Přejít na obsah

Sokollu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Sokollu

  • Narozeniny 15.12.1983

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.e-valvoline.cz/
  • ICQ
    229689667

Oznámení Sokollu

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jo tak diagnostiku mi dělaly,když vyndám pojistku tak je vše v poho ale když jí tam mám tak jedou všechny 4 kola a při rozjezdu a následnym zabrždění při plnym rejdu tak škubne v zadní nápravě.Kabely jsme kontrolovaly a ty jsou v pořádku.Diagnostikoval mi to i servisák přimo tady ze škodovky a taky říkal tu řídící jednotku. Zas tolik tomu nerozumim,jen co mi kdo říka.
  2. Jelikož mi s velkou prevděpodobností odešla ř.jednotka 4-kolky,tak jdu zkusit dát jinou.Nemáte někdo zkušenosti jak na to??A i kde jí přesně najdu u haldexu?Blíží se zima tak abych to dal do kupy.Díky za každou radu. Mám Oct.1,2001 -Haldex
  3. Já jsem tam byl sice poprví ale jinak místo super a na jídlo jsme radči ani nešli,když jsem četl už předem jak je to tam pomalý.Jinak organizaci chválim a na další se pokusim taky určo dorazit.
  4. Veverus:Tak koukám že se zdárně povedlo(byl jsem u pokusu v kanceláři) a musim uznat že to vypadá fakt dobře. Hlavně že se povedlo.
  5. No jelikož jako nováček jsem ještě na žádnym srazu nebyl,tak na tenhle určo dostavim se podívat a s přítelkyní se v So přijedem podívat
  6. Tak za ty prachy tam rozhodně nejedu,nejsem magor.A ještě se tam nechat přeject,ani náhodou.
  7. Jelikož to mám skoro za barárek,tak se určo dostavim
  8. jo to já mám taky ty lemy docela zdeformovaný.Jinak díky všem za pochvalu. Příští týden pujdu na seřízení světel tak pak udělám fotky jak to svití
  9. Jo to je možný že asi změna lepidla už ve fabrice,na fotce je ještě orig.lepidlo. Jinak fotky jak to svítí dodám.
  10. No já jsme tam dával tyhle e-xenony akorád s paticí H4.Jinak jsem si to dělal sam a mněl jsem to v horkovzdušný troubě na 110°a cca 10.Minut.Šlo to sice pak špatně ale trochu silou a šroubovákem se nakonec podařilo,je teda pravda že ty rantly u prvního světla jsou docela dost orvaný ale u druhýho už to nejni tolik.Jen tam pak stačilo povolit 3 šroubky a sundal se ten kryt co je vevnitř před žárovkou a nasadí se ta čočka a zezadu se utáhne maticí.Takže výměna nejni ani tak složitá jako to rozebrání toho světla a čekání na zaschnutí lepidla.Pak jen natáhnout kabely k baterce,protože je tam relátko ke každýmu světlu na přepínání Dálka-potkávačka.Jinak jsme to dával do čirých přímo.A ten kroužek je bílé barvy.Už mám jen tyhle fotky,více podrobný jsem si omylem smazal takže bohužel.Až bude trochu přijatelný počasí tak ho ještě vyndám a nafotim ze zadu jak to vypadá.
  11. Montáž čoček do čirých světel s Přestavbovou sadou Bi-Xenon projektorů na mé Octavce. Vypadá to fakt dobře
  12. Nedávno jsem si koupil octávku a sehnal za dobrou cenu tempomat.Když vidim tady ty návody tak se do toho asi pustim taky sám,vypadá to že to nebude tak těžký.Je to super fórum. V nejbližší době se na to vrhnu.
×
×
  • Vytvořit nový...