Přejít na obsah

Dandys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    423
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    7

O uživateli Dandys

  • Narozeniny 23.11.1990

Návštěvy profilu

2 346 zobrazení profilu

Oznámení Dandys

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

95

Popularita

  1. Diky moc, ja ledky jeste nemam, jsou objednane, tak treba hlasit taky nebudou, ale chtel jsem mit navod kdyby nahodou. Moc diky za navod ?
  2. Ahoj poradite mi jak nakodovat led do prednich mlhovek? Aby zarovka nepsala chybu. Nikde jsem nenasel navod. Diky
  3. jj přesně, ledky a nechat dokodovat aby nehlásily chybu, nebo koupit nějaké s tim can bus, potom popřípadě dokodovat aby svítily i při denních světlech :)
  4. Je tam normalne zarovka jako parkovacka. Sviti to kdyz rozsvitis svetla do polohy parkovacek, nebo kdyz rozsvitis xenony.
  5. Zhasnuti drl pri zatahnute rucce funguje jen kdyz je ovladac na svetla v poloze nula. Kdyz je na auto tak drl pri rucce nezhasina...
  6. Ja to pozhasnuti pri blikani kodoval dle tohoto: Controller 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations (16)Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion G 2 from "not active" to "Blinken links Hellphase" (18)Leuchte2SL VLB10-Dimmwert GH 2 from “0” to “25” (20 or less will disable the light bar during indicating) (19)Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction GH 2 from "maximise" to "minimize" (16)Leuchte3SL VRB21-Lichtfunktion G 3 auf "not active" to "Blinken rechts Hellphase" (18)Leuchte3SL VRB21-Dimmwert GH 3 from “0” to “25” (20 or less will disable the light bar during indicating) (19)Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction GH 3 from "maximise" to "minimize"
  7. Ahoj, nemate nekdo navod jak dokodovat pozhasnuti denniho svetla pri blinkru u zakladnich svetel s h4 bez led pasku? Vsude jsou jen navody na svetla s led paskem. A pote jak dokodovat automaticke zamknuti auta po rozjezdu, v aute je radio blues a v tom to nikde nevidim. Diky ?
  8. Je tu nekdo z Plzne, kdo by mi dokazal dokodovat par veci na o3 rs 2014? Diky
  9. Díky, mě to regeneruje každých cca 150-200 km. Poslední dobou při regeneraci nikdy modrý dým není, takže to mě ani moc netrápí, spíš to jak často se regeneruje... Po připojení na diagnostiku filtr píše že na něm najedu ještě nějakých 65000 km, a zaplnění taky neni hraniční. Kontrolka se mi nikdy nerozsvítila ještě, že by byl ucpaný úplně. Tak jestli to není taky nějakým vadným čidlem, že se čistí tak často.
  10. Ahoj, mám stejný problém, O2 RS a filtr se čistí cca každých 200 km, po přidání plynu při regeneraci modře kouří. Chci se zeptat, auto má najeto 187t a je to rok 2010, na svolávačce na dieselgate jsem ještě nebyl, ale dopis přišel. Jak tedy se škodovkou vyřešit? Máte někdo zkušenost? Aby filtr vyměnili? Díky za radu
  11. Pasat: to nas take napadlo... ale pri plnem rejdu a pri jizde nic necvaka. Pri rozjezdu je jedno zda je zatocene kolo nebo neni, cvakne to v jakekoli poloze. Jina moznost jak vyzkouset homokineticky kloub neni tak ho asi budu muset vymenit... a pak se ukaze zda to je on nebo ne. brunoos: to bys ale poznal i kdyz by motor byl vypnuty a ty bys hybal s motorem dopredu dozadu ne? Tak by to cvakalo... to jsme prave zkouseli s mechanikem a nic motor krasne drzi... Auto jsme pak rozhoupali a cvaklo i pri houpani kdyz byl zarazeny kvalt... je to takovy strasne divny zvuk, vim jen ze jde proste z ridicovi strany u oredniho kola. Kazdopadne diky za radu, o vikendu to hodime na zvedak, sundame kryt motorz a zahybeme s tim... nejhorsi je ze mi prave v servisu rikali ze jak to das na zvedak tak se to vsechno uvolni a necvakne nic...
  12. Ahoj, zeptám se tady. Od levého předního kola se mi při rozjezdu, někdy i při řazení ze 4 na 3 ozve taková tupá rána... Přijde mi že je to stále častější. Nemá na to vliv jízda, přejezd hrbolu nebo tak - v tom případě je auto uplně v pořádku a nic neklepe. Ale když přijedu, zastavím a rozjíždím se, skoro každý druhý rozjezd to "cvakne". Ve 3 servisech na to koukali a neví, zkoušeli čepy, silentbloky, uložení, nikde nic nemlátí. Když pouštím pomaleji spojku tak necvakne, naopak když jedu delší cestu bez zastavení a pak zastavím a rozjedu se cvakne to více... auto neplave, gumy se nějak nesjíždějí a volant při jízdě neklepe... Nesetkal se s tím někdo?
  13. Dandys

    Alarm

    Ahoj, chci se zeptat. Měl jsem také problém s houkačkou, přestala houkat, po rozdělání byla rozleptaná, opravil jsem ji a cca 14 dní fungovala a teď už ani nepípne. Číslo dílu je 1K8951605A, od známého jsem sehnal houkačku ale číslo dílu je 1K0951605B. Na internetu jsem hledal, že by mělo být stejně. No po připojení auto při zamknutí nepípne. Když připojim přímo na baterii, tak repráček šumí. Musí se nějak dokódovat? nebo prostě tahle mi nebude fungovat? Mám O2 RS FL 2010. D9ky
  14. Tenhle rozměr jsou 8,5x19 ET42, ale je to replika WSP italy...
  15. Tak jsem nakonec dal taky 225/35 r19 a je to uplne jiny... Auto je o 4 cm nize na pruzinach a za me super...
×
×
  • Vytvořit nový...