím při jízdě na benzín, diagnostika vypsala chybu až vstřik odešel uplně a s autem se nadalo jet. Vstřiky kup nové není to zas taková pálka ja sehnal za cca 1100,- kus bosch, čistění nepomáhá stálo to 2000,- a ten načatý vstřik to dorazilo úplně vyhozené peníze.
  9. ahoj, začal mi problém s výhřevem sedadla řidiče, přestal fungovat někdy se na chvíli spustí u spolujezdce funguje bez problému, zkoušel jsem co ještě začalo zlobit a zjistil jsem že při naklápění levého zrcátka jde souběžně i pravé. Mám hledat problém v kabelech pod kobercem řidiče o komfortky?
  10. umi mam ten stejný problém chyby 16825 už to rešim pul roku tak by mne zajímalo zda to byl opravdu ten ventil N80 sání nádobky aktivního uhlí? Důvod editace: necituj předchozí příspěvěk !!!
  11. tak jsem tu krabičku s aktivnim uhlim nenašel mam totiž superba a vedle nádobky na servo nic není, asi pojedu do servisu ale ne do škodovky, umělci ze škodovky mi smazali chybu za 600,- a řekli mi že tomu nic neni. Ještě mi známý radil že někde v podběhu by měl byt upouštěcí ventil který pouští palivo při přetankování tak ho prý zkusit vyčistit.
  12. zkusim na to mrknout ale nevim kde presně mam hledat nadobku s aktivnim uhlim a tim ventilem
  13. Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Vyskakuje mi chyba motoru, vag ukázal toto: 16825 system odvzdušnění palivové nádrže chybny prutok P00441 -35- 00. Po smazáni chyby znovu vyskočila po ujetí cca 1000 km. Projevuje se to i neklidným volnoběhem při delším stání sem tam spadnou otáčky a motor jako by se chtěl udusit, vyměnil jsem všechny filtry a svičky ale nepomohlo to. Nevíte někdo co s tím ?
  14. Superb 1,8 turbo

  15. už jsem jsi to zjišťoval dávam to ke svým mechanikům u kterých servisuji tři auta a vlezu se za repas do 10000, hlavy nechavaj brousit ve specializované firmě a mění automaticky i vodítka ventilů které když se prý nevymění tak se ta závada za chvíli znovu vrátí, už prý pár aut dělali a nikdo ještě nepřijel na reklamaci, tak to risknu a uvidím co to vydrží, když se to zas pokazí tak fabka jde definitivně z baráku
×
×
  • Vytvořit nový...