Přejít na obsah

GoofyX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení GoofyX

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdar, takze ja jsem po garancce + vymena baterie a zatim to nedela. Ale take jiz neni -8 V kazdem pripade pry baterku merili a pry byla vadna - je to takova ta bezudrzbova AKUMA co ji tam dava Skodovka z vyroby (ma takove to magicke oko) Na te baterce je napsano, ze pokud je zlute a nebo bile, tak se ma vymenit. Ja mam tu barvu uplne svetle modro-zelenou az bilou, takze ta baterka bude asi fakt nemocna. Destilky je tam ale dost a tak ji zkusim nabit, mozna by mohla jeste slouzit?? Jakou mate s tema origo. baterkama zkusenost ? Podle me by min. 5 let mela fungovat, ale pri jezdeni po meste se holt bude muset asi cas od casu nabit. V.
  2. .. tak jsem dnes opět startoval v -10 a opět to samé, ale pozoroval jsem, ze to svití již při startování (jak točí startér motorem), takže to skutečně vypadá na nějaké podpětí ?? V.
  3. Zdravím, také se přidám, dnes po 3 letech bezproblémového fungování auta se po nastartování stalo přesně totéž Co vím je, že: 1) baterka má 3 roky - jízda po Praze 2) bylo -8 3) večer jsem blbnul na sněhu Také tedy nevím co by mohlo být příčinou, ale budu to sledovat. Zatím to ale vypadá na tu baterku a nebo špinavé čidlo, ale popravdě úplně nevím, na jakém principu ty snímače ABS fungují. ď. V.
  4. Ahoj, neměl jsem teď moc času, takže píšu až teď. Ale auto Jarov bez problémů na záruku (prý to schválila přímo Škodovka), hned jsem to tam nechal na garančku a vše OK. Jinak pro info, zadní skla jsem měl jediné na autě neoškrábané, bylo asi -3 a v autě me řvala hudba Ale stejně si myslím, že by se to nemělo stávat. Tak snad to bylo poslední, které se vysypalo. V.
  5. Ahoj, tak si dnes tak jedu do práce a najednou když jsem pod mostem, tak strašná rána a rozlétlo se mě zadní boční sklo na milion malých kousků Stalo se Vám to už někomu ? Auto v záruce, tak jsem s tím hned jel do servisu a jsem docela zvědavý co na to řekne Škodovka, prý to budou řešít přímo s ní ? Díkes za info. V.
  6. .. osklive to snad tak nebude , jenze jestli 8tis za sadu a nebo 2tis., to je rozdil Snad me nechytnou zabicky, ale holt to risknu - penizky holt netisknu
  7. Zdravim vsechny, mam takovej blbej dotaz, i kdyz tady pomerne dost veci procitam, tak jsem nezahledl odpoved na toto, i kdyz uznavam, ze jsem se mohl prekouknout Muzu ted mit za pekne penizky kola na zimu z Octavie I. Myslim, ze to je take 5*100, rozmer ma byt 195/60/15", pujde to na Fabii ? Nebo to nekde bude skrtat ? Diky za radu, ale prosim o potvrzeni na 100procent V.
  8. Ahoj chlapi - tak na zacatek, poslal jsem slusnej dopis do autor. servisu, jestli jako je mam s tim vubec obtezovat a co by to mohlo bejt a ze nechci otravovat a ze si to klidne opravim sam, abych proste nekoho nezatezoval nejakou banalitou atd. Poslal jsem tam ty fotky a svete div se, cetli to 2 lidi, podle odeslanych potvrzeni o prijeti e-mailu a 3 tydny se me nidko neozval Take co bych cekal u auta za par drobnejch Ale jinak jsem si dal tu praci a ocistil to alespon ramcove benzinem a svete div se, zatim jsou ty mista suche ? Je teda mozne, ze si to gufero sedlo a nebo tak neco ?
  9. .. no jeste to zitra umeju arvou a pockam dalsi tyden jestli se to objevi znovu. Ale je to divne, protoze kolega ma tu samou a ma to tam take, ale mene a u kamarada je to na 2 lete Fabce uplne suche. Takze bud si neco sedalo a nebo je tam spatna serie z vyroby, takze muzu ocekavat to same na druhe strane Ale diky za rady. V.
  10. chjo to sem si myslel ... no mam radost - takze hurra do servisu, snad to nepokurvi jeste vic ?! Vymenit gufero na poloose snad zmaknout do hodky
  11. ok, zkusim se tam nejak protahnout Koukal jsem, ze to tam ma kolega take, ale o poznani mene, - myslis ze to muze byt castecne normalni ? V.
×
×
  • Vytvořit nový...